Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Не усещам нищо, нямам зачервяване, не е имало нещо, което да ме разтревожи.

# 76
  • Бургас
Дами,на вас леко пари ли ви под очите след нанасяне на този околоочен на Балеа? + и очите ме заболяха за около 30мин.🤔
Не,нищо на Балеа не ми пари.Не го ползвай,не е хубава тази реакция,може и да е алергична реакция.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 23:36 от mariqivanova799

# 77
Дами,на вас леко пари ли ви под очите след нанасяне на този околоочен на Балеа? + и очите ме заболяха за около 30мин.🤔
Няма значение на другите дали им пари, важното е, че при теб е така и по добре спри да го ползваш.  Peace

# 78

на мен ми се е случвало. не ползвам вече, но не заради това,а защото все забравям не съм постоянна и ми писна да изхвърлям тубичка след тубичка. Та се отказах

# 79
На мен ми се е случвало (не с крема на Балеа), да ми се раздразнят очите, когато съм нанасяла от кремчето и върху клепача, тогава не знаех, че не е хубаво да се нанася крем там, но и на мен очите ми принципно са много чувствителни и от много малко могат да се зачервят все едно цяла вечер съм пила и не съм спала.
Вчера минах през Лили и се разочаровах, отидох с намерението да си купя продукти на Пиз Бин, но само под единия лосион беше сложен етикет с намалена цена, всичко друго беше на рдовна, която в Лили е по- висока и от редовната на ДМ. Бързах и нямах време да ги питам дали просто не са имали време да сложат етикети с новите по- ниски цени, ама то половината месец мина, а промоцията е още от 1ви.
На новата спирала на Буржоа, четката ми изглежда свръх плоска от едната страна, все едно почти няма власинки, но принципно бих я пробвала, оставала съм доволна от техни спирали. В момента съм с Total temptation и за сега много ми допада.

# 80
Момичета, спиралата на Боржуа, която Ивчето показа е намалена на 13 лева в ДМ. Аз по всяка вероятност ще търча още днес да я купя. Дано ми хареса.

# 81
Момичета, спиралата на Боржуа, която Ивчето показа е намалена на 13 лева в ДМ. Аз по всяка вероятност ще търча още днес да я купя. Дано ми хареса.
Да споделиш след това дали ти е харесала?

# 82
  • Across the Multiverse
Може и алргична реакция да е, а може и друго ... Аз имах един околоочен крем (сравнително скъп), който ми запарваше леко, но не винаги и много се чудих на какво може да се дължи. Чак после прочетох, че в листовката пише при подобни усещания да се разреди употребата. Започнах да го ползвам 2-3 пъти в седмицата и нямаше проблем.
Ето как стои при мен спиралата Eye Catching.
Скрит текст:
Нямах време сутринта и не съм доизкусурявала, но дори бързо нанесена прави миглите страхотни.
Скрит текст:
Страхотно стои, но то с тези очи, мигли и вежди мисля и без спирала ефектът ще е wow! Simple Smile Пу-пу да не ти е уроки! Simple Smile

# 83
  • софия
Момичета това тату дали го има по магазините ?

# 84
Да, в ДМ около 15лв, но само medium и dark, аз от средния съм много доволна, трайност четири дни

# 85
  • софия
Да, в ДМ около 15лв, но само medium и dark, аз от средния съм много доволна, трайност четири дни

Дали има тестер за да определиш кой цвят си

# 86
Аз като ходих нямаше , но гледах клипчета в УТ , имало ги и в Лили

# 87
Да похваля боди бътъра на Velnea с ванилия и сусамово масло. Уникален е! Лек като консистенция, бързо попива и мирише много хубаво. Heart

Докато лосиона за тяло на Dove с кокос е отвратителен! Взех го преди време и още от началото трудно попиваше, миришеше твърде натрапчиво и дрехите ми миришеха чак. Сутрин имах чувството, че съм се изпотила, а просто лосиона лепне ужасно и оставя такова чувство. Адски съм разочарована, а обожавам сапуните, душ геловете и кремът на Dove..

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 03:06 от mims3

# 88
Черното олио на Балеа Grinning
Много съфорумки го хвалеха, затова и аз си го купих. Дори и маската взех, та мислех, че щом "прехваленото" олио е хубаво и маската ще е добре, но греда. От маската косата ми е като вълна. Но на всяка коса действието е различно. Сухият им шампоам 2в1 също не става. Има отвратителна миризма, на Avon e в доста добър.

# 89
На мен ми се е случвало (не с крема на Балеа), да ми се раздразнят очите, когато съм нанасяла от кремчето и върху клепача, тогава не знаех, че не е хубаво да се нанася крем там, 
За първи път чувам, че не се нанася крем върху клепача. Според мен кожата там доста се отпуска и има нужда от грижа. Ейвън даже имат един крем от две части - едната за под очите, другата за клепача. На теб кой ти каза, че не е хубаво?

Очите се дразнят ако попадне крем в окото (не е трудно, поне при мен) или ако някоя съставка не ви понася. Също последно при мен май се получи от един крем с изтекъл срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт