СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 823
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 75
На първо. Няма как да знам реалните балове за второ от тази година. Simple Smile
Дадох го просто като пример. Вижда се, че прогнозата е била доста близо до реалността. За две от паралелките съвпада напълно.

# 76
Мен ме учуди липсата на понижение на баловете конкретно за френската. Очаквах много по-ниски стойности. Интересно ми е, колко от приетите с високите балове, реално са се записали.

# 77
Моят син е приет на първо класиране в 127-мо с бал 347. Не ни стигнаха 2 т. на първо класиране за Банково дело с френски в НТБГ. Подадохме за второ. Реалистично ли е да се надяваме на второ класиране да успее?

# 78
  • На черешата
И ние сме на второ класиране. И дзвер замина спокойно пак на море с думите "Ти нали си тук за да ме запишеш"...Sad

# 79
 Звучи ми напълно възможно. Миналата година е имало спад от 9,5 точки при   Банково дело-ФЕ за младежи между двете класирания.

# 80
  • София
Успешно ни второ класиране! Дано всички да сме щастливи!

# 81
  • София
Направо ви опущИх Scream

Да стисна мощно палци за всичките ни форумски дечица, които са още в очакване Hands Pray

# 82
Успех на всички!

# 83
И ние уж чакаме, по-точно детето, аз се сърдя, защото не се записа по първо желание на първо класиране в Бургас и сега не съм съпричастна. Но съм с вас и стискам палци . Форумът прави чудеса, нали Simple Smile даже мон-човци и кастревци на ум и разум да научи Grinning

# 84
  • София
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverЗдравейте и от мен!
И ние сме на второ класиране.
Успех на дечицата! Flowers Four Leaf Clover

# 85
  • София
На първия етап в 73.СУ не дойдоха 4 младежи и 1 девойка. Т.е не са се записали и не са подали за второ класиране. Явно са отишли в АК или в частно училище.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 15:34 от ganis

# 86
На първия етап в 73.СУ не дойдоха 4 младежи и 2 девойка. Т.е не са се записали и не са подали за второ класиране. Явно са отишли в АК или в частно училище.
Или са от друга област...
т.е. 35-то мърда поне с толкова бройки и всички след него с немски Wink А НЕГ мърда поне с 2бр (към АК), айде още толкова в разджуркването Wink

# 87
На първия етап в 73.СУ не дойдоха 4 младежи и 2 девойка. Т.е не са се записали и не са подали за второ класиране. Явно са отишли в АК или в частно училище.
Или са от друга област...
т.е. 35-то мърда поне с толкова бройки и всички след него с немски Wink А НЕГ мърда поне с 2бр (към АК), айде още толкова в разджуркването Wink
Знае ли се девойките с какъв бал са били?

# 88
Успех на всички, които участват във второ класиране. Нека всяко дете попадне, където желае Flowers Four Leaf Clover
И ви пожелавам да има само едно второ класиране Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
  • София
Jubajuba, няма значение с какъв бал са били девойките. Освобождават се 2 места.

Общи условия

Активация на акаунт