СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 913
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Слънчева съм! Довечера ще е офишъл! СХН с АЕ в НПМГ! Дано да е за добро!
Благодаря ви хора, всички, които се подкрепяхме!
Значи към прогресивното и ти, честито.

# 751
  • София, "Младост 3"
Чакам с нетърпение мин балове и да сверя тук има ли поне един в ТЕХНИКУМ със сбъркано пърпво който да има преместване на второ класиране

# 752
Честито на всички, зарадвани от второто второ класиране! Blush

Девойката остава в 18то. За момента изглежда доволна всъщност.
Любопитно ми е, колко точки я делят от 22ро училище. Thinking
Чакам с нетърпение новата статистика.

# 753
Ние не сме мръднали. В ТУЕС сме  - КМ още от първо класиране. Подавахме за второ - в същото училище другата специалност, макар че синът ми още докато ги редеше имаше колебания кое да пише на първо място, кое на второ. Според мен клонеше към КМ, но се повлия от всеобщата мода да пише програмирането първо. Така, че сме доволни принципно, нищо, че не мръднахме на второ.

# 754
  • out of space
Чакам с нетърпение мин балове и да сверя тук има ли поне един в ТЕХНИКУМ със сбъркано пърпво който да има преместване на второ класиране

И аз чакам същото- да видя от любопитство какво би се случило ако не се беше записал след 1-во класиране.

# 755
Съжалявам, че спамя тук, но не мога да изпратя лично съобщение. N_nova, успях да отменя поръчката и, ако няма други желаещи за сборника на Архимед, с удоволствие ще го взема 😊 🤗
Ще пробвам утре в работно време и ще пиша, много благодаря 🤗

b][/b]
Еее, писали сме по едно и също време 😕😕😕 все пак много благодаря!
Ако можете да отмените поръчката? От София съм и пари не искам, ще се радвам само да се ползва, защото ние не сме го отваряли 😁.

# 756
  • София
Девойката отърва френския като втори език 😎! Прегърна италианския.
Мръдна напред с 1 точка в 164 ГПИЕ. Второто й поред желание беше, което се "превърна" в нейно първо за периода между класиранията.🤣
Английски така или иначе учи от малка. Здраве на всички деца желая и да са щастливи в новия си клас и училище!

# 757
И аз чакам статистиката за второ класиране. Интересно ми е колко точни ни делят от първа английска, която е по-напред в желанията.

# 758
verochka, ако си разрешиш личните съобщения, ще ти пратя линк да си го изтеглиш още сега.

# 759
Благодаря Ви Дами за подкрепата ! Благодаря на Дидева за  адекватните и професионални коментари и съвети и на всички останали, които макар и в сянка бяха съпричастни към целия зор до тук!
Пожелавам успех на всички и много късмет на децата! Дано всяко попадне на най- подходящото място! СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРЯ!

# 760

Честито,момичета,на всички-кой мръднал,кой не мръднал..няма значение.Като се затвори една врата,се отваря друга.Успех на децата!Направо и аз си отдъхвам с вас,честно!
    Мончовците,време е за оставки.Не знам дали Кастрева е виновна,но много ме дразни и много искам да й забия един в напудрените бузки!И много искам ОСТАВКИ!Това е безобразие!!!!
    Благодаря на всички,които ми отговориха за списъка-явно съм чела-неапомнила.Ама като все гледам да мерна постове я за пиене,я за нещо друго....

# 761
  • София
И при моята дъщеря второто класиране дублира 1вото.
Както някой тук го каза: чакали сме второто "Първо" класиране.

Остава си в същата паралелка в 127 АЕ, ФЕ. Hug
Здраве да е! bowuu

# 762
... има ли поне един в ТЕХНИКУМ със сбъркано пърпво който да има преместване на второ класиране

Ние бяхме с объркани точки и имаме придвижване напред, вече се похвалих. Но и аз чакам статистиките да ги поразгледам.

# 763
Ние сме мръднали няколко желания напред. Приети сме в НТБГ - Застрахователно и осигурително дело с НЕ.

# 764
И при нас - техникум - няма промяна. 4 точки не стигнаха за 1 класиране, странно ми е, че миналата година балът е паднал с 25 точки, а тази пък поне с 5 да бе мръднал. Здраве да е, мъжът ми е най- щастлив, той искаше това да пишем на 1-во място Simple Smile та така 30-то с английски и испански Bowtie

Честито на всички класирани и успех на тези, които ще се борят на трето!

Общи условия

Активация на акаунт