Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви билки използвате?
Какво е мнението за хистеректомията?
Какви са ефектите от терапиите с билки и лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви билки използвате?
Форумът обсъжда различни видове билкови терапии, като невен, турта, бял равнец и вечерна иглика за топли вълни и други симптоми на менопауза. Препоръчва се да се консултирате с лекар, преди да започнете нови билкови терапии, за да избегнете потенциални нежелани реакции или взаимодействия с други лекарства.
-
Какво е мнението за хистеректомията?
-
Какви са ефектите от терапиите с билки и лекарства?
-
Какво е мнението за ултразвуковата хирургия HIFU?
-
Какво мислите за д-р Жекова от окръжна болница в София?
Горда притежателка съм на не особено голяма миома, която обаче ми създаваше доста ядове по едно време: обилни 1-2 дена от цикъла, но до степен да сменям на половин час не превръзки, а директно дрехи. Логично стигнах почти до анемия и тогава открихме причината т.е. нейно височество миомата. Интрамурална, около 4 на 4см и почти така задържаща се около 4 години. Но при тазгодишния преглед се оказа, че е започнала да си променя структурата и лекарят ме посъветва да я махам, докато може, за да си запазя матката. Между миомата и стената на матката има 2-3мм и все още може да се махне само гадта, без да се засягат други органи. Съгласих се на предложената ми лапароскопска операция, че даже и в болницата влязох... Ама не стана работата :/ През нощта срещу операцията получих други внезапни усложнения и така и не се оперирах. Сега се налага поне 2-3 месеца да отложа подобни планове и си поръчах пакета билки от аптеката в София. Барем с тях и с отлежаващото алое с мед и вино, дето също го спрягат за помагащо уж, да вземе поне лекинко да претърпи регрес и да си чакам кротко критическата без да я пипам
Ама или билките ми се отразяват зле или... не знам. 4-5 дни ги пих и след това вчера сутринта не можах да стана от леглото, толкова ми се виеше свят. Почти цял ден откарах легнала, че иначе всичко ми се въртеше и мотаеше и аха да се строполя, че да изкарам акъла на дребен
Днес си правя пауза и умувам дали може да е от билките, или от хаповете, дето ми изписаха (Dicloneurovit)... При други от пиещите тези билки случвало ли се е нещо подобно?
Ама знам ли... може и да е от самата комбинация.