ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 168
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Как бе Дона то на Варвара къщи,хотели,мотели,бунгала...Joy
Аз продължавам да си поддържам теорията,че има някакви близки,познати и е на гости.
Един приятел на свекър ми има вила там и седи цяло лято,ама като го знам какъв е задръстен даже и не е чувал за нея,за да знае при кой е.Виж ако питам едно кльощавичко такова да се мотае,не си ли виждал може ида се сети...

# 106
Ох, Зайко не знам Варвара-Марвара, ама аватарът ти трепе, просто. Heart Eyes

# 107
Нали правихме анализи истински ли изглеждали целувките,кое било техника .Гледаме с моя мъж 4 сезон,когато починаха мъжа на Романова и още един пациент по едно и също време в реанимацията.Мъжа ми е пожарникар и е карал курсове как се оказва първа помощ ,нали ако заумира някой трябва да го свестяват.Вяра и не помня кой друг беше почват да правят сърдечен масаж на двамата пациенти,при което реакцията на мъжа ми е - Ама май никой от тия лекари не знае как точно се прави сърдечен масаж а ?
По този повод,ако на нас ни изглеждат смешни целувките,замисляли ли сте се ако някой лекар гледа филма колко смешен и абсурден им изглежда.Знам,че имат някакви консултанти,дето ги обучават там,но това е само колкото да заблудят непрофесионалисти като нас,иначе сигурно са доста смешни за лекарите.
Аз пък имам колеги-лекари и мед.сестри, които казват, че от медицинска, практическа гледна точка е много изпипан сериала и е достоверен.
Даже потвърдиха, че в една болница гардеробчетата били общи за мъжете и жените и ставали доста изцепки там 😊

# 108
Абе Дона, какви мъжове, каква Варвара, какви пет лева... Ди каза, че е проучвала Диде Joy Ти пи ли винце, че не следиш вече нишката JoyWine Glass
А и да не мислиш, че е лесно по едно крайче от дограма и отражение на ландшафта в очила да се открие локация, пък била и тя в едно село ThinkingJoy

# 109
Вера, докато учех в МУ Плевен в болницата на практика, когато бяхме и отивахме да се преобличаме, съблекалните бяха общи, е то имаше отделено за момчета и момичета, ама за да стигнеш до втората трябва да минеш през първата част събличащи се хора, разделението губеше смисъл. Всички се преобличаха където си намерят свободно място, след първия месец не ти прави впечатление кой е около теб Grinning
Сега лекарските не знам как са Grinning

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:21 от maichetoo0o

# 110
Значии за съблекалните потвърждавам, не съм срещала болница, в която да съм се преобличала отделно от мъжете. След половин година вече не ти прави впечатление и на никого не му пука. Момчетата ти честитят новия сутиен и така. Animal Smiley Cat За пет години при всякакви условия съм се събличала, на всякакви места. В Окръжна по едни радиатори, после в една стаичка ни завряха 30 човека, в Пирогов съблекалнята е в мазето, до моргата, мирише ужасно Animal Smiley Cat на ВМА мога да ви кажа в кой противопожарен кран се крие ключа на съблекалнята, а колко хлебарки съм трепала там с чехлите си не е истина, а там беше най-цивилизованото място; в болницата в Панчарево съм се събличала в един склад, в който първо проветрявахме 10 мин, че не се дишаше, застилаш си торбичка някъде, където ще си слагаш дрехите и така  и т.н.  Animal Joy Cat

Диденцето я издирвах в гугъл карти по тъмната дограма на сградата и дърветата пред терасата Animal Smile Cat.  То си е малко село Animal Smile Cat

# 111
Ох, Зайко не знам Варвара-Марвара, ама аватарът ти трепе, просто. Heart Eyes
Това е защото е от втори епизод.Периода на бездушен мрачен робот.Марио,като е лош хубавее. Flushed

# 112
И като страда, Зайо, и като страда. За мен най-хубав беше в бара Heart

# 113
Дона,чела ли си го това поздравявам те. Joy
Името Антон произхожда от римското име Антоний и значи "безценен, неоценим, който няма цена".Другото му значение е "който влиза в бой". Като дете Антон е очарователно момче, което привлича околните като магнит.Това свое въздействие върху другите той запазва през целия си живот.По отношение на жените Антон е импулсивен - чувствата вземат връх пред разума. Любовните му отношения с представителките на нежния пол могат да се определят като "влакче в увеселителен парк".. Но като встъпи в брак Антон е най-верният съпруг.

# 114
......................................no comment needed..................

# 115

Разбиваш ми сърцето, Майчее !

# 116
Майчр, имаше един момент в бара - гледаше към Зорница, отпи от чашата, погледна я пак супер съкрушено и тръгна към Пламена. Можеш ли и оттам да изкараш хубавата му страдаща физиономия? Grinning

# 117
Бързо се съгласявам. Joy
При генадиеви обаче,не е тъжен.Просто е влюбен. Heart

# 118
Скрит текст:

Ауу, като котараци се гледат на последните две. Прекрасни са! Heart Eyes

# 119
Моски, ще ми трябва малко време за това, защото го нямам този момент Grinning

Общи условия

Активация на акаунт