Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасно си е нашето Ивче. 🤗

Искам да похваля маската за коса на Жая с маслина. Разплете ми се косата от съвсем малко количество , а съм с доста сухи краища и не утежни изобщо.

# 106
  • Стара Загора
Благодаря Ви, дами! Two Hearts

Този месец определено ми е тръгнало на спирали. Smile Орифлеймската със сигурност я знаете или поне някои от вас, но т.к. аз я преоткрих през есента на 2017-та след като приятелка ми даде да я тествам, реших да ви споделя и за нея. Така и така сме подхвали дискусията. Simple Smile Тя е стара, беше в друга опаковка и с името Wonderlash преди няколко години, но нали смениха цялостно облика и името на серията с The One. Дори Зорница от agleu я боготвори. Та тази ми дружка и сестра й, ползват само нея от ученички, разбирайте 10 години. Четката наподобява тази на Bourjois Volume Eye Catching, но е силиконова. Много добре удължава, разделя и извива.
https://bg.oriflame.com/products/product?code=30719

Има водоустойчива версия, а всяка Коледа пускат наситено черна и в различен цвят тубичка. Аз взех с червената опаковка през изминалата и е страхотна! Сваля се лесно, нямам забележки.

Скрит текст:

Като бях в 9-10 клас я имах, точно защото ми я хвалиха и хич не я харесах. Но аз тогава никакви умения нямах. Във всяко отношение бях като първокласник! Satisfied

# 107
На мен пък грам не ми харесва червената на орифлейм. Взех четири по Коледа. Две оставих за мен и две подарих. Нито подарените се харесаха, нито на мен ми хареса. Да е един брой и не се хареса да, но четири и то изпробвани от различни жени.

# 108
  • Стара Загора
При мен е обратно. Няма пробвала я жена около мен, на която да не й допадне. Но спиралата е много индивидуален продукт. На някои са им ок със силиконови четки, а на други с естествени влакна.

# 109
  • софия
На Орифлейм единствено скъпите на Джордани си заслужават.Но на Мейбълин розовата е в пъти по -добра.

# 110
  • Стара Загора
Не бих казала. Пробвала съм няколко и имам много добри впечатления. Любима ми е една на Джордани, която спряха и сега си има заместител, но Мейбълинските не са повече от Орифлеймските. За моите мигли не правят кой знае какво.

# 111
  • Варна
Спирачките са сууупер индивидуални и непредвидими като резултати върху различните хора.
При мен най-добре работят Л'Ореал, въпреки че изсъхват по-бързо от останалите марки. Риммел пък винаги са зле. Но това не ми пречи да пробвам всичко ново, което се появява в дрогериите.

# 112
Наистина е строго индивидуално. При мен Лореалските спирали са ужас. Слепват ми миглите все едно съм сложила 10 пласта. Сред дрогерийните при мен най-добре работят на Боржуа и някои на Мейбълин.

# 113
  • София
Наистина е строго индивидуално. При мен Лореалските спирали са ужас. Слепват ми миглите все едно съм сложила 10 пласта. Сред дрогерийните при мен най-добре работят на Боржуа и някои на Мейбълин.
1:1 е и при мен.

# 114
Аз последните пъти все залагам на спирали на Catrice. много съм доволна - разделяне, подреждане на миглите, няма ронене, лесно се почистват.

# 115
Моите мигли са къси и прави 😒 никакъв късмет не съм имала. milenaka, твоите какви са?

# 116
  • София
Дълги са, прилично гъсти, но извивката в края хич я няма. По принцип от спиралите търся лек обем, лека извивка, че иначе ми стават кукленски, а такива не обичам, добро подреждане, да позволяват наслагване. Лореалските не ги понасям, защото още с първото нанасяне изглеждам все едно съм изляла половината туш.

# 117
О, Лореал и при мен се държат зле Close

# 118
  • Някъде там
Съгласна съм с мнението на Тайга.
Имам тази спирала на Орифлейм
Скрит текст:

.Не ме впечатли с нищо.Не е лоша ,не е и хубава.Средна работа Simple Smile
Какво ви е мнението за този шампоан?

Заглеждам го няколко пъти в ДМ и се каня да го закупя.Преди това ще ми е интересно да прочета и мнението ви за  марката и по конкретно за този шампоан с арган .

# 119
  • Стара Загора
Досега съм ползвала само 3 спирали на Лореал през живота си и от трите не бях удовлетворена - Volume Shocking, Telescopic Clean Definition и Paradise Extatic). Първата особено слепваше ужасно. Миналата година ми подарих тази и чака в шкафа, сега като привърша тези на Мейбълин и Орифлейм, есента ще я отворя. Дано да не й се е изпарил половиния туш, както се случи с други 3, които отлежаваха 2 години неотворени.

На Rimmel съм пробвала само Scandaleyes Reloaded и придаваше съвсем лек обем и дължина. Деликатно подчертаваше естествените мигли. Все едно нямаше туш в нея. Твърде натурална ми идва. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт