Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...
В Лили на Голдън Роуз има такава.Не се рони,не се бели,бетон е и на супер цена.

# 196
Някой ползвал ли е на smooth sugar scrub loreal в зелената тубичка и имате ли мнение за него? Някакъв добър и нежен ексфолиант за лице да ми препоръчате? До сега ползвах ексфолиращите тампони на ейвън 😁

# 197
  • София
Захарните ексфолиант и са малко по-трудно, поне при мен. За нежен ти препоръчвам на Билка.

# 198
  • София
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...
В Лили на Голдън Роуз има такава.Не се рони,не се бели,бетон е и на супер цена.

++ 1 за очната линия на ГР! Много е добра!

# 199
Пробвах препоръчаната от Mumy спирала Big shot и мога да кажа следното-докара на сравнително късите ми, не особено гъсти и прави мигли една чудесна "кукленска" визия, направи ги много хубави и забележими. Много съм доволна и сега и аз мога да я препоръчвам. Много благодаря за споделеното, сега ще купя и другата препоръчана и после и за нея ще дам отзив.

Поправка: Спиралата за която говоря е Big lashes на Esence в дебелата червена(малинова) гилза.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 13:17 от Джаста Праста

# 200
Пробвах препоръчаната от Mumy спирала Big shot и мога да кажа следното-докара на сравнително късите ми, не особено гъсти и прави мигли една чудесна "кукленска" визия, направи ги много хубави и забележими. Много съм доволна и сега и аз мога да я препоръчвам. Много благодаря за споделеното, сега ще купя и другата препоръчана и после и за нея ще дам отзив.
Може ли снимка или линк към тази спирала?

# 201
Ето тази е
Скрит текст:

# 202
Ето тази е
Скрит текст:
Аз се кълна в тази спирала хаха! 😁😁😁

# 203
  • Варна
Big Shot е спирала на Мейбълин, тази:

# 204
  • софия
Е сега ме объркахте вече с тези спирали, търся по бюджетно нещо иначе съм фен на 2000 калории на Максфактор.

# 205
Червената в дебелата гилза...Big shot е страхотна спирала, голяма пухкава четка, извита, хубав туш, не се размазва, не се рони и я имам от доста време, няма свършване Simple Smile.
А тази Instant volume boost прави егати миглите.

За да не стане объркване, съфорумка показа спирали на Есенс и попита от коя сме доволни.
В цитирания пост на Mumy тя споделя впечатленията си от техните спирали и вероятно е искала да напише Big lashes,  аз я потърсих само по Big -a и цвета и открих препоръчаната спирала. Наистина името и е Big lashes, a не Big shot. Ама и аз хич не се замислих за разликата в имената, по скоро си помисих, че така е известна или е част от цялото и име и затова така я написах и аз.
Сега купих другата препоръчана от поста и нямам търпение да я изпробвам.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 12:58 от Джаста Праста

# 206
2000 калории на МаксФактор нещо при мен не сработи - прави ми миглите тип "моите, но по-хубави". Моите и без спирала са си хубави, но очаквах нещо по-забележимо.

# 207
Ето тази е
Скрит текст:

Още един глас за спиралата. От години я ползвам.Yum

# 208
Момичета, как ползвате автобронзанта-концентрат за тяло? Как дозирате по-точно? Повече капки в целия лосион за тяло или по няколко капки всеки път, щом вземете от лосиона? За лице е ясно обяснено - 5 капки на необходимото количество за цялото лице, но за тяло ще ми е трудно да преценя какво количество ще ми трябва, пък и така ще трябва да го отделя някъде и да капна...

# 209
  • В къЩи.

За да не стане объркване, съфорумка показа спирали на Есенс и попита от коя сме доволни.
В цитирания пост на Mumy тя споделя впечатленията си от техните спирали и вероятно е искала да напише Big lashes,  аз я потърсих само по Big -a и цвета и открих препоръчаната спирала. Наистина името и е Big lashes, a не Big shot. Ама и аз хич не се замислих за разликата в имената, по скоро си помисих, че така е известна или е част от цялото и име и затова така я написах и аз.
Сега купих другата препоръчана от поста и нямам търпение да я изпробвам.

Ще чакам с нетърпение да направиш сравнение между двете. Hug
Не ,че и аз като повечето от вас нямам 5-6 спирали,но те са ми слабост. Blush

Иначе аз съм от доволните от оранжевата "принцеса" на Есенс.Втора опаковка ползвам вече,я рядко ми се случва да повторя спирала.

Общи условия

Активация на акаунт