Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Flo Ann, не помня вече дали някой ми каза или го четох някъде, но идеята беше, че нанасяйки от крема върху подвижната част на клепача продукта по- лесно попада в окото и може да го раздразни. Може би в горната част на клепача, която е под веждата няма да е проблем, но аз, както казах принципно съм с много чувствителни и лесно дразними очи и предпочитам да избягвам нанасянето на крем в тази област, макар че със сигурност има нужда от грижа кожата там. Не съм попадала на такъв тип двустранен крем предназначен за долен и горен клепач, така че бих го пробвала.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 08:34 от Lys Bleu

# 91
  • Сливен
Аз точно от този крем на Ейвън имах реакция,очите ми се надуха.

# 92
Сега те разбрах - аз по принцип нанасям само под веждата, никога върху подвижния клепач. Както някой беше написал на друго място, правя кръг.

# 93
В Лили няма ли отстъпка за рожден ден?

# 94
# 95
От крем на Ейвън ми се наду цялото лице, бях като диня, една седмица бях на кортикостероиди.

Кремовете, които могат да се нанасят и върху клепачите, го имат описано в листовката, като този на Виши например:
https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/4743

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 10:05 от Lemy

# 96
  • в града на вечния купон
На мен ми се е случвало (не с крема на Балеа), да ми се раздразнят очите, когато съм нанасяла от кремчето и върху клепача, тогава не знаех, че не е хубаво да се нанася крем там, 
За първи път чувам, че не се нанася крем върху клепача. Според мен кожата там доста се отпуска и има нужда от грижа. Ейвън даже имат един крем от две части - едната за под очите, другата за клепача. На теб кой ти каза, че не е хубаво?

Очите се дразнят ако попадне крем в окото (не е трудно, поне при мен) или ако някоя съставка не ви понася. Също последно при мен май се получи от един крем с изтекъл срок на годност.
Бихте ли казали кой е този крем на Ейвън и за клепачи?

# 97
# 98
От няколко дни ползвам този крем, засега нямам оплаквания.

# 99
Здравейте, очаквам мнения за дневния и нощния крем на Палмърс?

# 100
  • София
Някой има ли впечатления от този продукт на Никс –

Търся по-опушен ефект и се чудя дали това става.

# 101
  • Стара Загора
Мда, определено спиралата Eye catching е добра. Вече мина седмица откакто е отворена и не е толкова течна. Много бързо успявам да я нанеса. Минус е, че се цапам леко под долните мигли като клепам повече и гледам надолу. Но това се поправя лесно.

Скрит текст:

# 102
Иве, прекрасна си - очите, веждите, грима ... Heart Eyes 

# 103
  • Стара Загора
Благодаря, Бубе. Shaved Ice Simple Smile

За да не е спам, четката отблизо:

# 104
  • Варна
Ама много си хубава Heart

Общи условия

Активация на акаунт