ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Що, да не би да си имала нощ с Тонката (дървета, звезди, джиджи-биджи)? Че жените на другата сутрин обикновено са така... не знам какво им прави, но.....
Е как с Тонката бе? И аз съм порядъчна жена. Нас да не ни е газил валяк Joy Алоууу Simple Smile

Ели, къде пак? Hug

# 526
Всички четат книгата на КТ, затова мълчите. Animal Joy Cat
До мен пък едни си пееха: 'Ахх, моретоо". Това е знак

# 527
Хахахаха Димитрова, и аз това си мислех между другото. Направо ни е опиянила. Joy Гледам да я прочета по-бързо, че си зарязах хубавата книга дето преди четох заради тая. Ще взема и аз да се пропия покрай нея. Joy Някои неща ми идват в повече.

# 528
Аз съм на 66 стр с любезното съдействие на Димитрова Kissing Heart До тук е добре.Разбрах само,че и Диана е опасна,не  е само Огнянова. Joy

# 529
Всички четат книгата на КТ, затова мълчите. Animal Joy Cat
До мен пък едни си пееха: 'Ахх, моретоо". Това е знак

Гледам мача и те чакам да коментираш фоторазказа и изневеряващата снаха с пиърсинга. Само с Перличка си гукаме, вие мълчите
Колкото повече напредвам в книгата, толкова по-неудобно ми става

# 530
Някои гледат мача Soccer
Гледам мача и те чакам да коментираш фоторазказа и изневеряващата снаха с пиърсинга. Само с Перличка си гукаме, вие мълчите
Колкото повече напредвам в книгата, толкова по-неудобно ми става
Точно същото усещане имам и аз...Спрях я за тази вечер, утре ще продължа Simple Smile

# 531
Бях навън досега, гледам мача, май петлите няма да играят шах Joy, надявам се на кукуриганe на финала Wink

# 532
Майче, това е прогнозата и на моето момче Simple Smile

# 533
Бях навън досега, гледам мача, май петлите няма да играят шах Joy, надявам се на кукуригаne на финала Wink

Ще видим. Боже мой, колко съм щастлива!!! Колко години чакам да видя този отбор да върви напред!! Когато с години си гледал едно и също разочарование и си свикнал с него, изненадата и радостта са още по-големи Simple Smile Страхотно усещане Heart Каквото и да се случи, съм щастлива Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 23:21 от Анонимен

# 534
Донеее, сега видях фоторазказа ти. хахахахах ей на тоя Тони не му върви  любовта и това е. Кога ще дойде ЖЕНАТА (както казва Шерлок)

И аз успях да си я сваля на Киндъла (не съм толкова зле бееее с техниката) и ще я почвам.

# 535
Браво бе! И после кой не чете!
Ми не му върви, поне тоя път се напи със сок. Откъде да знае, че е развален? Joy

Ех, ЖЕНАТА! Как звучи само! В момента съм под въздействието на Терзийски и рискувам да изпляскам някоя дивотия - като жената, онзи блян, онази космическа красота, кото изтисква всички жизнени сокове от мъжете и бла бла бла Joy

# 536
ДиДи, не си зле, мен няма кой да ме мине Simple Smile Ъъъ Киндъл?! Joy
Доне, викаш какво им прави на жените Тонката, ми само с поглед ги кара да се събличат JoyJoy

# 537
Доне, викаш какво им прави на жените Тонката, ми само с поглед ги кара да се събличат JoyJoy

Ето, доказателствен материал има даже!

“Еееее, не съм казал да се събличаш, ама щом си почнала...няма да те върна я! Не обичам да разочаровам хората...мъж на място съм все пак!” Stuck Out Tongue Winking Eye

Пфууу, пак ли ще гледаме до 12 часа....аз заспивам бе!

# 538
Дона, ще видим, има време до края на този мач. Не знам, ама коментатора адски ме дразни като го чуя да казва Ракитич, боже къде слага ударението, още от мача с Дания си викам ще се поправи, ама не.........

Перличке, добре навлизаш в тъмната страна Joy

# 539
Коментарорите на БНТ са винаги култови!
Майче, дори и да паднат, пак съм щастлива, че стигнаха до тук. От колко години не е имало такъв отбор

Общи условия

Активация на акаунт