СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 175
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Обаче, да ви кажа, "кварталната статистика" сочи същото като форумната.  С бал над 400 са се записали, останалите - на второ.

# 226
  • София, Младост 2
Късно е, чадо - и да мине метлата, всички вече сме прочели Trollface
Скрит текст:
(у нас беше съвсем излагация снощи, задигнах на абитуриента малкото останал джин в шишето и го комбинирах с един Bitter Orange, който от време на време пускат в Лидл - и на седмокласничката дадох да опита една глътка... да не остане по-назад от наборите с динята с мастика).

Мойто е с бал над 400, ама си чакаме - имам готовност и трето класиране да чакам, ако не ни хареса второто (или което там поред дойде, че то не се знае...)

# 227
  • На планетата Земя
Хедра, успех!  Hug bouquet

Вчера добре сте се наляли всички  Crazy, темата лъха на джибри и едни мушици фъркат.  Mr. Green

# 228
  • София
Money
Боже, изтрещяване навсякъде

Аз наблюдавам все по-голямо изтрещяване на родителите с всяко следващо поколение. До 5-6 години очаквам в ПУК да решават интегрални уравнения. И до 20 години ще е пълно с психопати. Unamused
Докъде докараха родители и деца, онези от МОН. Ако нормален човек, от нормална държава чете тук, ще помисли, че тук пишат диспансеризирани в психиатрията хора. "Пиянството на един народ ....", опс, това беше съвсем друго. Не за нашето. Абе, зАрежете алкохола! Санаториумите ни чакат. Rolling Eyes

# 229
  • София
Цитат на: d@e@n@i link=topic=1048r748.msg37020222#msg37020222 date=1531201684
Рошавите пипат!
Добро утро! И при мен дава грешка! Между другото един познат ми каза, че първото първо класиране било пуснато още предната вечер в служебната платформа. Утре ще нахалствам да проверява.

# 230
  • София
Само основната информация и план-приема работят.
Счупили са всичко останало.

# 231
Цитат на: d@e@n@i link=topic=1048r748.msg37020222#msg37020222 date=1531201684
Рошавите пипат!
Добро утро! И при мен дава грешка! Между другото един познат ми каза, че първото първо класиране било пуснато още предната вечер в служебната платформа. Утре ще нахалствам да проверява.
При обясненията си за грешките началник-специалисти каза, че вечерта всичко е било наред, в старите бази ... та, да, пробвали са. И след играта на караконджул през нощта, изненадаааа.

# 232
При мен изчезна класирането

# 233
  • София
И моето е с над 400, но ще пробваме и второ класиране с ясната идея, че Испанската остава във владение на Санака! Ние ще  завладяваме 22-ро.
Нормално ли е дъщеря ми да е във възторг от това колко много и различна храна се продава около новото и училище?! То били френски кроасанчета, то хамбургери, то фрешове всякакви...Горкото ми Люлинско ненахранено девойче!
И при нас изчезна Класиране.

# 234
Залагам днес 16,10 ч. или утре - 10,30 ч.
Не мога да си намеря махалото, пусто да...

# 235

Като оставим настрана алкохола- каквото било-било, кой пил-пил, време е за изтрезвяване и да, храната е много важна, особено при доста заети родители, които и да завият някой сандвич, отрочето не го взима и е без храна в училище, и не закусва сутрин, щото става в последния момент,....."Раната" е важна! И наистина омръзва , ако е едно също. Моята и нейните съученици ядяха една г. дехидратирани спагети, които им заливаха с гореща вода в магазина. Омръзна им и се чудеха с какво да сменят, но освен магазин, друго заведение за хранене/пекарна/лавка нямаха. А и за 20 мин междучасие докъде биха могли да прибягат....то няма къде.

# 236
  • София
JoyJoyJoy

Да кажа, че Облачна още е тук!
Не съм слънчева 13, че вече ме питаха на лични от къде имам инфо за класирането!

Не съм виждала второто класиране!

# 237
  • София
Нормално ли е дъщеря ми да е във възторг от това колко много и различна храна се продава около новото и училище?! То били френски кроасанчета, то хамбургери, то фрешове всякакви...Горкото ми Люлинско ненахранено девойче!
Нормално е. Като бяхме на презентацията в НЕГ, децата бяха отделили специално внимание на това какви заведения за хранене има наоколо Joy Синът ми беше впечатлен. Даже не съм сигурна дали наличният близък Събуей не наклони везните Thinking
Ми важно им е на децата!

# 238
Мда. Изгоря ми хубавото предложение за смяна на ника. Явно ще заложим на безоблачна.

# 239
JoyJoyJoy

Да кажа, че Облачна още е тук!
Не съм слънчева 13, че вече ме питаха на лични от къде имам инфо за класирането!

Не съм виждала второто класиране!

Само така казваш! За пред хората!

Общи условия

Активация на акаунт