Перилни препарати и омекотители – 54

• 72 924
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Свекито прецакала пералнята си - имало някакви оранжеви нещица по дрехите.Дадох инструкции да я пусне на 90 градуса с прах за бяло.

# 511
Цитат на: B.U 2 link=topic=10р48759.msg37239000#msg37239000 date=1535097455
Прах за цветно- ОМО или Ариел?.Кой от двата да избера?
Благодаря.
Персил Wink
Аз чак на края на пакета, който нямах търпение да изразходвам, започнах да го харесвам този ОМО. Та... ОМО.

# 512
Някой качи брошура за Омо в СВА на промоция, та отидох. Нямаше кьораво Омо. Няма го и в брошурата...местната.
Явно е намален някъде из другите краища на страната.

Това какво е...в торба. Годен до 2020г...значи ново

# 513
  • София
Чешки може би?🙄

# 514
Не знам....ама за 10 лв няма да се моря да го вдигам и въртя...😆

# 515
Не му се вижда баркода и др., обаче на менте ми прилича. Много отдавна Ариел не  е само Ариел, а са отделни серии - Маунтин спрингс, Ленор тъч и прочее, този само така, че и в СБА ми е съмнителен

# 516
  • В полите на Витоша :)
Промоционалното Омо е с 1 звездичка в брошурата, т.е. намалението важи само за магазините в Банкя и в Слатина.

# 517
Не му се вижда баркода и др., обаче на менте ми прилича. Много отдавна Ариел не  е само Ариел, а са отделни серии - Маунтин спрингс, Ленор тъч и прочее, този само така, че и в СБА ми е съмнителен

Този е за цветно, колор си пише, но не е с трите цветни ленти като на официалния внос, ами с друга шарка. Не е менте, те в СВА все такива странни зареждат, произведени за други страни...така и не запомних официален внос ли са, паралелен ли или нещо по средата по-скоро...

Промоционалното Омо е с 1 звездичка в брошурата, т.е. намалението важи само за магазините в Банкя и в Слатина.

Ами да бяхте казали по-рано. Не всички сме съседи на ББ...само дето бих път на халос до тоя мърляв магазин...

# 518
На побликуваната страница от брошурата пише в кои градове е промоцията. Трябва да се чете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
Ми трябва...така си е... Grinning

# 520
  • Сливен
От понеделник в Кауфланд Омо -прах и гел 11.59лв/40 пранета.

# 521
Видях и аз....за жалост, в нашия К ще има само прах за бяло ... не зареждат всичко..били сме малък филиал...

# 522
  • have faith and be patient ..
Аз пък честно да ви кажа ,това Омо никога не съм го купувала .. що мисля ,че е по-гадно ? А гледам доста коментиран продукт е

# 523
Аз пък честно да ви кажа ,това Омо никога не съм го купувала .. що мисля ,че е по-гадно ? А гледам доста коментиран продукт е
И аз така. Като гледам на таблицата е първокласен прах като Ариел и Персил, но на друга компания. Ама на промоциите го нямалят като Ариела и винаги бих предпочела него, за тази цена Thinking

# 524
  • София
Много съм доволна от гел капсулите за цветно пране на Ариел. За бяло ползвам от години Essex Multi Action. Харесвам също Persil и Omo.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 13:29 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт