ЧПГ по банково дело, търговия и финанси към НТБГ

• 1 317
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имаме намерение да запишем детето си в ЧПГ по банково дело, търговия и финанси към НТБГ. Доколкото проучих ползват същата база като гимназията, учат при същите условия.
Ще се радвам да споделите мнение за гимназията, задължителна ли е униформата и изобщо всичко което сметнете за  нужно.

# 1
Учих там. Базата е една и съща. Униформите са задължителни, но учениците от ЧПГ бих казала, че много рядко са ги карали да обличат униформа поне до като съм била аз там. Според мен цялата гимназия е прехвалена, разбира се това е мое мнение. Иначе винаги е билочисто, има удобен превоз, държали са на това да се учи или по-скоро на това да имат хубав рейтинг. През моите очи предпочитат дори понякога да пишат по-хубави оценки, за да може общия успех на училището да е по-хубав. Учителите повечето са на ниво.

# 2
И аз учих в НТБГ. Униформите са задължителни, но не мога да кажа, че всеки ден съм я обличала. Доволна съм от гимназията по няколко причини: имахме страхотни преподаватели, които наистина искаха да ни научат на нещо; учебните формирования, които правихме бяха интересно преживяване; получаваш сертификат за професионална квалификация. Препоръчвам да си вземете няколко броя ризи и тениски от униформата, мен лично тениската лятно време ме спарваше ужасно много (не знам дали са сменили фирмата производител или още е същата). От време на време се правят проверки в стаите дали се носят съответните униформи, ако не я носиш имаше санкция (отсъствие ли беше, забележка ли не помня). Ако детето ви има желание да се реализира в УНСС, НТБГ е подходящо място:
https://www.unwe.bg/bg/news/3786/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0% … %D0%B1%D0%B3.html

# 3
Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт