Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 81 275
  • 853
  •   1
Отговори
# 750
  • русе
Как са цените на заведенията на плажа /къмпинга Златна рибка, чадър/шезлонг?

# 751
  • София
Аз мога да дам отзиви за Каваци/Смокиня
Има няколко зони с безплатни чадъри. Има свободни зони. На местата с чадър и шезлонг всяко е по 2.50

# 752
Здравейте!
Може ли да предложите хотелче/къща за гости на тиха уличка в близост до стария град на нормални цени

# 753
  • София
Има няколко зони с безплатни чадъри. Има свободни зони. На местата с чадър и шезлонг всяко е по 2.50
А как става използването на безплатните чадъри?

# 754
А как става използването на безплатните чадъри?
Има доста заведения с безплатни чадъри и плажни принадлежности (шезлонги, пуфове) срещу консумация. Има и една зона някъде в началото на къмпинг Смокиня, която е с напълно безплатни чадъри. Стари са и някои поокъсани, но стават. Между заведенията има прилично големи свободни зони.

# 755
  • София
Като отидеш по - рано, иначе няма шанс да вземеш безплатни.

# 756
Здравейте! Бях писала тук относно хотел Телъви от който бях изключително недоволна. Написах отзив на сайта от който закупих ваучери за нощувки в хотела и приложих снимки от мизерната стая в която бях и понеже собственичката на хотела е адвокат днес ми звънна и ме заплаши, че ще получа призовка за съда щяла да ме съди за това, че съм разпространявала снимки от стаята и в хотела.

# 757
И това какво престъпление/нарушение е? Те снимки на този хотел присъстват навсякъде в нета, все пак е търговски обект, трябва да се рекламира. Това, че изглежда мизерно и тяхна вина. Но понеже на мен също ми се е случвало да комуникирам с гневни предложители на различни услуги от сайтове за колективно пазаруване, може пък ти да заплашиш сайта, че е най-малкото некоректно да дават твои лични данни на въпросния предложител. В твоя случай това е хотел, те сигурно ги имат при регистрацията, но в моя беше някаква друга услуга и нямаше как да имат координатите ми освен от сайта. Така че тези са за бой определено.

# 758
И това какво престъпление/нарушение е? Те снимки на този хотел присъстват навсякъде в нета, все пак е търговски обект, трябва да се рекламира. Това, че изглежда мизерно и тяхна вина. Но понеже на мен също ми се е случвало да комуникирам с гневни предложители на различни услуги от сайтове за колективно пазаруване, може пък ти да заплашиш сайта, че е най-малкото некоректно да дават твои лични данни на въпросния предложител. В твоя случай това е хотел, те сигурно ги имат при регистрацията, но в моя беше някаква друга услуга и нямаше как да имат координатите ми освен от сайта. Така че тези са за бой определено.
Собственичката ми няма никакви данни нито имена нито телефонен номер, защото така и не ни регистрира в хотела и как да го направи, като през цялото време я нямаше даже не ни посрещна да ни покаже стаята в която трябва да отседнем беше казала предварително на нашите приятели къде ще бъдем и те ни посрещнаха и показаха къде ще сме. Та в този ред малки се отклоних, явно от сайта са и звъннали да и кажат, че има оплакване и тя ми е поискала телефонния номер за което нямат право по принцип да издават такава информация

# 759
Може да подгрееш сайта ти на свой ред, нямат право да дават такава информация. Случвало ми се е и на мен, много е неприятно.

# 760
Хе, хе... за ТОЗИ хотел ли става въпрос?

# 761
Хе, хе... за ТОЗИ хотел ли става въпрос?

Да, това е хотела

# 762
Хм, собственичката ли Ви каза, че е адвокат? Защото юридически е пробита от всякъде.
1. Удостоверението за категоризация на хотела е изтекло и тя няма право да приема гости, докато не получи ново.
2. Щом не Ви е регистрирала, вероятно не Ви е издала фискален документ.
3. Тя не може да Ви изпрати призовка, а това може да направи районния съд по Ваш постоянен адрес. Т.е. тя трябва да Ви издири, установи лични данни и заведе съдебен иск в който задължително трябва да посочи настъпили щети от вашето действие, което е във сферата на фантазиите.
Ако пак Ви притеснява по телефона, прочетете на глас горното. Smiley

# 763
Хм, собственичката ли Ви каза, че е адвокат? Защото юридически е пробита от всякъде.
1. Удостоверението за категоризация на хотела е изтекло и тя няма право да приема гости, докато не получи ново.
2. Щом не Ви е регистрирала, вероятно не Ви е издала фискален документ.
3. Тя не може да Ви изпрати призовка, а това може да направи районния съд по Ваш постоянен адрес. Т.е. тя трябва да Ви издири, установи лични данни и заведе съдебен иск в който задължително трябва да посочи настъпили щети от вашето действие, което е във сферата на фантазиите.
Ако пак Ви притеснява по телефона, прочетете на глас горното. Smiley
Когато ми се обади се представи като адвокат еди коя си и собственик на хотел Телъви. Каза, че понеже не ме е регистрирала в хотела и ми няма личните данни, а телефонният ми номер го е поискала от сайта, когато са и звъннали да и кажат, че има оплакване. Щяла да ме издири и да получа призовка за съда за това, че съм публикувала снимки от стаята на хотела и в сайта от който закупих ваучерите. Леля ми е адвокат, но в момента е в командировка и не мога да се свържа с нея да ме посъветва как да действам, защото няма да оставя нещата така. Първо тези от сайта нямат право да и предоставят трите ми имена и телефония ми номер без мое разрешение и второ тя няма право да ми крещи и да ме заплашва по телефона. Според мен нищо не може да направи, просто е искала да ме сплаши и да оставя нещата до тук

# 764
https://www.mediation.bg/mediation-centers/city/%D0%A1%D0%BE%D1% … 4%D0%B8%D1%8F/123
Това ли е собственичката? Докато четях и си помислих, че е излъгала за професията си, но явно не е. Много ниска топка и жалка история. Така не се прави бизнес, макар и страничен. А на тези от сайта можете да им направите сериозен проблем, те са администратори на лични данни и очевидно са злоупотребили с тях.

Общи условия

Активация на акаунт