Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Не намирам каталог, но вероятно е Persil Premium.

# 196
# 197
Скрит текст:
YumНяма как да не се похваля с новите си подаръци от UK. Нали моите момчета знаят тръпката ми и без да им казвам ме ощастливиха.

Като за двама са много, но със сигурност ще ги оползотворя. Simple Smile

Това с чашката, вкарана в тубичката, е много интересно.
Браво! Със здраве да си ги ползвате. Това с чашката е като едно от гръцкото ОМО. Много я обичм тази чашка, защото е мека и я слагам директно в барабана.
Извинявам се, исках да редактирам, но не мога. В поста ми става дума не за гръцко ОМО, а за Skip. Подведох се по това, че в България етикета на единия вид ОМО е сходен.

# 198
В момента в ДМ има Сано  сензитив 15лв 90 пранета.

# 199
Е, точно Персил премиум е. Минах през Лили да го видя. Има за бяло и цветно. Ако беше прах, щях да сложа ръчички на него, въпреки че не схващам смисъла от този продукт, но от течни не се изкушавам.

# 200
  • София
Има и прах, гледах в нета картинки, но при нас явно още не е дошъл. Много странна ми се стори миризмата на течния, малко като препарат за почистване на перални Simple Smile, та в един момент се почудих дали не е някаква ХХL опаковка на такъв препарат, пък и с тоя котлен камък дето почиства Simple Smile

# 201
В момента в ДМ има Сано  сензитив 15лв 90 пранета.
Този Сано ме заинтригува, не съм прала досега с него, само омекотител съм им ползвала и доста ми харесва. За 90 пранета като е - как се дозира, сигурно е много малка дозата ?

# 202
Има и прах, гледах в нета картинки, но при нас явно още не е дошъл. Много странна ми се стори миризмата на течния, малко като препарат за почистване на перални Simple Smile, та в един момент се почудих дали не е някаква ХХL опаковка на такъв препарат, пък и с тоя котлен камък дето почиства Simple Smile
Само в Турция и Русия има прах, доколкото ми е известно.
В Лили има и капсули премиум.

# 203
  • София
Този Сано ме заинтригува, не съм прала досега с него, само омекотител съм им ползвала и доста ми харесва. За 90 пранета като е - как се дозира, сигурно е много малка дозата ?

Не рискувайте с тоя прах, указаната доза е доста странна и не отговаря на истината, трябва да се слага повече, което го прави неефективен. Перилните му качества също са под въпрос. Коментирано е в предишни теми.

# 204
На 05.08 в Била 25%  ще има намаление на всички перилни препарати и омекотители.

# 205

Не рискувайте с тоя прах, указаната доза е доста странна и не отговаря на истината, трябва да се слага повече, което го прави неефективен. Перилните му качества също са под въпрос. Коментирано е в предишни теми.

Аз съм доволна. Дозирам за твърда вода и нормално замърсено пране- около 65мл.  Досега купувах малката торба, но като видях цената на голямата реших да го купя тъй като на повечето места  е над 20лв.

# 206
Страхотен е този прах на Сано! Ползваме го в комбинация с белия им омекотител и не можем да спрем да си душим дрехите.
И изпира идеално.

# 207
Изпира, ако му увеличиш драстично дозата, която е указана на опаковката.

# 208
Грешка, този е нашият. Слагаме около 60 мл, това е горе долу средното препоръчано.

# 209
И с увеличена доза не изпира добре дори на 60 градуса, а на 30-40 е още по-зле. За Bio Color става въпрос, другите не знам как са. Нямам и намерение да ги пробвам. Прах с посредствено качество на висока цена.

Общи условия

Активация на акаунт