СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 819
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Лоренца, забравих да питам каква е етимологията на Пералните? Joy

# 1 021
    Vihrogonche, късмет ви пожелавам и аз, но съдбата си знае работата, колкото да й се месим.
    Успях да ви изчета, някой неща не ги разбрах, но вече съм над нещата, даже не искам да се задълбавам.
    Разбирам от редовното задаване на някой въпроси все още, въпреки, че ги предъвкахме доста пъти, че доста родители не са били никак информирани в цялата „схема” на кандидатстването, не са ни следили тук и това е довело до кофти резултати за децата, което е жалко. Доволна съм, че ви открих навреме и участието ни в тази тема даде на всички ни много полезна инфо, Дидева, давай адрес и да ти пращаме подаръците вече!

На смелите за 3-то класиране,  много късмет, аз май не бих посмяла!

# 1 022
    • София
    Перуанка, не съм дочела частицата НЕ в поста на Uprising, затова останах с впечатлението, че твърди, че някой с по-висок бал може да влезе тепърва на второ.Ако наистина непреместил се нагоре ученик с междинен бал се отразява като минимален - това е връх на идиотизма, понеже няма никаква стойност. Или почивката, вълните, питиетата, мързелът и липсата на желание за рими са ми докарали скоростно затъпяване...

# 1 023
    Лоренца, забравих да питам каква е етимологията на Пералните? Joy
    AEG

# 1 024
    • София
    Ох, беее... JoyJoyJoy

# 1 025
    Русалке точно това трябва да значи. Друг смисъл не открихме.
    Но за Uprising е много информативно.
    Сега се сещам, че можеше една легенда да сложат - какво е мин и макс.
    И на справката не пише след второ класиране, а към 12.07.2018.
    Оф, те тръгнаха и с фалстарт на паралелките за държавен план-прием, наречен предложение, с липсващи училища Confounded

# 1 026
    • София
    По-информативна за кого? Масово хората се интересуват от окончателния минимален бал за паралелката, за да видят колко не им е стигнало примерно. Не мисля, че на някого му пука особено за максималния бал на второ. Изчисленията не са трудни, но можеха да бъдат спестени. Ако щете, можеха да пуснат и двата варианта.
    Испанската не е изненада. От 2014 постоянно се вдига в класациите. Но пък други училища значително надхвърлиха прогнозите. А някои, като 73, останаха значително под тях.
    Трето класиране няма да е по-различно от предходните години. Някакви свободни места, риск, желание за участие... Понякога смелите печелят, друг път - не. Историята се повтаря от години.
    И, моля те, не се редактирай постоянно, виждам, че вече започна. Не ми се иска утре мнението ми да звучи глупаво. Joy
    Всъщност, я да те цитирам за по-сигурно.
    ...
    По-информативно за 2-рото класиране, иначе не би си отговаряла на заглавието. А това, че могат да я дадат обобщена за 1-во и 2-ро и да я кръстят правилно, да може.
    Испанската не е изненада, но лично аз я очаквах още миналата година.
    Редактирах печатни и смислови грешки., че от моб.тел. трудно се пише безгрешно. Текста е на практика непроменен.

# 1 027
    • София
    Добро утро!

Честито на всички приети на желаните места!
    Честито на родителите и поздравления за търпението и здравите нерви!
    Оставаме със стиснати палци в очакване на тези, които продължават по пътя към мечтаното училище! На тях пожелавам късмет и успех! Не сте сами!

На всички, които днес ще се записват - отделете си достатъчно време, за да може всичко да мине спокойно и позитивно. Документите са ясни, носете си химикалки, пише се доста. После да се похвалите!

P.S. AEG е супер попадение!

# 1 028
    • София
    Да, Русалке, пълен идиотизъм е. Но по друг начин не може да се обясни защо на 2ро има по-високи минимални балове в статистиката, сравнено с първо. Anguished
    Нали знаете вица с онази реплика на хванатият в изневяра мъж "Ти си умна жена, ще измислиш нещо" 😜
    И мон така- прас неква статистика и 'айде измислете си го що така се получава. 🤣

# 1 029
    Е, на мен миялната машина ми е AEG. Simple Smile Но браво на този, който се е сетил да свърже марката с езиковата г-я.  В новото училище, специалността,  на 2 класиране балът е паднал с 7,5 точки и се оказва, че ще има съученици от предишни години, намериха се и с други деца и чатът в групите върви..... а пък аз с едно око гледам към третото кл., но няма да правя своеволия. Вкъщи не искат, доволни са. Ищахът е само мой, така че ще се самоукротявам. От цялата тая офанзива - кандидатстване след 7 клас - разбрах, че научих доста нови неща за самата себе си. Това "невероятно изпитание" с трагико-комичен привкус разкрива неподозирани черти на характера.

# 1 030
    • София
    Хубав и успешен петък 13ти!
    Чакам младежът да се наспи и да поемаме с бодра стъпка към Прогресивното. Като знам, какъв сънльо е от бебе, може би към обяд ще сколасаме. Ако има други поспаланковци, може да се засечем с някой там. В тази връзка, ме съм му казала, че в новото училище часовете ще започват с 30 мин. по-рано. Joy На 18-ти септември ще разбере.
    Отивам да изпия първото си, спокойно, сутрешно кафе, от месеци насам...

# 1 031
    • София
    Здравейте!
    Честито на всички приети в по-желани училища и паралелки на второ класиране!
    А тези, които са останали на същите места, да не се ядосват - може би това е тяхното място.
    Благодаря за изключително полезната тема, на всички пишещи и разбира се на Дидева,която не се умори да отговаря на едни и същи въпроси безброй пъти!
    Слънчево,спокойно и прекрасно лято!

# 1 032
    • София
    Гледам в групата във фейса "Къде сте приети...", масово децата си постват снимки от екраните, от 2-ро класиране, с двата реда, които системата показва за 1во и 2ро, и питат ли питат децата за мнение кое от двете да изберат...Rolling Eyes

# 1 033
    Добро утро!Как спахте като класирани?!Утихват ли страстите?Хайде,време е да се отчитате със записани деца и да мислите за почивка.Заслужена и за мами за деца.
         Черпя ви виртуално,наборчето днес има РД.Кака му му е приготвила един  стабилен немско -български речник,една тетрадка речник,и една граматика за подарък.Той леко не остана доволен,но след като си получи и другият подарък от кака,върна усмивката.
         Гледам,пак е имало хилеж снощи,отивам да чета.

# 1 034
    Паралелката, която синът ми си беше харесал е с бал 10 точки повече спрямо статистиката от миналата година. На него не му достигат 7 точки. Бих искала съвет от майчина които са играли "руската рулетка" на третото класиране да кажат, с каква разлика са били техните балове спрямо минималния.

Общи условия

Активация на акаунт