ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 090
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
А, Майчр, те само техниката на Бате и Кака не одобряват, сега ще ти кажат как Тонката се раздава Joy

Аре бе, Доне, виж ние как стоически гледаме как Тони е нагънал Кака и не трепваме. Като същински Марио в бара сме Joy

# 691
Моски, още не мога да повярвам - никой не го е напсувал!!! Уау!!! Впечатлена и поласкана
Аз няма да казвам какво си представям, докато гледам гифчетата със Зорито.....

# 692
Диана и на мен не отговори, когато ѝ писах Confused
Тъкмо щях да кажа, че не съм настроена за бели днес и нека Дона е щастлива, но вие сте почнали за техники дя говорите Smiling Imp готова съм

# 693
Донааа, кажи, кажиии. Не се стеснявай сега. Joy

Значи, аз да си кажа (макар, че Дона може да ме анатемоса Joy), ама техниката на вторите гифчета  си я бива хахаха. На първите сякаш се надпреварваха кой кого ще захапе, не ми хареса. Беше си като рибешка целувка. Grinning

# 694
Само ще кажа, че пускане на езици НЯМА при дървото Joy

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 21:49 от maichetoo0o

# 695
Айде кажи, дееее!
Мен ме напушва смях като го гледам колко е усърден и нашата хубавица как се чуди какво й трябваше да е толкова състрадателна Grinning

# 696
Москита, леко заяждане ли усещам? Neutral Face
 ДиДи, за тениските ли дето й писа?

# 697
Ето ви една снимка на Батко в кафето във Варна

(де да беше)

# 698
Донааа, кажи, кажиии. Не се стеснявай сега. Joy
хмммм...като за начало ще ви кажа, че Кака Ви Зори изобщо не присъства в тази сцена. Тон е усърден с друга хубавица, която ИЧ не се дърпа и се радва, че е била толкова състрадателна Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Grin

# 699
Значи, аз да си кажа (макар, че Дона може да ме анатемоса Joy), ама техниката на вторите гифчета  си я бива хахаха. На първите сякаш се надпреварваха кой кого ще захапе, не ми хареса. Беше си като рибешка целувка. Grinning

Абе я си гледай на Батко и Кака езиците. Нищо не разбираш

Само ще каза, че пускане на езици НЯМА при дървото Joy

Много ясно.
Виж, при целувката в реанимация незнам. Така го засмука тая Албена, че...как не колабира от загуба на въздух?

# 700
Москита, леко заяждане ли усещам? Neutral Face
 ДиДи, за тениските ли дето й писа?
Аууу, Перличке, моля ти се не ми казвай, че и ти си от отбора на чувствителните като Донето Grinning
Не се заяждам, закачам се с вас, с любов, защото ми е приятно да се гъбаркаме на тая тема. Hug
Леле ква зла кучка съм във вашите очи, трябва да ходя на изправително училище Flushed

# 701
Ми Доне, то и ние искаме да си гледаме на Батко и Кака езиците, ама като ги няма, какво да направим Joy

Тя Ди диоптъра качи от търсене, ама са много целомъдрени, да им се не види Angry

# 702
Кучка, кучка, ама нали знаеш каква? Joy
Kissing Heart

# 703
Аууу, Перличке, моля ти се не ми казвай, че и ти си от отбора на чувствителните като Донето Grinning
Не съм чувствителна. Твърда съм като скала.
Изправител ото училище е при Директор Банков, нали знаеш?
Ми Доне, то и ние искаме да си гледаме на Батко и Кака езиците, ама като ги няма, какво да направим Joy
Щото те обичам, нищо че си за изправително училище:

Абе като ги гледам двете братлета...то много яко да те целуват на стената. Ей така да те вертикализират...

# 704
Значи, аз да си кажа (макар, че Дона може да ме анатемоса Joy), ама техниката на вторите гифчета  си я бива хахаха. На първите сякаш се надпреварваха кой кого ще захапе, не ми хареса. Беше си като рибешка целувка. Grinning

Абе я си гледай на Батко и Кака езиците. Нищо не разбираш
Хахахаха ама знаех си! Ти ако не ме пратиш на майната ми кой друг ще е? Joy И аз те обичам. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт