Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
О. Защото на мен ми сваля дори китките от покривката. За лекета е ясно.

Нямам обяснение...

# 496
Прочетох последните няколко страници, но не видях да е спомената скорошна промоция на прах. Та, има ли някъде намален Ариел или Персил по веригите?

# 497
Персил в Лили до края на месеца.

# 498
В лили до края на месеца е намален персил. В ДМ също мисля...но за там не съм сигурна. И за Елетис се писа вчера също.

# 499
  • София
Днес сутринта влязох да се помотая в ДМ. Излязох с прах за пране ДенкМит за бяло. Събрах разни бели тениски и 2-3 бели хавлиени кърпи. Пуснах на 60 градуса (два часа и половина  ми е програмата). Резултатът е силно посредствен. Omo Ultimate, Skip Ultimate и Ariel (не помня точно кой беше) изпират много по-добре бели неща.  Не съм впечатлена и повече няма да го купувам.
Тъкмо щях да пиша нещо подобно. Вчера изпратих дъщеря ми до ДМ специално за този прах. Водена от прочетеното тук може би съм си формирала прекалени очаквания. Прах хавлии и бели памучни бельо и нощница, дори на 90гр. за дезинфекция. Няма "искряща белота", каквато очаквах.
Да не би да има някоя калпава партида ?

Преди време бях взела една опаковка прах Ленор, гръцки. От него останах много доволна и днес купих нова опаковка с друг аромат.
Пере много добре и аромата се запазва дълго, въпреки, че суша със сушилня.

# 500

От днес в ЦБА.

# 501
  • Сливен
Персила в ДМ е с трайно намалена цена 7.35лв по спомен може би от 2 месеца,в Лили 6.99лв до края на август.

# 502
Чак до искри и да синее...няма вложена синка в дм-ския прах за бяло Wink

Но дрехите излизат чисти, без лекета. Вкл. кухн.кърпи...които са бая дърти. Ами бели стават. Сега ако очаквате от прането да струи светлина....Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами не струи. Но са чисти...

# 503
  • София
И аз си взех от ДМския прах за бяло. Добре пере. Харесва ми и това, че е малка доза.
Обаче седи на бучки. Пресипах го в кутия, намачках го малко, но пак си е на бучки.
Между другото, не знам дали на мен ми се струва, но се задава повишаване на цените на праха даже в промоция. Във Фантастико са пуснали Персил, ама на 8,99 - уж промо.

# 504
А...9 лв е скъпо. Никаква промоция не това...

Дано да не си права.

# 505
Ама как така си правите заключение, не разбирам Angry?
Ми то и в Била правят промоции, при които перилните препарати са на тези цени: 8-9 лв.
Преди една седмица Персил във Фантастико беше под 7 лв., но около 7.

# 506
  • оттам, откъдето започва България
И моят прах ДМ за бяло от новата партида е на бучки и по-едър от старата. Иначе си пере перфектно. Каква ли е причината за тази промяна?

# 507
Начинът на производство. Няма проблем.

# 508
  • София
Прах за цветно- ОМО или Ариел?.Кой от двата да избера?
Благодаря.

# 509
  • София
Ariel

Общи условия

Активация на акаунт