СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 050
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Има ли информация кога ще излезе второто класиране?
Има.
На priem.mon.bg, секция Календар

# 451
Добре, че не им дадоха 1 месец примерно да го изкарат. Щяха да го публикуват на 30 тия ден

# 452
Здравейте,чакаме второто класиране но май няма да ни огрее.Дали има смисъл да чакаме за трето?по принцип сме записани вече в Хасково но искаме за Пловдив никъде не фигурира че детето е записано и дали изобщо участва във второто класиране.

# 453
  • София
А в Пловдив подали ли сте заявление за 2-ро класиране?

# 454
  • София
Първо, Второ... Трето класиране... мамите дерзаят, а децата:

# 455
Здравейте. Не съм ви чела тези дни. Успех утре на всички, които чакат второ класиране. И.дано този път да няма.гафове.
Министърът казал, че утре приключва проверката и щяло да има наказани. Мен що ли много не ми се вярва...

# 456
  • София / Пловдив
Здравейте,чакаме второто класиране но май няма да ни огрее.Дали има смисъл да чакаме за трето?по принцип сме записани вече в Хасково но искаме за Пловдив никъде не фигурира че детето е записано и дали изобщо участва във второто класиране.

Различните области нямат връзка като системи на класиране. Щом сте се записали вече в Хасково, участвате и във второ класиране в Пв. Ако обаче сте подали документи за участие във второ класиране. Ако не сте били приети никъде в Пв на първо, във второто участвате автоматично, без да е нужно заявление.
А в трето можете да участвате при всички положения. При стандартните условия на МОН.

# 457
  • София
Сещам се как миналата година се стигна до уволнението на директора на СМГ. Няма да припомням кой го уволни и защо.
А не е лошо да се знае, от какви и чии интереси зависи образователната ни система!

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 19:35 от oblachna

# 458
  • София
Сещам се как миналата година се стигна до уволнението на директора на СМГ. Няма да припомням кой го уволни и защо. Ще е смешно, ако за толкова много грешки в рамките на около два месеца ( да не се връщаме по-назад) и уникален гаф, засегнал около 10 000 деца(защото свалянето на класирането засегна всички в София, независимо от крайния резултат), наказанието да е някаква забележка, мъмрене, предупреждение или нещо подобно. За мен РУО - София-град отдавна трябва да има нов началник.

На мен от статията ми изглежда, че вече е решено, нищо че уж дисциплинарна комисия щяла да решава, а не министърът еднолично. "Наказанията трябва да са справедливи, но не - прекомерни" (цитирам по памет). То е ясно кое е прекомерното - дисциплинарно уволнение, а щом не трябва да е прекомерно ....

# 459
  • Пловдив
А в Пловдив подали ли сте заявление за 2-ро класиране?
Подали сме, но сигурно няма да ни огрее и ще си останем в МГ...
Не, че е лошо там!

# 460
Сещам се как миналата година се стигна до уволнението на директора на СМГ. Няма да припомням кой го уволни и защо. Ще е смешно, ако за толкова много грешки в рамките на около два месеца ( да не се връщаме по-назад) и уникален гаф, засегнал около 10 000 деца(защото свалянето на класирането засегна всички в София, независимо от крайния резултат), наказанието да е някаква забележка, мъмрене, предупреждение или нещо подобно. За мен РУО - София-град отдавна трябва да има нов началник.
Абсолютно! Прави си, каквото си иска!

# 461
Това с гафа в София се отрази и в др.области, просто ни скриха класирането и изпаднахме в недоумение и тревога дали сме видели това, което трябва да видим като класиране или сме на някое друго място, в друго училище. По спомен някъде 2 часа стояхме на тръни и даже никаква работа не можах да си свърша, бях в потрес. Тъй че, айде, моля, без залъгалки от Кастрева, че само 20 деца били потърпевши!

# 462
  • София
Още побеснявам като си спомня как на пресконференцията следобед, когато всички бяхме потресени, ядосани и объркани, госпожата обясни положението с “Работата на експертите в момента е много тежка, но важното е деца и родители да са спокойни!” (цитирам по памет, не помня точните думи, но ясно помня покровителствения тон, тренираната усмивка и кокетното поклащане на букли) 😬

# 463
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз минавам само да пожелая успех и да стисна силно палци на всички, които чакат второ класиране! Дано на всеки му се сбъдне желанието и попадне на точното за него място!  Peace

За ония с Кастрева начело, с две думи - нямам думи, с една - хич!  Crazy

# 464

Различните области нямат връзка като системи на класиране. Щом сте се записали вече в Хасково, участвате и във второ класиране в Пв. Ако обаче сте подали документи за участие във второ класиране. Ако не сте били приети никъде в Пв на първо, във второто участвате автоматично, без да е нужно заявление.
А в трето можете да участвате при всички положения. При стандартните условия на МОН.
Благодаря а за третото класиране пак ли трябва да пуснем заявление.По принцип в Пловдив сме приети на 5 желание и искаме да пробваме да се изкачим нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт