Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 81 293
  • 853
  •   1
Отговори
# 735
  • Майна Сити
Линка със заведенията го погледнах, имайте едно наум, реклама видях на един собственик на хотел, който не се слави с добро по Букинг и други платформи ама се рекламира с храна.

Ще споделиш ли за кое заведение става дума, защото за пръв път ще отсядаме в Созопол и каквито сме каръци, точно на него ще попаднем?

# 736
  • София
Изпратих ви ЛС.

# 737
  • София
Да кажа за Суит на Каваци. Вече не е Суит, а се казва Сахара. Иначе концепцията е същата. Контингента също. Има от големите чадъри, жълти и зелени с по 4 шезлонга и от по-малките сламени. Безплатни са! Сякаш са разредени, отзад има купчини с шезлонги и масички на склад. Цените са високи, нищо ново. Но всъщност за да ползвате "безплатно" плажните принадлежности трябва да се запишете. Днес по обед записваха за понеделник. Може би през седмицата има повече шанс, но днес беше претъпкано като миналата година. Може би яко се отиде в 8ч сутринта ще има от малките чадъри. Големите мисля, че се запазват предварително. Тази година работят и вечерта, доста е шумно.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 20:46 от missmarina

# 738
Здравейте. Някой скоро да се е върнал от Грийн лайф? Капарирали сме за началото на август със закуска и вечеря, но съвсем случайно разбирам, че са си сменили условията и закуската ти я дават в кутия да си я ядеш в стаята. Вечерята е по избор от меню. Плащаш нещо, а получаваш друго и никой не те осведомява, нито пък ти намаля цената.

# 739
  • виртуално
Здравейте, някой знае ли какви са цените на шезлонгите и чадърите на плаж Хармани?
Хармани х 4лв, централния х 3,5лв всяко. Вчера и днес е пълно с народ, надявам се утре да се изпразни малко. Иначе навсякъде има обедно меню от три неща за около 7лв

# 740
  • София
От 22.07. сме резервирали студио в Стария град - къща за гости Желеви, до сега не сме почивали в Созопол. Надявам се да не останем разочаровани, защото и ние тази година заменихме Гърция със Созопол. Ще се радвам някой да препоръча изпитани и проверени места за хранене. И как стои въпроса с паркирането - знам, че имало само платени паркинги, но достатъчно ли са и колко се плаща?

# 741
От 22.07. сме резервирали студио в Стария град - къща за гости Желеви, до сега не сме почивали в Созопол. Надявам се да не останем разочаровани, защото и ние тази година заменихме Гърция със Созопол. Ще се радвам някой да препоръча изпитани и проверени места за хранене. И как стои въпроса с паркирането - знам, че имало само платени паркинги, но достатъчно ли са и колко се плаща?
В момента сме в Созопол, но в новият град... Паркинги има и места се намират лесно... Цените са от 5 до 10 лв на денонощие.
Хора има, но не е чак лудница като предишни години... Заведенията снощи бяха пълни, днес ще видим... Мерки не се спазват никъде, ние избрахме "Куфарите" на плаж Хармани, без маски работят, но поне масите имат отстояние...

# 742
  • София
nasety, благодаря! Нормално е уикендите да има повечко хора, но това, че не се спазват никакви мерки не е ок. Ще ги спазваме ние и така. Wink

# 743
В Созопол е хиляди пъти по-хубаво от прехвалената Гърция. В темата назад има много мнения за храна и т.н

# 744
  • София
Някой знае ли цените на корабчетата Посейдон и Магелан?

# 745
Ние от 24.08 сме там. За трета поредна година. Тихо място в Стария град на 2 мин от плажа. Наблизо има 2 пекарни за закуска. За съжаление няма къде да се паркира около къщата. Ние паркирахме на големия паркинг на яхтеното пристанище. Храним се само в Стария град. Лудницата в новия не ни понася. Доволни сме от Античен Кладенец, механа Стария Созопол, Свети Илия, Чико, Версия, Рибари.. Отваряш гугъл мапс и четеш отзиви. Аз така правя.

# 746
  • София
beba2, благодаря за информацията, със сигурност ще посетим някои от изброените заведения. Ще ги разгледам и в гугъл мапс, но друго си е мнение от първо лице.

# 747
  • София
Здравейте,
Може ли някой да ми каже има ли го влакчето от Санта Марина до Смокиня, както го имаше преди?
Благодаря предварително.

# 748
  • София
Не, няма го, коментира се този въпрос няколко пъти вече в предходните страници. 😊

# 749
  • София
Вече сме в градчето. Първо впечатление от хотела- чисто, Място за паркиране няма. Плажа е поносимо пълен.
Ако има някой в района да пише, С тийн сме и госпожица на почти 4 г.

Общи условия

Активация на акаунт