СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 835
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 90
Имало е десет приети от други области в 73 СУ. Твърде вероятно е по-голямата част от тях да не са се записали или подали за второ класиране. В НПМГ децата от други области бяха 26. Допускам, че  и там ще има доста отказали се. И в други училища със сигурност. Тази година нямаше демо на системата и е възможно пробите в София да са били повечко.
За НЕГ само в темата бяха споменати 4-5 освободени места, стига информацията да е била достоверна.

# 91
Дали някой има информация колко деца не са се записали в 9 ФЕГ?!

# 92
  • София
И ви пожелавам да има само едно второ класиране Stuck Out Tongue Winking Eye
Хаха, да, с това трябваше да се започне Joy

# 93
Jubajuba, няма значение с какъв бал са били девойките. Освобождават се 2 места.
Да ясно. Само за мое успокоение ми се иска да мога да предположа с колко точици евентуално може да падне бала надолу. За 91 ясно няма да е с много, но ако в 73 са повечко отказалите се деца, това ще доведе и до падане на баловете в английските, които са писани като желания между 73 и 35-то.

# 94

Уви, аз такава информация не срещнах, а много държах на нея чисто консултативно.

# 95
  • София
Цитат

Синът ми беше приет в там, но подадохме документи за второ класиране. Мисля, че освободихме 1 място в 9 ФЕГ  Wink

# 96
Класът на моето дете ФР АЕ МАТ по думи на една фб група вече е почти сформиран.

# 97
ЛаБомба, ще ли ти бъде удобно да си разрешиш ЛС, че няма как да ти отговоря иначе. Joy

# 98
ЛаБомба, ще ли ти бъде удобно да си разрешиш ЛС, че няма как да ти отговоря иначе. Joy

Ъ? Че то си ми е разрешено🤔😳
С Не се сърди човече си писахме преди няколко дни и нямаше проблем.
Баси мистерията😳

# 99
  • София
Искам да попитам Дидева, според нея дали балът за 73.СУ, за момче, който сега е 422,5 може да падне със 6 стотни?

# 100
Цитат

Синът ми беше приет в там, но подадохме документи за второ класиране. Мисля, че освободихме 1 място в 9 ФЕГ  Wink
Благодаря и успех на второто класиране!!!

# 101
С Не се сърди човече си писахме преди няколко дни и нямаше проблем.
Баси мистерията😳
Тя е модератор. Нея не можеш да я спреш. Simple Smile

# 102
  • София
Искам да попитам Дидева, според нея дали балът за 73.СУ, за момче, който сега е 422,5 може да падне със 6 стотни?

6 точки ли имате предвид.... странен ще е този бал 421,9  newsm78

# 103

6 точки ли имате предвид.... странен ще е този бал 421,9  newsm78
А още по странен ще е 422,5-0,06=422,44 Wink (нали 6 стотни?)

Миналата година в паралелката на сина ми 2АЕГ бала мръдна с 4,5т надолу, това са около 150 броя момчета в статистиката  (две момчета). Няма как да се предвиди кой накъде иска да отиде от тези деца...

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 16:24 от peneva_a

# 104
  • София

6 точки ли имате предвид.... странен ще е този бал 421,9  newsm78
А още по странен ще е 422,5-0,06=422,44 Wink (нали 6 стотни?)

Пиша глупости, разбира се 422,44, все е странен бал  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт