Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 81 341
  • 853
  •   1
Отговори
# 660
Имаше едно заведение голямо, синьо, в гръцки стил, съм Смокиня май се падаше, дали работи? Уникална кухня имаше Ето затова питам, със стълбички отпред

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:14 от raja_nikol

# 661
  • София
Работи.

# 662
  • виртуално
Резервирах за края на този месец в Частен дом Яни Попов.
Отзивите в booking са добри, местоположението за мен е перфектно.
7 нощувки в малък апартамент за двама - 420лв

# 663
Здравейте, какво ви е мнението за семеен хотел Мелиа Мар?
https://meliamar.com/

# 664
Здравейте, на предните страници четох, че плажът Мареа (не знам дали официално е това името му) сега е затворен. А какво е положението на Каваци? Преди имаше до бунгалата една постройка с душове, в доста лошо състояние бяха, но вършеха работа. Дали сега функционират?
Ще се радвам да споделите, ако някой има идея Blush

# 665
Здравейте, тази година с приятеля ми мислим да отскочим за 3-4 дни до Созопол. Някой има ли мнение за Guest House Polikseni ? Горе долу  за колко време се стига до плаж Хармани. Гледайки по картата е малко относително.

# 666
И аз резервирах за Guest House Polikseni но не се ориентирах, но пък четох,че плаж Хармани е кофти .Не съм била в Созопол и ще следя с интерес особено часта за плажовете.

# 667
И аз резервирах за Guest House Polikseni но не се ориентирах, но пък четох,че плаж Хармани е кофти .Не съм била в Созопол и ще следя с интерес особено часта за плажовете.

Ако някой може да сподели кой плаж е за предпочитане, аз лично търся да има свободна зона.

# 668
  • München, Deutschland
Ние харесваме Хармани, по моя информация, това е най-широката плажна ивица на нашето Черноморие, бие дори плажа на Слънчев. Ходим и на Градина и Каваци, но изисква или да ходиш с кола от Созопол, или за Каваци с влакчето, което тази година се коментираше, че не върви. Но само който е вадил голяма кола от малките задни дворчета на созополските хотели и после е вкарвал още 10 минути и е размествал целия автопарк, знае за какъв кошмар става дума. По тази причина не го правим често.

Миналата година в началото на септември беше страхотно ветровито навсякъде. В определени моменти на Градина се търпеше, в други на Хармани. Флаговете бяха почти постоянно червени. Аз се увивах цялата в шал от студ. Нямахме обаче физическа възможност за по-ранно море, а пък тази година с ковид пак го сложихме пО в края и пак взехме отпуска септември...

Ако пак е супер студ и вятър, ще отидем в Гърция, макар да не я харесвам особено.
Но Созопол миналата година беше нетърпимо, а по-миналата, втората 1/2 на август пак бяха големи вълни, в 1/2-та време червени флагове и ветрове...

# 669
От няколко години когато почиваме в Созопол си уговаряме с хазяйката паркомясто на улицата. Така не се налага да се местят паркирани в двора коли. Имаме свободата спокойно да ходим на плаж на Златна рибка, когато пожелаем да тръгнем, когато пожелаем се връщаме. Миналата година на Хармани в началото на август морето беше много бурно, всеки ден беше червен флаг, докато на рибката беше приказно.
Тая година с тая скъсана отходна тръба не знам какво ще е на рибката. Може пак да е приказно ама в обратния смисъл.

# 670
А на Каваци има ли проблем с тази тръба, нещо съм пропуснала този път

# 671
А на Каваци има ли проблем с тази тръба, нещо съм пропуснала този път
тръбата е на златна рибка
на каваци тръба няма/поне не е видима Laughing/
той е от другата страна на созопол

# 672
... Хармани, по моя информация, това е най-широката плажна ивица на нашето Черноморие...
Не е много вярно това твърдение Wink

# 673
  • München, Deutschland
... Хармани, по моя информация, това е най-широката плажна ивица на нашето Черноморие...

A кой е? Вчера специално търсих нова информация, намерих за северни плажове, които са по-дълги, пишеше и за един по-широк, но не по официални дани, а според статия в интернет, така че дотук не съм намерила по-широк (не казвам, че няма Wink ).

# 674

A кой е? Вчера специално търсих нова информация, намерих за северни плажове, които са по-дълги, пишеше и за един по-широк, но не по официални дани, а според статия в интернет, така че дотук не съм намерила по-широк (не казвам, че няма Wink ).
Плажът на Албена например е доста по-широк, освен че е и несъизмеримо по-дълъг. Там като наредят 5-6 реда чадъри, колкото е максимума на Хармани, остава още толкова празно място в ширина. А обикновено в силен сезон чадърите са над 10 реда. Хармани е градски плаж, с размери няма как да впечатли, други са неговите предимства Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт