ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 168
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Добре, че сте подхванали някаква забавна тема. Стигнах до 196 стр и ми се прирева. А го раздавам хард дама. Cry Няма да пиша какво има там, защото някои не са стигнали. Диана много ми напомня на Зорница обаче. И тая книга трябва да я продават заедно с рецепта за успокоителни. В общи линии, това с голотията ми е най-малко скандалното и най-малкия проблем.
Майче, казват им тука трябва да го играеш много влюбен, отчаян и напорист. А той Знам, знам. Много са сладки.  Kissing Heart

Е чак пък? Пусто, като не знам коя е тая страница.,..аз съм на проценти. Ама или ми е досадно - да чета мислите му и как иска да с еоправдае, или ми е противно как нарича сексуалното си привличане любов. ама баш да рева....

Идвам само да помрънкам, че не сме виждали отдавна котката на Диана. Confounded

Ами и на мен ми е мъчно, че не сме виждали бицарите на Митето, ама НЕМАААААААААААА!!!! Ше седиш на сухо, тва е
ей, днес полудявам

# 586
Ди, няма, няма..... Sad

Дона, на коя глава си, от там ще се ориентираме колко ти остава до частта на Зайко?

# 587
Доне, не става въпрос за неговите чувства, а за това как тя се чувства попринцип в живота. Едно изречение е но мен много ме жегна и ми стана тъжно за нея.

# 588
Ди, няма, няма..... Sad

Дона, на коя глава си, от там ще се ориентираме колко ти остава до частта на Зайко?

Вилхелм Райх

# 589
Зайко, знам точно кое изречение те е стиснало за гърлото. Sad

Обаче аз вярвам, че сега е различно и я виждам щастлива и спокойна и това ме радва Simple Smile я виж как се киска на гифчето на Майчето Grinning

Доне, имаш около 50 стр. до момента на Зайко.

# 590
Оф, надникнах и аз, много съм назад. И на мен ми стана мъчно за нея като го прочетох.Confused Затвърди ми се мнението, че в него е видяла бащината фигура, някаква закрила и такива други неща може би.

# 591
Накарах Яни да ми каже какво аджеба има там Joy
Не ме замеряйте с камъни, но...това не може да ме стисне за гърлото, приемам го нормално
Скрит текст:
защото

Това е до време, нещата се променят, надявам се. Временно усещане е, надявам се.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 14:41 от Анонимен

# 592
Доне, приемаш го твърде буквално Simple Smile
Спомням си за един момент от Откраднат живот, когато Калин говореше за дома. И даваха как Марио даде приспивателно на Тони, за да може да се наспи. И докато даваха как Марио се грижи за брат си, Калин казваше зад кадър - а ако имаме късмет, домът не е място, той е човек.

# 593
А защо при мен на 196 стр. е моментът, когато тя е написала в статус, че мечтае да умре и е сложила разплаканата снимка?

# 594
Добре, пак явно съм разбрала грешно

# 595

Обаче аз вярвам, че сега е различно и я виждам щастлива и спокойна и това ме радва Simple Smile я виж как се киска на гифчето на Майчето Grinning

От интервюто през 2016, онова дългото, тя самата казва, че картините, които е рисувала в този момент са такива заради периода, в който е била в тогава - едни тъмни, носещи тъга и самота.
Но сега сякаш е в мир със себе си, щастлива е от живота си, прави това, което обича - рисува и играе, да не забравя и готиния котарак Grinning

Перличке, при нас страниците са 291 за това.

# 596
Моски приех го точно като теб, не за дом като къща с майка, баща и тн, а че няма нито един човек в живота и, с който да се чувства удома.

# 597
Моски приех го точно като теб, не за дом като къща с майка, баща и тн, а че няма нито един човек в живота и, с който да се чувства удома.

ако знае колко хора са така..... ще ѝ се пръсне сърцето

# 598
О, Майче, благодаря Hug
Зайко, знам точно кое изречение те е стиснало за гърлото. Sad

Доне, имаш около 50 стр. до момента на Зайко.

Москита, аз не съм съвсем убедена... Да, има промяна, но имам смътно усещане, че сега просто по-добре успява да потисне и да скрие това, което я мъчи. Абе бла-бла, мои си мисли Simple Smile

Дона, и твоят аватар ме стиска за гърлото...

# 599
Животът й общо взето не е бил лек. В интервюта е споделяла много пъти, че е от бедно семейство, нямали са пари дори за хляб понякога. И това също допринесе, за да ми стане тъжно за нея. И въпреки това явно е силен човек, стигнала е далеч, осъществила е мечтата си. Радвам се, че сега е щастлива, то се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт