Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства

• 103 573
  • 2 907
  •   1
Отговори
# 2 085
Вече ще пускам само чернокоси мацки когато съм с предимство. Дори и да се окажат РК.... Sad

# 2 086

Ако няма липсващо парче от кожата, сложи отдолу някакво прозрачно лепило от рода на Бизон и натисни само толкова, колкото да се изравни обеленото с другата част на тапицерията. Оставяш да изсъхне за няколко часа и после забърсваш излишното лепило.

# 2 087
  • гр. София
Е как ще го забърше като тия лепила са бързосъхнещи и излишното трябва да го стърже?

# 2 088
  • Mediterraneo
Благодаря за мненията! ММ не иска да се занимава с това, не му пречи, не го вижда. Май ще си го приема за късмет наистина, както казват старите хора, за нишан Simple Smile

# 2 089
Е как ще го забърше като тия лепила са бързосъхнещи и излишното трябва да го стърже?
Повярвай, изпробвано е многократно. Лепилото е бързосъхнещо, но е гъвкаво и излишното се отделя лесно без да оставя следи.

# 2 090
  • София
С риск много да ми се смеете и да предизвикам мисли у вас като ”жена, не се учудвам” искам да ви питам следното. Единственото място, на което ми се налага да паркирам със зелена зона, е фризьорката ми, която е на другия край на София и понеже се води Лозенец, всичко е зони. Е, да, ама уж за по-бързо си трамвая пътувам всеки път 17 спирки. Да, знам, ужас. Пред салона й, в тесните, еднопосочни улички са само зелена зона и все се каня да дойда с колата, но идея си нямам какво да правя като паркирам. Пращам смс до посочения телефонен номер на табелата с регистрационния номер на колата ли? И ако да, за колко време трае това мое заплащане? Пише нещо До 4 часа, но идея си нямам.

А идват по-студени месеци и с трамвая до тук през месец ще ми се разкаже играта....

# 2 091
Да, пращаш СМС на с номера на колата на 1303. Можеш да останеш макс 4 часа, но таксата трябва да я плащаш на всеки час - 1 лев. Около 10-тина минути преди да ти изтече времето ти пращат напомнящ СМС, което е добре. А може и да си пратиш нов СМС преди да ти е изтекъл първия час и ти увеличават времето с още 1 час.

# 2 092
А можеш и да си купиш талончета от служителите, които обикалят или от павилион за билети за градския транспорт. Там си отбелязваш от колко до колко часа ще си в зелената зона и на коя дата и го оставяш на таблото. Има талончета по 50 ст за половин час и по 1 лв за цял час.

# 2 093
Извън темата - фризьорката ми веднъж спомена, че се е преместила, защото много от клиентките и се отказали, точно заради проблема с паркирането.
Аз бих предпочела 17 спирки с градския транспорт, отколкото да обикалям с колата и да цъкам SMS-и, или бих си намерила друга фризьорка.

# 2 094
  • София
Не мога да я заменя, защото за мен е най-добрият колорист в София. А иначе все ходя през седмицата и хората са на работа - паркоместа да искаш. Но все не се осмелявам заради тъпата зона. Вече ще знам и другия път с колата, поне ще съм на топло.

# 2 095
Стига де, това е задача за 1-ви клас. Купи 10 талона от някой пазач със зелена жилетка по зоните, няма есемес-и, слагаш два талона или там колкото трябва на таблото и си супер. Може и с есемес-и, просто е.
17 спирки си е мазохизъм.

# 2 096
Като пращаш SMS-a изписвай буквите от номера на латиница и без интервали. Ако си сигурна, че ще откараш повече от 1 час - още след като паркираш прати два SMS-a. Вярно, е че пращат подсещане, но обикновено ако си зает си казваш "Аа, имам още 5 минути, само да довърша това и ще пратя". И накрая се сещаш 10 минути след като времето е изтекло, когато е напълно възможно вече да ти поставят скобата.

# 2 097
Като пращаш SMS-a изписвай буквите от номера на латиница и без интервали. Ако си сигурна, че ще откараш повече от 1 час - още след като паркираш прати два SMS-a. Вярно, е че пращат подсещане, но обикновено ако си зает си казваш "Аа, имам още 5 минути, само да довърша това и ще пратя". И накрая се сещаш 10 минути след като времето е изтекло, когато е напълно възможно вече да ти поставят скобата.
Във Варна скобите ги слагат ако е просрочено времето с повече от 15 мин.

# 2 098
В София няма гратисен период - в момента, в който проверят и излезе, че не си платил веднага звънят на тия със скобите, идват и слагат. Виждал съм как стои с апарата до колата ми и 1 минута след като изтече времето се обади да идват със скобата. Но повечето пъти вадя късмет като ми изтече времето проверяващия да е на другия край на района, за който отговаря, и минавам метър за 10-15 минути.

# 2 099
Откъде мога да вляза с кола в Централни Софийски Гробища?

Общи условия

Активация на акаунт