СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 004
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 480
Предлагам след приключване на трето класиране да пуснем национална петиция за " смешен" бутон във форума по подобие на ФБ. Просто не е честно да няма. Joy

# 481
Аз съм ЗА!
Добре поне, че го има човечето с реките. Като няма кискащото се сочещо и търкалящото се. И бомбата липсва Sad

# 482
  • София
Абе чела съм си всичко, бе!
Това сте го писали в работно време, не е било по ракиено. Innocent Joy
По сериозна тема ще да е било.
Значи, казвам ви, ако утре нещата се наредят, половината тема ще се окажем в едно училище. Голям наплив, Дидева е виновна!

# 483
 Mr. Green
Ей този най ми липсва.
  И тези.
 hahaha
 newsm20
И доста други.

# 484
  • София
Аз съм ЗА!
Добре поне, че го има човечето с реките. Като няма кискащото се сочещо и търкалящото се. И бомбата липсва Sad

Лелее, аз тва с реките го разчитах като тъжен рев. Bowtie

# 485
  • София
lorenca,
Аз от едно иновация избягах, та като чуя тия две думи и настръхвам да не се върна там дето избягах Wink

Дидева, ще подкрепя, само може да се наложи някое друго обяснение, че съм антисоциална, т.е. извън соц. мрежите Joy

# 486
Лоренца, кое е прогресивното училище?
Като сте я подкарали на прогресивни училща, кажете, че съм нов тук и не ви знам пътеките още. Каква е тая ескалация с испанска, немска, английска. Език научаваш и с кур с. ТУЕС и Джон Атанасов е друга бира.. НПМГ-то иди, ела. За СМГ, забележки нямам. Голяма битка, голяма чудо, за какво е въпроса. Какъв излизаш от езикова, барман с език по курортите newsm78.

Облачна, последен апел, сменяй си името сестро, че ни затри лятото.

# 487
Да го смени, ама мама-мина, мушана или както там се зовеше, малко й сви предложения от мен ник тия дни.

# 488
  • София
Ти сега си мислиш, че като си Любимец 13, не знаем кой си. Чак пък нов бил и не знаел пътеките. JoyJoy
Другата седмица лятото идва! Споко!

По въпроса за училищата, съм запецнала на същата дилема, ако нещо утре не се промени.

# 489
  • София
Лоренца, кое е прогресивното училище?
Като сте я подкарали на прогресивни училща, кажете, че съм нов тук и не ви знам пътеките още. Каква е тая ескалация с испанска, немска, английска. Език научаваш и с кур с. ТУЕС и Джон Атанасов е друга бира.. НПМГ-то иди, ела. За СМГ, забележки нямам. Голяма битка, голяма чудо, за какво е въпроса. Какъв излизаш от езикова, барман с език по курортите newsm78.

'секакъв, но да си призная точно за барман не съм чувала да има от бившите съученици на мъжо (той е с ЕГ)

# 490
  • София
Дидева, оставила ми е "Слънчева" чисто. Като сложа и онзи аватар, няма начин някой да ме сбърка. Joy
Малко "джендърско" ще дойде, ама к'от, тако'а!
Чудя се дали да не ползвам за аватар Чебурашка..., то близко.Joy

# 491
Мента, знам ли, и мойто ме пита - и какво ще работя след ЕГ Bowtie
И ми остави Облачната облачна още примерно 17 часа.
Иди до морето, там е безоблачно, ама скучно Wink

# 492
Облачна, недей, Чебурашка, преди n години по служба изследвахме пола, ама нямаше яснота Simple Smile

# 493
  • София
Ей, дойде 12.07, 9 мин минаха, а ни бутон, ни касиране има.
Joy

... Не пратиха и да им проверим нещата.
Утре, ако не дай си боже се орезилят, Вълчев го виждам (въпреки хрусимия му вид) да тръгне да прилага методите от преди 100тина години. Joy
Ще си спомнят (РУО-С) за Баба Цоцолана и Патилан, ама то цялото му(й) царство е за бой.

# 494
Мента, знам ли, и мойто ме пита - и какво ще работя след ЕГ Bowtie
И ми остави Облачната облачна още примерно 17 часа.
Иди до морето, там е безоблачно, ама скучно Wink
На морето никога не е скучно. Танцьорките с език, се котират двойно. Тва ли искате за щерките?

Общи условия

Активация на акаунт