СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 903
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Правилно ли виждат очите ми в статистиката? СМГ с АЕ - минимален бал 446.25! Добре, че не го писахме, щеше да влезе! Simple Smile

# 841
  • София
Нямам думи, нямам!
Приятелка на детето, на матурите стрес и много нисък резултат, много. Неприета никъде на първо класиране.  чака с ужас второто.излиза. При нея пише в сайта, че трябва да подаде за Трето! Шок за детето. И след 10 минути нов надпис- класирана!
Егати и малоумните мончовци!
Моето дете очаквано остава е 22ро с испански.  Щастливо е, вече си пишат в група с други деца.
Дъщеря ми вече е записана във 22-ро с ИЕ/АЕ. Интересува ме, къде и коя е групата в която си пишат децата.

Благодаря!

# 842
И ние нямахме късмет след 2ро класиране Руската с Италиански Пловдив момче-341 минимален!И ние сме със същия бал но явно с дипломата сме по назад !Звънях да питам в руо Пловдив но не вдига никой!

# 843
Правилно ли виждат очите ми в статистиката? СМГ с АЕ - минимален бал 446.25! Добре, че не го писахме, щеше да влезе! Simple Smile
Хаха, и ние така, но след Бузема, та не стана.

# 844
  • София
Някой, обмислящ 3-то класиране? Или вече всички сме осмокласници? Grinning

# 845
Simple SmileSimple SmileSimple Smile ние пък вообще не го писахме , та се размина ....за късмет.

# 846
А, де  Thinking
Да сменяме заглавието, ако всички вече са ок.

# 847
  • София
Бунова, вие нали сте в АК? При всички случаи щеше да ви се размине. Grinning
Иначе и ние се разминахме с конкурента на Бузема, поради неписане в желанията.

# 848
Ние обмисляме 3 класиране. Някакви съвети? Все пак ще се съобразим със свободните места.

# 849
  • София
А, де  Thinking

А в следващата тема ще се изтипосаме ли в първи пост кой къде ще учи, като предишия набор? Добра идея ми се вижда, вместо непрекъснато да се питаме.

# 850
  • Варна
А, де  Thinking

А в следващата тема ще се изтипосаме ли в първи пост кой къде ще учи, като предишия набор? Добра идея ми се вижда, вместо непрекъснато да се питаме.

Аз съм за. И без това познавам само две майки на бъдещите съученици на сина ми, а ще е хубаво да се намерим.

# 851
  • София
Ние обмисляме 3 класиране. Някакви съвети? Все пак ще се съобразим със свободните места.
и на дъщеря ми една приятелка, която не е приета никъде /няма да коментирам писаните желания... и че са били 5 на брой с бал под 300!!!/ ще ходи на 3то класиране. та в тази връзка и мен ме интересува как се редят желанията? След като излязат свободните места ли?

# 852
Бунова, вие нали сте в АК? При всички случаи щеше да ви се размине. Grinning
Иначе и ние се разминахме с конкурента на Бузема, поради неписане в желанията.
Да , в АК сме. На девойката вообще не и влизаше в полезрението, но и не съм очаквала, че толкова ще падне бала  в СМГ.

# 853
  • София
"Да се запишете там където сте. И да се от пишете след обявяване на местата."(съветът с цитат)

# 854
  • София

"Да се запишете там където сте. И да се от пишете след обявяване на местата."(съветът с цитат)
[/quote]

Не съм сигурна, че е възможно. То така все би се възползвал - записва се, пък после ако се освободи място да отиде там?

Общи условия

Активация на акаунт