Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства

• 103 582
  • 2 907
  •   1
Отговори
# 2 070
На Зуки не и липсва старание, а самочувствие. А когато си мислиш колко си зле, сам си пречиш. Понякога се дразня, че се оплаква как няма някой мъж покрай нея, да я научи, но после се сещам, че половината ми рода, включително малкатабми сестрипка, са прифесионални шофьори; аз, със моята скромна B категория съм като изттрсак, но винаги има с кого да се сравня, кого да попитам и кого да помоля за помощ. Тя е сама, инструкторътбявно допълнително я е стресирал... За възхищение си е усърдието и.

# 2 071
И аз мисля, че ако има кой да седне с нея, да й обясни някои неща и да й даде кураж, нещата ще потръгнат.
Куриоз - приятелка, която сама се учеше да кара, след няколко години каране ме питаше какъв е начинът да паркираш идеално на преден ход (тогава интернета не беше така достъпен и нямаше как да чете подобни теми)

# 2 072
  • София
Момичето има много липси, да, но не се срамува и страхува да пита. Нищо, че доста от въпросите й звучат малко нелепо.
Лично за мен е по-добре, отколкото да си поверва много. Simple Smile

# 2 073
  • Mediterraneo
Като стана дума за полиране, пасти и драскотини, да попитам за драскотина на таблото. Не питайте, щях да го убия ММ! Чисто новичкото ми табло! Съвсем леко е драснато, но като знам, че е там, сърцето ме боли и все там гледам. Има ли начин да го залича или ще си го гледам завинаги?

# 2 074
  • 1st floor
Има ли начин да го залича или ще си го гледам завинаги?
За мъжа или за драскотината питаш? Joy

# 2 075
  • Mediterraneo
Хахах, щом не го заличих като видях таблото, значи му се е разминало. За надрасканото питам.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 12:26 от Тарталета

# 2 076
Най-сетне доживях да видя паяк да дойде и да вдигне "ръждясваща" и само заемаща място кола, която не е палена сигурно поне от половин година. Тапукът или е духнал в чужбина, или не може да я поддържа, все тая. Крайно време е всички извън движение и само пречещи, като се констатира, че са седяли N на брой месеци, да се вдигат. Това ще е също една от мерките за парко местата между жилищните пространства и улиците.
Да, причината е, че колата пречеше на ремонт на тротоара по цялото му продължение, и общината се е активизирала, или частникът изпълнител е викнал частен паяк, все тая.

# 2 077
Моето впечатление е, че след сигнал ги вдигат. Аз за нашия квартал съм пускала сигнал и са прибирали такава кола. Е, малко бавно става заради сроковете, но все пак... Но да, по собствено усмотрение няма да ги вдигнат, трябва да им се пише.

# 2 078
Хахах, щом не го заличих като видях таблото, значи му се е разминало. За надрасканото питам.
Дай снимка, да видим какви са пораженията.

# 2 079
  • Mediterraneo
Утре ще опитам да кача снимка.

# 2 080
  • гр. София
А може ли малко по-подробно описание и обяснение каква е и коя е тази паста номер 2? И откъде се купува?

# 2 081
Пастите за полиране са с номера според размера на абразивите в нея. Ако вземем домакински препарат с абразиви, то те са по-едри от колкото на паста номер 1 и би отговарял на 0. Пастата се купува от магазините за авто бои.

# 2 082
# 2 083
На такива неща не бива да се обръща внимание.

# 2 084
Нали знаеш, че българският обичай е в една къща да има някъде нещо недовършено, или пък в бродерията нарушават някой елемент, за да пази от зло. Смята се, че ако всичко е идеално, това не е на добро. Така че, приеми тази драскотина за късмет и си я пази

Общи условия

Активация на акаунт