Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Странно, при нас избира перфектно. От около месец сме с него и няма нито една дреха, към която имам забележка.

# 211
  • София
Спомням си коментар на ТАЕД, че фирмата САНО е световно неизвестна, незнайно как е пробила на бг пазара и си е намерила ниша, а продуктите им са доста под въпрос.
При положение, че световните гиганти присъстват в цялост на пазара ни и ни предлагат качествени продукти на съвсем приемливи цени, от какъв зор ще се набутвате с тоя прах?

# 212
И само заради това, че някаква част от света не пере със САНО, трябва да я зачеркваме ли? Аз лично съм много доволна и от праховете им, и от омекотителите. Не забравяйте, че много марки разчитат на маркетинг и така пробиват. САНО пробиха с качество. И при почистващите им препарати важи.
Не приемам мнението на отделни потребители за меродавно,  били те и по-вещи в дадена област.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 10:18 от @steraki

# 213
  • Бургас
Аз също съм доволна от Сано прах,но най-вече от омекотителите им.

# 214
  • София
Е, разбира се всеки е свободен да си дава парите за каквото реши. Simple Smile

Койт' разбрал - разбрал. Nerd

# 215
Здравейте, на въпроса си от вчера, ще споделя мнението ми за праха Essex хубав е но не е нищо особено, не може да изпира напълно петна и прочие. Омекотител Lex син със момина сълза плодови нотки и сандалово дърво, е много хубав и траен. Дори след като прибрах прането се усещаше силно аромата му, определено ще купя пак от него. Преди ползвах пак Lex само че оранжев, той също е дълготраен но ароматът му ми дразни стомаха и ми ставаше лошо от него. Както казах и вчера, ще се радвам ако някой които го е ползвал сподели мнение за прах ABC. Интересуваме изпира ли добре, премахва ли петната.

# 216
Спомням си коментар на ТАЕД, че фирмата САНО е световно неизвестна, незнайно как е пробила на бг пазара и си е намерила ниша, а продуктите им са доста под въпрос.
При положение, че световните гиганти присъстват в цялост на пазара ни и ни предлагат качествени продукти на съвсем приемливи цени, от какъв зор ще се набутвате с тоя прах?
Не знам кои са световните гиганти и нямам предразсъдъци, пробвам всичко и ползвам само това, което ми върши работа.

Ариел например ми мирише добре в кутията, но пере 1:1 с Тандил, който е без пари (8 евро голямата кутия). Поне аз не виждам разлика. Пробвах от българския пазар, от турския и от Австрия, същата работа. Пак го купувам като е на промоция понякога, но няма разлика с изпирането с Тандил или Сано.

Персил на прах не харесвам, ако го ползвам редовно пералнята ми започва да мирише на тиня, въпреки че я чистя по същия начин като и с другите препарати.
Сега взех капсули да пробвам, но пак не смея да слагам повече от 2 поредни пъти.

От по-известните омекотители ползвахме до преди месец Ленор. Синият ми беше любим преди време, сега е пълен боклук. Стигнах до 3 капачки за 5 кг пране и пак не мирише на нищо като ги извадя.

Саното го открих съвсем скоро, защото беше в промоция 7.80 лв. за 35 пранета и реших пробвам. Нищо не остава по дрехите ни, цветовете светят, ароматът е страхотен. Пробвах омекотителя на Сано с капсулите Персил, но не мирише толкова добре, явно и от самия прах остава аромат, в комбинация просто не мога да им се нарадвам.

Извинявам се за дългия пост, накратко отговорът ми е - ползвам го, защото съм доволна от качеството на изпиране, аромата и омекотяването.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 13:41 от Не се сърди, човече

# 217
Аз точно за хора, които са доволни от марката, съм си позволила да публикувам офертата от ДМ. Не натрапвам мнение за качеството му. Дрехите ми са чисти, без петна, ухаят хубаво, пералнята ми ухае след пране дълго време, цветовете са ОК. Пък нека е нискокачествен според някои. Ако има и други доволни, информацията би им била полезна.

# 218
Ариел например ми мирише добре в кутията, но пере 1:1 с Тандил, който е без пари (8 евро голямата кутия).
От къде си купуваш Тандил?

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 17:49 от Не се сърди, човече

# 219
Аз пък само да си споделя чуденката, не питам нищо Blush. Както казах помъкнах една торба ОМО за цветно в Щатите. Намерих си и мерителна чашка за прах за пране от някакво квартално магазинче в БГ и направо си осъществих всичките мечти около тревогите ми и тегобите ми покрай прането Joy. Сега обаче като си гледам щатския персил как пере с една супена лъжица прах (33мл) на една пълна пералня и като гледам от ОМО-то как трябва да сложа 135мл прах направо се чудя ще се отмие ли толкова много прах....? И си отговарям сама съответно – ами ще плакна ако трябва, пък другия път по-малко ще слагам. Много мирише това ОМО и ще го нося в мазата май hahaha. Ще се издушим направо, а не съм отворила кисията още.

В същото време, наш познат си домъкна пране да пере в нас, че им се строшила пералнята. Пускам аз, мислейки че си е проверил парцальоците из джобовете. И по едно време гледам клечки за зъби из барабана на цялата пералня Sick. Като свърши, тръгнах да отварям всевъзможните дупки, маркученца и места да видя да не се е затикала някоя някъде. Уж нямаше. Клечки за зъби в найлончета от ресторант някакъв. Ама една шепа. Ужас. Лошо ми стана направо и му повиших тон. Иначе от никъде не излезе никаква мизерия и лоша миризма. Като оставим на страна работата която ми отвори тоя, пералнята ми се оказа в блестящо състояние.

# 220
Помощ!
Всеки ден чета тук, а сега съм в dm и не зная какво да купя за олекотените завивки, дали прах за фини/деликатни, за цветно ли или течен/гел.

# 221
С какъв пълнеж са?
Моите са със силиконов пух и ги пера с прах за бяло на 60.

# 222
От къде си купуваш Тандил?
Един приятел ни носеше от Австрия, но вече не пътува толкова редовно и затова започнах да купувам други от нашите си магазини.

# 223
От омекотителите и почистващите Максима съм доволна, но прахът за мен определено не става, поне не и с дозата, написана на опаковката. Докато го ползвах с тази доза, определени места по дрехите ни (на врата, деколтето, ръкавите) се засякоха и пожълтяха – натрупана, неизпрана мръсотия. Като видях това, сложих друг прах, не помня кой, и с едно пране този ужас изчезна. Повече Максима не ползвам и не препоръчвам. Но омекотителите и почистващите са добри.

# 224
Указаната доза на Сано сенситив е за 4-5 кг. , от няколко години го ползвам и съм доволна. Но като всяко изказано мнение и моето е субективно.

Общи условия

Активация на акаунт