ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 142
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Жълтото много и отива Simple Smile
Написала е "още малко", явно за приключваща й ваканция

Оооо, красота неземна. Heart Eyes
Хайде сега успокойте се, това със сигурност значи, че я очакват снимки на сериала. Grinning

# 632
А, защо, то е още малко до края на морето, не до началото на снимките Joy

# 633
Прочетох книгата. Добре, че приключи. Съвсем се отвратих от определянето на сексуално желание, собственическо чувство, егоизма и вманиачаването по някой друг като любов. От идеята, че на 45 животът може да го няма, да се е спихнал. От това, че някой в продължение на 300 страници защитава въпросната “любов”, все едно на някой му дреме, сякаш някой го обсъжда.
А Д. просто е вулкан от емоции, който търси себе си. На 22 е така. Някои и на 32 са така Joy Добре, че е прекратила тези отровни отношения, че ми иде да я бия Joy

# 634
Аз поисках котката, ама и така става Heart Eyes

# 635
Харесва ми как на тези последни снимки от нея струи спокойствие, щастие, омиротворяване някакво.
Харесва ми и че заряза всичко, освен менажерията, за почти месец и се установи на морето, в некомерсиално място и, ако не друго, поне изглежда щастлива. Simple Smile

ПП Аз съм до средата все още, вие сте много бързи с четенето Simple Smile

# 636
Айде Дона, честито! Joy

# 637

Кое бе????? Братлетата са качили снимки??????? Къде?????

# 638
Харесва ми как на тези последни снимки от нея струи спокойствие, щастие, омиротворяване някакво.
Харесва ми и че заряза всичко, освен менажерията, за почти месец и се установи на морето, в некомерсиално място и, ако не друго, поне изглежда щастлива. Simple Smile
Да! Харесва ми също така,че не забрави за нас и любезно ни уведомяваше, че мърда. За разлика от някои други малки братя! Angry

# 639
И аз я чета, но малко ми е трудно, разсейвам се.
Скрит текст:
някакви хора ми дават наздраве постоянно

# 640

Хахаха не бе. Честито, че си приключила с това мъчително четене на тая книга. Joy Те братлетата ако качат снимка ще е чудо невиждано.

# 641
Хахаха не бе. Честито, че си приключила с това мъчително четене на тая книга. Joy Те братлетата ако качат снимка ще е чудо невиждано.

Офффффф....честно, моля се някои от ната да са измислица, а да не е преписвал чатовете си от Фейса.

# 642

Мдаааа, ти се будалкаш и не вярваш, ама аз имам съвсем "прясна" снимка, отпреди 10-ина дена Simple Smile Оставям на теб удоволствието да я пуснеш не в скрит текст Joy
Скрит текст:

# 643
Мдаааа, ти се будалкаш и не вярваш, ама аз имам съвсем "прясна" снимка, отпреди 10-ина дена Simple Smile Оставям на теб удоволствието да я пуснеш не в скрит текст Joy
]

О БОЖЕ МОЙ О ЖОЖЕ МОЙ О ЖОМЕ НОЕ!!!!!

Това е от обя фестивал, нали? Откъде я намери? имаш ли още???? Пращай, пращай!! И ниаккъв скрит текср!!

# 644
Аааа, да пращам, викаш... Ми аз как ще разбера, че ти си ми благодарна Wink Joy

ПП Всички са такива далечни, няма в близък план

Общи условия

Активация на акаунт