Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз отказах цигарите без проблем, но пустата козметика... В момента имам 14 лосиона за тяло, а почти не ползвам в топлото време.
Забелязах, че са заредили нова спирала на Буржоа, някой дали я купи вече?

# 46
Момичета търся нещо за почистване на лице. Имам на нивея,на здраве на айвън маски за почистване но ефект няма. Търся нещо като сапун само за лице? Ползвали ли сте?

# 47
  • София

Да похваля кристала на Балеа.
Днес се намазах,намокрих го под чешмата,лесно се разнася.
Излязох на пазар да се разходя.
Потих се както обикновено-аз не искам да го спирам това.
Кристала е н-е-в-е-р-о-я-т-е-н,никаква миризма на нищо,усещах само парфюма си.
Бих се запасила с поне десет бройки,но не вярвам да го спират Simple Smile
Не се презапасявай, че има мнения, че с времето ефекта намалява. Така беше и при мен, освен, че се потях доволно, в последствие се появи и миризма. А аз нямам голям проблем с изпотяването.
И аз, и мъжът ми го ползваме поне от 2 г., няма промяна в ефекта му.

# 48
  • Стара Загора
Аз отказах цигарите без проблем, но пустата козметика... В момента имам 14 лосиона за тяло, а почти не ползвам в топлото време.

Не, но колежка си я взела и вчера ми я носи. Вика "да я пробваш за блога, снимаш и пишеш за нея". Grinning
Та снощи след като свалих грима я пробвах, че я гледах предната седмица и ми беше любопитна. Страхотна е!
Малко по-течна е, но е нормално за нова спирала. Прекрасни мигли прави - дълги, извити, обемни и разделени. Довечера ще покажа. Heart Eyes Но имайте предвид, че аз ползвах серум за мигли 2 месеца и той оказа влияние също. Simple Smile

# 49
Осмичка, къде си ти всъщност? Известно време наистина беше изчезнало... Сега цялата серия са с други опаковки, но поне не са спрени Grinning И качеството не е развалено
Във Варна ги търсих. Те бяха изчезнали преди месеци , но сега пак. Точно това ме учуди, че отново ще им сменят опаковките уж.

# 50
Идвам да се оплача от този крем
Скрит текст:
Ползвам го десетина дни вече и лицето ми се поти ужасно с него. Първите дни мислех, че е от жегата, но в последните не е толкова топло и пак имам този проблем. Попринцип съм с леко мазна Т зона, но такова чудо не е било. Нанасям го и след малко започва да ми избива пот.

# 51
На него пише за нормална и смесена кожа, а не за мазна или проблемна кожа .
според мен не е подходящ просто .
дано съм помогнала.

# 52
Някъде да съм написала, че съм с проблемна кожа? Кожата ми е смесена.

# 53
Някъде да съм написала, че съм с проблемна кожа? Кожата ми е смесена.
Писа
Попринцип съм с леко мазна Т зона, но такова чудо не е било

и аз ти казвам , че вероятно не ти пасва на типа кожа затова реагира тя така.

Тази реакция. Просто не разбирам защо.

# 54
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Този месец Piz Buin са на промоция в Лили и мисля да се запася с още един лосион, спрея и грижата за след излагане на слънце. Стана ми интересен този така коментиран кристал, някоя от вас използва ли го в комбинация с друг продукт под мишниците? Имам предвид нещо с аромат, свикнала съм да ползвам рол-они и дезедоранти и да ми мирише на чистичко и свежо, да ползвам продукт без никакъв аромат би ми било странно предполагам, все едно да съм забравила да си сложа нещо подмишниците.

# 55
Смесена кожа не означава задължително проблемна. Но не ми се навлиза в спорове.

# 56
  • софия
Не, но колежка си я взела и вчера ми я носи. Вика "да я пробваш за блога, снимаш и пишеш за нея". Grinning
Та снощи след като свалих грима я пробвах, че я гледах предната седмица и ми беше любопитна. Страхотна е!
Малко по-течна е, но е нормално за нова спирала. Прекрасни мигли прави - дълги, извити, обемни и разделени. Довечера ще покажа. Heart Eyes Но имайте предвид, че аз ползвах серум за мигли 2 месеца и той оказа влияние също. Simple Smile
Коя е новата спирала?

# 57
  • Сливен
Ария и аз имах същия проблем с този крем,дори писах в някоя от темите.

# 58
Смесена кожа не означава задължително проблемна. Но не ми се навлиза в спорове.

Ясно затова ти казах, че може да не пасва крема на кожата.
А и пише,  Spendet langanhaltend Feuchtigkeit което значи , че дава продължителна влажност.

Може някой специално затова да го търси.

В същност според определението на EUCERIN за смесена кожа и според твоето описание излиза, че би трябвало да пасва за теб. Остава въпроса с допълнителната влажност.

https://www.eucerin.at/ueber-haut/die-haut-grundlagen/hauttypen
HAUTTYP MISCHHAUT

# 59
Преди малко гледах околоочния на Балеа с уреа,защо са два вида? Прочетох,пише едно и също,но едната опаковка е розова,другата синя?

Общи условия

Активация на акаунт