ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 117
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Ъъъъ, то все някой трябва да го изнесе тоя предстоящ сезон. Ралица и Петър няма да са, щото Ралица дори да я оставят в сезона, няма да е много често появяваща се, както беше и в пети. Димо и Дария утекоха, Мазов и Хинова няма как да станат чааак толкова централни, остават Наум и Ирина, като не знам Наумчо ще почва ли веднага специализация и колко ще е натоварен, Диана и Велислав и Димитър с/без Теодора. Дори и да вкарат нови лица, няма как да шкартират старите, така че има да им гледаме драмите, да теглим майни и да роним сълзи таман до нова година Grinning

Ди, та, въпросът ми, макар и закъснял, е - при положение че детска неврохирургия се специализира след педиатрия, това означава ли, че тоя вундеркинд Марио е трябвало да специализира хирургия, педиатрия и след това детска хирургия? Докато между другото е спасявал брат си? Joy Ако е така, мога да кажа само едно - малко са се унесли сценаристите Grinning

# 76
  • София
Москита, от теб не очаквах да поставяш под съмнение възможностите на Супер Марио. Що да не е изучил 3 специалности, докато е спасявал Тони, мислиш, че не може ли?

# 77
Моски, според мен проблема е в годините на Марио, ние колко го изкарахме 35-6 годишен, нали? Ако бяха направили разликата между Тони и него 10 години и да е на 40-42г. по така, ама сега е малко......Grinning

# 78
Москита, е те сценаристите точно по тези въпроси със специализациите явно не са се консултирали с вещите си лица. Сигурно са решили, че там няма какво да объркат, а виж как подсилиха УАУ ефекта още от епизод 1 JoyJoyJoy

# 79
Така, аз съм се объркала, защото бях чела преди време за детската онкохематология, че се изисква да имаш две специалности, но сега се разрових в едни други справочници.
Детската хирургия е отделен клоон на хирургията, както е коремната хирургия. Тоест трябва всяка специалност поотделно да я минеш. Без педиатрия. Тоест е специализирал пет години детска хирургия и пет години коремната. Общо е специализирал 10 години. На 25-26 да е завършил, значи е на 35-36.

# 80
Така, аз съм се объркала, защото бях чела преди време за детската онкохематология, че се изисква да имаш две специалности, но сега се разрових в едни други справочници.
Детската хирургия е отделен клоон на хирургията, както е коремната хирургия. Тоест трябва всяка специалност поотделно да я минеш. Без педиатрия. Тоест е специализирал пет години детска хирургия и пет години коремната. Общо е специализирал 10 години. На 25-26 да е завършил, значи е на 35-36.

Егати той се е олял

вместо да специализира цуни гуни

# 81
Тоест тъкмо си е приключил специализацията преди да се появи.Ще откача,никой не се е задълбочил да го пресмята повярвайте ми.Те и не подозират,колко дребнави зрители имат в наше лице. Joy

# 82
Дона, специализирал е с някои колежки в това направление Stuck Out Tongue Winking Eye, че то няма кога другаде, трябвало е да се прибира при детето Joy

# 83
Тоест тъкмо си е приключил специализацията преди да се появи.Ще откача,никой не се е задълбочил да го пресмята повярвайте ми.Те и не подозират,колко дребнави зрители имат в наше лице. Joy

Не сме дребнави, а внимателни към детайла

# 84

За мен беше адски тъпо да вкарват това с детската хирургия в началото и 50 епизода а не го използват.

# 85
И аз това казвам.Те забравиха,че въобще е детски хирург,вие смятали били кога е учил.Да припомням ли уникалната операция, при която детски хирург Марио асистира на Тасев,докато той оперира детето.

# 86
Не сме дребнави, а внимателни към детайла
rotfImbo rotfImao Дъщеря ми  /като малка/ имаше крилата фраза  , когато  аз за нещо  яхвах метлата -
не дръж на тия неща !

# 87
Ее сценаристите държат на това, че никой не се вглежда така в детайлите. Кой кога завършил, колко учил, кога специализирал. Той и Тони Стораро е специализирал, докато умира.
 Та тя Галя беше на няколко пъти мъртва и роди перфектното бебе от дядо си.
А мен пък такива неща ме дразнят понякога Grinning

# 88
Ели, ми права е Joy вглеждането не винаги е полезно, докарва те до лудост и често тя не е тиха Joy

Ди, това с Галя и катастрофата ми е наравно с жената на Банков по дивотия Joy. E айде сега дядо, баща по върви Grinning

# 89
Ее сценаристите държат на това, че никой не се вглежда така в детайлите. Кой кога завършил, колко учил, кога специализирал. Той и Тони Стораро е специализирал, докато умира.
 Та тя Галя беше на няколко пъти мъртва и роди перфектното бебе от дядо си.
А мен пък такива неща ме дразнят понякога Grinning

Пак сбърка името. Научи се, моля ти се.

Нямам муза... Disappointed

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт