Перилни препарати и омекотители – 54

• 74 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Смола съм чистила с памучен парцал напоен с бензин.

# 166
  • В полите на Витоша :)
~Dev~, анемония, благодаря за отговорите! Позната ми каза да пробвам и с обезмаслител, май е най-малко миризлив от предложените Simple Smile

# 167
Здравейте. Как да премахна мазни петна от памучни гащи? Не са пресни петната, от няколко дни са...

# 168
Здравейте. Как да премахна мазни петна от памучни гащи? Не са пресни петната, от няколко дни са...

Много сам доволен от течния "Персил", справя се отлично с мазнините.

# 169
  • оттам, откъдето започва България

Намажи ги с тест гел, разтъркай, остави ги да престоят така и после пери в пералнята най-малко на 40 градуса.

# 170
  • София
Смола се маха най-успешно с мазнина - например олио. После с обезмаслител и переш.

# 171
  • София
 Във Фантастико има Ариел и Омо прах за цветно на промоция (ариел излиза малко по-евтино на бр. пране). Кое е за предпочитане? Прах за цветно къде другаде има на промоция в София?

# 172
Не казваш цените какви са...

Ариел имаше в Лили на 7 лв. за 20 пранета, но май е до днес включително.

# 173
В ДМ има цветоулавящи кърпички 50 бр. за 4,99 лв. от тяхната марка.

# 174
  • София
Не запомних точно цената и не мога да го намеря в брошурата, но май прах цветно за 20 пранета Ариел беше 7 лв. , Омо май 8-9 лв.
% намаление на Ариел беше по-голям 40 % и нещо и е по-изгодно
И се чудя между двата?

# 175
Вземай Ариела тогава...силен му е аромата, да знаеш, но пере добре. Аз повече от 7 лева не давам за персил, Ариел или Омо...

# 176
Здравейте,
Моля препоръчайте ми препарат с който да "съживя" стари дрехи.
Използвах един препарат, който е за избелване и сега дрехите ми стоят поизтъняли и искам да се опитам да ги обработя.

# 177
  • София
В ДМ има цветоулавящи кърпички 50 бр. за 4,99 лв. от тяхната марка.
Аз си купих вчера, само тях ползвам и съм доволна. Simple Smile

# 178
Явно само аз не мога да се "сработя" с праха за бяло на ДМ. Не съм чела друг да се оплаква. Гардеробите ми миришат на лошо, след като почнах да прибирам там дрехи,прани с ДМ. Принудих се да си купя и ползвам омекотител,докато свърша праха. По принцип не ползвам омекотители- една химия по- малко. А дозирам правилно,както пише- 45 мл. Да не говорим,че първо бях учудена от дозата. До сега прах с по-малко от 108 нл. на пране не съм имала.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 19:55 от W

# 179
  • оттам, откъдето започва България
С 45 мл прах на ДМ никога не съм прала 4-5 кг сухо бяло пране, винаги слагам по 100 мл и може би затова съм доволна. Не смятам, че ни е чак толкова слабо замърсено прането, а резултатът е отличен, макар че новият прах ми идва малко по-едрозърнест от стария.

Общи условия

Активация на акаунт