СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 182
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Вие пишѐте цяла вечер какво пиете и какви коктейли бъркате, пък после чакайте да работи сайта! Рошавите и те тук четат явно, пробват коктейли, замезват с течен хляб и за десерт хапват анасонова диничка, после цяла нощ цъкат по класациите и ги чупят.

Срещу новото училище има идеалната пекарна + корейски фастфуд, спокойна съм за девойката. 😂 В предишното училище щях да припадна какви гадни кашкавалки яде за обяд, отврат!

# 241
Залагам днес 16,10 ч. или утре - 10,30 ч.
Не мога да си намеря махалото, пусто да...

Няма да е днес или утре. Моето махало показва 12. ще ни държат до последно изкъсо.

# 242
Хайде де, Облачна, смени го този ник, че подгизнахме и тази нощ. То и небето плаче с нас...

# 243
Залагам днес 16,10 ч. или утре - 10,30 ч.
Не мога да си намеря махалото, пусто да...

Няма да е днес или утре. Моето махало показва 12. ще ни държат до последно изкъсо.
Хайде сега - по-бодро! Нали трябва поне малко да ни компенсират белите коси с първите класирания, срам за тях, ако не пуснат първото второ поне ден по-рано.
Хайде да направим петиция от измъчени родители и подрастващи, нищо че са непълнолетни - ще се разпишат!

# 244
Въпрос към министър Дидева! Момиче с бал 430  има ли шанс за прием във ФЕГ с АЕ и МАТ сега на второ класиране?

# 245
  • София
Белинда, точно Събуей и една пекарна за френски кроасанчета я впечатлиха най-много!

# 246
  • София
Вие пишѐте цяла вечер какво пиете и какви коктейли бъркате, пък после чакайте да работи сайта! Рошавите и те тук четат явно, пробват коктейли, замезват с течен хляб и за десерт хапват анасонова диничка, после цяла нощ цъкат по класациите и ги чупят.....
Значи, Рошави, кафе пием, мента е за чай, ако нещо друго сте прочели е техническа грешка, която се е отразила само на около 20тина  родители!

# 247
  • София
Хайде де, Облачна, смени го този ник, че подгизнахме и тази нощ. То и небето плаче с нас...

Смяната му не е обвързана с метеорологичните условия...

# 248
  • София
Значи, Рошави, кафе пием, мента е за чай, ако нещо друго сте прочели е техническа грешка, която се е отразила само на около 20тина  родители!

Joy
кафе, студен чай от хмел, чай от мента и студена диня с консерванти...

# 249
  • София
Облачна(да се чете Слънчева 13),
 как няма да подпишат, те нали и заявленията си подписват Wink

(малката и нея караха да си подписва заявлението в сегашното училище за 5 клас, а това че при така направено заявление който и ученик да го подпише ще е вярно, няма никакво значение)

# 250
Да знаете - утре е най-подходящия ден:
Лунна стоянка от 23,16 ч. на 10.07.2018
7. Ал-Зира - „Две ръце”
Времето в този ден е подходящо за разрешаване на спорове и проблеми, учене, среща с учители и висшестоящи чиновници, научни работници, нови запознанства. Може да засадите дърво в този ден!

# 251
Чета аз за алкохолни разнообразия, кой какво обича, пък аз онеправдана - само на кафе. Поглеждам часовете, в които сте писали - ми те вечерни, тамън за наздравици време. Пък аз без алкохол пияна /снощи без малко да спя на работа, но друга тема е това/ ... Наздравици вдигам с бира и сладички питиета, мента и мастика, бройте ме и мен.  Cocktail
На трето кафе за деня правих обзор на приетите деца на първо класиране. В ППМГ, за която сега сме в очакване приетите деца с второ желание са 7 и вече кристално кълбо ще ми трябва да разбера колко от тях участват на второ и дали ще се освободят места. Ако всички си останат на избора и приема от първо класиране, оставаме и ние - здраве да е, така е трябвало да стане. Но все пак се надявам...Flowers Four Leaf Clover Тук поне ме разбирате в тази тема. Слънце за всички Nature SunnyNature Sun With FaceNature Sunny
Класиране е изчезнало, вече знаете Smile

# 252
Въпрос към министър Дидева! Момиче с бал 430  има ли шанс за прием във ФЕГ с АЕ и МАТ сега на второ класиране?

Вчера някой спомена, че във ФЕГ местата в една от паралелките са почти заети, но не помня дали беше тази.

# 253
Забелязах, че изчезна КЛАСИРАНЕ от страницата на МОН за матурите!

# 254
  • София
Плешивият рошав работи Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт