Перилни препарати и омекотители – 54

• 74 003
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • оттам, откъдето започва България
YumНяма как да не се похваля с новите си подаръци от UK. Нали моите момчета знаят тръпката ми и без да им казвам ме ощастливиха.

Като за двама са много, но със сигурност ще ги оползотворя. Simple Smile

Това с чашката, вкарана в тубичката, е много интересно.

# 181
Хм, скоро не съм прала с прах дм, но споменът ми е за по- голяма доза . За около 85 мл за 4-5 кг пране, може и да съм забравила, де. Но дрехите ми миришеха хубаво

# 182
С 45 мл прах на ДМ никога не съм прала 4-5 кг сухо бяло пране, винаги слагам по 100 мл и може би затова съм доволна. Не смятам, че ни е чак толкова слабо замърсено прането, а резултатът е отличен, макар че новият прах ми идва малко по-едрозърнест от стария.

Представям си пък да сложа 100 мл. И защо? На пакета дават 85 мл. за най-замърсено пране.
В интерес на истината и аз се съобразявам какво слагам и от 45 съм стигала до към 55-60, но чак пък повече от двойно...

# 183
85 мл не е за най-замърсено пране и не е повече от двойно количество прах.
Дозата за нормално замърсени при водата в нашия регион е 85 мл. Аз приемам, че прането ми е замърсено повече от нормалното и затова слагам 100 мл, които са средно между нормално /85 мл/ и силно замърсено /130 мл/.
Щом теб те устройва като изпиране - добре. Simple Smile

45 мл е за слабо замърсено пране при мека и средна вода.

# 184
YumНяма как да не се похваля с новите си подаръци от UK. Нали моите момчета знаят тръпката ми и без да им казвам ме ощастливиха.

Браво! Със здраве да си ги ползвате. Това с чашката е като едно от гръцкото ОМО. Много я обичм тази чашка, защото е мека и я слагам директно в барабана.

# 185

Браво! Със здраве да си ги ползвате. Това с чашката е като едно от гръцкото ОМО. Много я обичм тази чашка, защото е мека и я слагам директно в барабана.

На мен ми бяха пратили подарък от Гърция течен прах за пране Skip. Той също има такава измерителна чашка Simple Smile

# 186
Английският Персил и Скип са един и същ продукт с различно име, произвеждан от Юниливър, така че няма нищо чудно, че опаковката е еднаква.

Аз изобщо не се впечатлявам от течни, но пък съм извънредно доволна от новата „редакция“ на нашия Персил прах. Дозировката вече е супер удобна – 100 мл се измерват много лесно, а дрехите блестят.
От Ариел се отказах вече – получавам обриви от него. ОМО не съм купувала отдавна – да благоволят да го намалят най-накрая.

# 187
  • София
И аз, вече почти година, пера само с Персил. Нямам забележки и не смятам да го сменям скоро.
Видях в каталога на Lilly от днес някаква нова зелена туба на течен Персил. Дано не е някаква новост, че пак ще се изкуша да го купя...

# 188
Вземай Ариела тогава...силен му е аромата, да знаеш, но пере добре. Аз повече от 7 лева не давам за персил, Ариел или Омо...

Аз пък бих си взела Омо, макар и малко по-скъп. Привършваме торба за 100 пранета и пак такъв взех на промоция от Е-маг. Към 34 стотинки излиза на пране, устройва ме, а в качествата на изпиране съм се убедила от личен опит! Ароматът обаче също е много силен в началото Mr. Green , така че - сама прецени! Peace

# 189
Независимо от течните подаръци аз от праховете не съм се отказала. Само че към момента моят вкус за праховете е малко по-различен от мненията в темата, изключая прах за бяло на ДМ.  Yum

# 190
  • София

Тези персили са ми любимите. Изкарват всякакви петна без проблеми, засъхнали и без предварително третиране.

Аз днес реших да разнообразя малко и си взех такъв персил от ДМ. Надявам се да е хуваб. Някой има ли впечатления от него?

# 191
Възбуди ми любопитството с мнението си за течния Пресил.
Аз с течен Персил не съм прала, но имам още много от предния подарък - Ариел и затова се възпирам. Освен това всички туби са запечатани с фолио и не ми се отварят още, докато не изразходвам Ариела.
Не съм им проверила срока на годност, но и за това се надявам да ми остане време.
Със сигурност в близко бъдеще няма да следя промоциите на течните, но за прах ще си дебна.

# 192

Аз днес реших да разнообразя малко и си взех такъв персил от ДМ. Надявам се да е хуваб. Някой има ли впечатления от него?
[/quote]

Остнах доволна от това как изпира, но повече не го повторих (точно този варинат) заради силният аромат, който не е точно за моя нос.. Предпочитам "класическите" им версии, които си миришан на прах за пране Simple Smile

# 193
Здравейте! Искам да попитам, ползвали ли сте прах за пране Eseex violet blossom, доволни ли сте от него, аз току що купих такъв, продавача ми го предложи, каза че бил хубав и на промоция, 22 пранета 5,00 лв. И аз купих, в момента пера с него, но като гледам в пералнята няма никаква пяна, ще го комбинирам с омекотител Лекс син. Всъщност исках да купя прах ABC но я нямаше продавачката която продава тези турски прахове. А при другия продавач нямаше такъв. Та ще се радвам, ако някой даде мнения и за ABC, хубав ли е , пере ли хубаво, премахва ли петна. Ползвах капсули Персил, Ариел и Даш но не сме доволни от тях, само на аромат са хубави. По принцип от години използваме Савекс, но напоследък забелязахме че той вече не може да пере хубаво.  Та ще съм много благодарен, ако някой даде мнения за Есекс, и АБС , тъй като този гръцкият, днес за първи път го използвам, а турският все още не съм го пробвал.  Миналата година, купувах Персил на промоция от лидъл , пере хубаво но не мирише хубаво. А от омекотителите аз най харесвам, черен ленор

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:29 от Не се сърди, човече

# 194
  • София
Мдам, в Лили определено има нов течен Персил, поне за мен е нов. В зелено шише. За 18 пранета. Пише, че е прпотив котлен камък, доколкото успях да прочета едрите букви, че ситните нещо не мога... Но не го взех, не мирише добре нещо. Та си купих праха за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт