СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 921
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 855
Може ли таблицата с второ класиране, не я откривам

# 856
Цитат
"Да се запишете там където сте. И да се от пишете след обявяване на местата."(съветът с цитат)

Не съм сигурна, че е възможно. То така все би се възползвал - записва се, пък после ако се освободи място да отиде там?
Не само е възможно, а и често практикувано.

# 857
  • Пловдив
Някой, обмислящ 3-то класиране? Или вече всички сме осмокласници? Grinning
Ние обмисляме 3 класиране. Някакви съвети? Все пак ще се съобразим със свободните места.

Съветът е сега да се запишете. Когато видите свободните места и решите, че ви харесват, си изтегляте документите и подавате за трето класиране. Иначе рискувате да си изпуснете мястото и да няма нищо по ваш вкус за трето класиране. А гаранции, че ще попаднете на мястото от второ, няма

# 858
  • София

"Да се запишете там където сте. И да се от пишете след обявяване на местата."(съветът с цитат)

Не съм сигурна, че е възможно. То така все би се възползвал - записва се, пък после ако се освободи място да отиде там?
[/quote]

Да се запише до излизане на списъка със свободните места и ако си хареса място и реши да рискува - изтегля си документите и тогава подава за 3-то.

# 859
  • София
Цитат

Т.е. сега я записвам, където е приета, и след това, в случай че обявят свободно място в гимназията, в която искаме, подавам ново заявление, така ли? И чак ако я приемат там, я отписвам?

# 860
  • Sofia
Съветът е сега да се запишете. Когато видите свободните места и решите, че ви харесват, си изтегляте документите и подавате за трето класиране. Иначе рискувате да си изпуснете мястото и да няма нищо по ваш вкус за трето класиране. А гаранции, че попаднете на мястото от второ, няма
А какво се случва, ако не ги приемат по трето класиране в такъв случай? Отиват на 4-то ли или се записват отново на мястото от второ?

Максималният бал от второ класиране не трябва ли да е под минималния от първо?

# 861
# 862
  • София
А, де  Thinking
Да сменяме заглавието, ако всички вече са ок.

А в следващата тема ще се изтипосаме ли в първи пост кой къде ще учи, като предишия набор? Добра идея ми се вижда, вместо непрекъснато да се питаме.

Аз съм за. И без това познавам само две майки на бъдещите съученици на сина ми, а ще е хубаво да се намерим.

И аз съм "за". Hands Plus1 Засега знам само за едно момче от старото училище на сина ми, на което с майката сме се виждали на няколко родителски срещи преди 6-ти клас.
А и за друго - бях при вас в шестокласната тема, а после (и аз не знам защо) забравих за чудната групичка. Сега, като ви открих за втори път, не смятам да "напускам". Blush

# 863
  • Пловдив
Скрит текст:
Цитат

Т.е. сега я записвам, където е приета, и след това, в случай че обявят свободно място в гимназията, в която искаме, подавам ново заявление, така ли? И чак ако я приемат там, я отписвам?

Не, така не става. За да подадеш за трето класиране, трябва да си изтеглите документите.
По-горе написах как се прави - 1. записвате след второ класиране ; 2. излиза списък със свободни места. 3. Ако има желани от вас паралелки, изтегляте документите от училището, където сте записани 4. подавате заявление за трето класиране.
Малко е рисковано, защото не знаеш колко деца с по-висок бал ще се целят в тези свободни места, но понякога има добри попадения.

# 864
  • София

Максималният бал от второ класиране не трябва ли да е под минималния от първо?

Не, не трябва. Но минималният от второ трябва да е по-нисък от минималния от първо. Също така, трябва да има само по едно първо, второ и трето класиране. Joy

# 865
Нас не ни приеха на по предно желание, мислим да рискуваме на трето класиране.Пловдив

# 866
Скрит текст:
А, де  Thinking
Да сменяме заглавието, ако всички вече са ок.

А в следващата тема ще се изтипосаме ли в първи пост кой къде ще учи, като предишия набор? Добра идея ми се вижда, вместо непрекъснато да се питаме.

Аз съм за. И без това познавам само две майки на бъдещите съученици на сина ми, а ще е хубаво да се намерим.
Става, в скрит текст. При предишния набор е по училища.
Волдемор ще го сложим последен, че е много дълъг списъкът Simple Smile)) Даже броих, броих, като че ли записаните ще излязат повече от държавния план-прием  Mr. Green
Пишете ми ЛС - вашият ник*, момче/момиче, име, гимназия*, паралелка.
* поне тези

# 867

Цитат

Отива, ако има кой да го посрещне!
Нали се сещаш, че ако се освободи място, не само един ще види, че се е освободило, че да го поиска? А едно място може и да "си го поискат" деца с мнооого различен бал. Не е паралелка 26 деца, нито пък едно от 130места (НЕГ например, не помня колко са), едно или макс две места за паралелка са... Т.е. кандидатстваш за едно от 1 место или за 1 от 2 места...
Може и да стане (писах назад за случая) - момиче прието още на първо класиране в 35то с много висок бал и "прескочи" 2АЕГ, просто беше писала 2АЕГ между паралелките на 35то... Изтеглиха документите преди 3то класиране и детето зае единственото свободно място за момиче в исканата от нея паралелка, с бал почти равен на максималния за първо класиране... (за момчета ни едно място нямаше за трето в 2АЕГ)

# 868
Дали ще има свободни места, объркахме подредбата и сега на никъде.Приет е в Яворов с 330 бал.Някой знае ли как стоят нещата с третото класиране....

# 869
  • София
Нищо не разбирам от тази справка за второ класиране в София

Общи условия

Активация на акаунт