Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 81 900
  • 853
  •   1
Отговори
# 450
Оле, на какво мирише......!!!?

# 451
  • София
Вероятно е смърдяло на тиня и др. гадости от рекичката м/у къмпинга и х-л Лагуна
То след всичкото построено там ...
Плажът е чудесен и достатъчно голям, за да се избегне мястото. Но сега си е ок - минава се с голям скок, ако не  има мостче откъм ресторантчето.
Поне според мен, това е един от най-чудесните плажове наоколо.

# 452
Мирисът на тиня не е проблем, да не е друг, че.. ако детето се нагълта с морска вода ще трябва да давам по 580 лв. за модерните нашумели по телевизията морски лекари.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 23:46 от Анонимен

# 453
+ 1 за рибката
Децата ми израстнаха на този плаж.
Червен флаг на него през последните години не съм виждала.Изключително спокойно е там морето.Случвало се е ден в който на Хармани, Централен и Каваци е червен флаг, на Рибката морето да е като огледало.
Единствено през септември ми прави впечатление, че има повече медузи.

# 454
  • Сф
Удън Клок, радвям се че ви харесва и че сте попаднали на период с чужденци( немци предполагам и руски немци)е ми много по- спокойна е атмосферата тогава.
Имам познати отБ-с, казват, че на рибката и дъжда заобикаля Simple Smile
Много, много хубав плаж и залив.

# 455
По повод на обслужването да ви предупредя да си следите строго сметките и рестото, навсякъде се мъчат да ви прекарат с някой лев.Сигурно навсякъде по морето е така, но тъй като ходя в Созопол и околията, пиша тук.

# 456
  • София
Здравейте пак,  комари на златна рибка и блу-то няма.  Гаранция.  Мен комарите ме обичат много и съм критерий един вид.  Е,  сега все някой комар ще се мерне.  Но в сравнение с Гърция и примерно Магнолиите,  Приморско,  не,  тук няма изобщо.  Миризма не съм усетила да има.  Изобщо плажа е чист.  Пу пу не ми се говори сега,  понеже най ме беше страх от стомашно чревния вирус.  Та пак ще пиша след почивката.  Да PureLove,  повече са чужденци около нас,  немци предимно,  руснаци, чехи по -малко. Даже англичани едно две семейства поне.
 Главно с деца.  Българи има,  да речем две големи компании от семейства и няколко други като нас,  но не сме много българите.

# 457
Малко офф. Хич не ги разбирам големите компании от семейства. Това е някакъв ад. С повече от едно семейство с нас не отивам на море. Всеки има различно мнение, децата са 6, а се чувстват като 16. Луда работа. От вторник и аз съм на море, близо до Созопол. Ще пиша впечатления.

# 458
В близост до Грин лайф има ли заведение по плажа което да има батут? Също да попитам има ли някъде наблизо   заведение от където може  да си вземем цаца,но за вкъщи?

# 459
В близост до Грин лайф има ли заведение по плажа което да има батут? Също да попитам има ли някъде наблизо   заведение от където може  да си вземем цаца,но за вкъщи?
Бабтут не съм виждала, но цаца има в дървените заведения пред къмпинга. Едното е жълто, другото синьо. В жълтото готвят отвратително. Цаца не ям, но видях, че има.

# 460
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази година за първи път ще ходим в края на август. Имам чувството, че тогава няма да има особено много хора. Така ли е? Аз съм си малко чешит и си обичам лудницата (изключвам Веселата уличка, там ми е прекалена селяния).

# 461
Миналата година бях от 30 август до 3 - 4 септември. Беше си пълно с хора. Освен това беше топло, времето хубаво, около 30 градуса. Плажовете бяха пълни, по заведенията си имаше хора.

# 462
Миналата година бях от 30 август до 3 - 4 септември. Беше си пълно с хора. Освен това беше топло, времето хубаво, около 30 градуса. Плажовете бяха пълни, по заведенията си имаше хора.

И след 6-ти септември времето се развали. Облачно, единият ден валеше дъжд. Хората бяха по-малко, отколкото в сезона.

# 463
  • София
Комари няма никакви никъде. Ние от 6.9 пак сме в Созопол за 5 дни,и миналата година бяхме по същото време, има доста хора заради Аполония.

# 464
В околността на Каваците има комари, но са в рамките на нормалното, репелентът е достатъчен, за да се предпази човек. Миналата година бяхме към 10 септември мисля на почивка и си имаше доста хора. Дори от хотела бяха учудени, че е толкова силна посещаемостта за края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт