Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 210

Ще чакам с нетърпение да направиш сравнение между двете. Hug

Непременно.Flowers Cherry Blossom

# 211
  • София
Ами извинявам се момичета, ама с тия хиляди спирали нормално човек да се пообърка...Важното е, че Джаста Праста ме е разбрала и е купила тази, за която говорех. И съм много радостна, че е доволна.Bowtie

# 212
Момичета, търся предложения за червило подобно на Essence 07 natural beauty.
Слагам снимки в скрит текст.

Скрит текст:

# 213
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...
В Лили на Голдън Роуз има такава.Не се рони,не се бели,бетон е и на супер цена.

Тази ли е? Relaxed

# 214
  • София
Момичета може ли да ми препоръчате очна линия с твърда четчица, която е хубаво наситено черна и е на достъпна цена разбира се...
В Лили на Голдън Роуз има такава.Не се рони,не се бели,бетон е и на супер цена.

Тази ли е? Relaxed

Тази е.

# 215
Аз още не измила гуреливи очи/шегичка/, идвам да дам отзив за спиралата Instant Volume boost mascara Essence
Скрит текст:
Оле, страхотна е. Прави чудни мигли. Както споменах, моите мигли са сравнително късички/а и връхчетата им изсветляват и допълнително създават илюзия за по къси/, прави и не особено гъсти, е с тази спирала станаха егати "драмата", спиралата позволява наслояване без слепване, туша е гъст и наситено черен, не ми направи паешки крачета, макар, че положих доста усилия в тази посока чрез наслагване Laughing , придаде на миглите чуден обем, повдигна ги, отвори окото и погледа, направи ги наситено черни, подредени и дълги. И сега пърхам ли, пърхам ли с мигли. Преди спиралата положих активатора за мигли на Евелин, този в бялата гилза със зелената капачка. Имам и този с аргановото масло, но да си призная със зелената капачка е моя активатор и основа за мигли, много ми допада, повече от другите им видове, които са много хвалени, а този недолюбван.
Естествено, успях да се поомажа на горния клепач, но с клечка за уши всичко си дойде на мястото.
В заключение мога да кажа, че и двете спирали, и Big lashes и Instant Volume boost, са изключително добри и вършат това което обещават.
ПП Mumy, сърдечно благодаря за споделеното.Kiss

# 216
  • Across the Multiverse
Много ми е странно спирали на тези цени да са толкова добри (може би просто защото винаги съм отбягвала каквито и да е евтини продукти за кожа и най-вече за очи), но ви вярвам и ще си взема някоя на Есънс да я пробвам. Този активатор какво точно представлява и къде може да се намери ?

# 217
Много ми е странно спирали на тези цени да са толкова добри (може би просто защото винаги съм отбягвала каквито и да е евтини продукти за кожа и най-вече за очи), но ви вярвам и ще си взема някоя на Есънс да я пробвам. Този активатор какво точно представлява и къде може да се намери ?

Не се ръководя от скъпо-евтино, гледам това, което ползвам да ми допада и да си върши работата. Скъпи опаковки, реклами и брандове не ми се плащат, ако има добър продукт на по сносна цена, ще предпочета него. Това е моята позиция и не задължавам никого с нея. И не целя дискусия, просто изказвам мнение, че и тази тема е дъвкана стократно в подфорума.

За активаторите на Евелин, ето ти линк с изображения в Гугъл
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0 … p;bih=662#imgrc=_
Има ги всички, може да прочетеш и мнения. Когато четох мненията, вече бях купила белия със зеленото и като видях отзивите, викам си, ох, прецаках се, защо избързах, но личния ми опит доведе до други заключения и се оказа, че едно и също нещо на различни хора действа по различен начин. Така, че, си е малко проба-грешка и не всеки положителен отзив е такъв за теб, както е и същото с отрицателните такива.

ПП Аз си ги купувам от Елитис,  има ги и в ДМ, но там са по скъпички. Е със съответните намаления се напасват нещата.

# 218
  • Across the Multiverse
Мерси за линка, ще разцъкам да видя. До Елитис отдавна не съм ходила и все се каня, та сега ще си ги добавя в списъка.
Иначе и аз никога не се ръководя най-напред от цената- тя отдавна не е критерий за качество. Дори си правя домашни продукти, които излизат буквално стотинки, но мога да кажа, че превъзхождат доста маркови в лъскави опаковки. Просто много ме притесняват разни ментета, китайски гримове, съмнителни марки и т.н.

# 219
  • Бургас
Всичко почти е китайско,но Есенс е хубава,изпитана дрогерийна марка,не е съмнителна.
Сенките им не ги харесвам,но другите им продукти са хубави.

# 220
И аз харесвам продуктите на Есенс, то не съм ползвала много техни, но каквото съм ползвала съм останала доволна-матиращата бяла пудра, озаряващата мозайка, лакове за нокти, сега спиралите им. Техни сенки не съм ползвала, но пък останах приятно изненадана от една палитричка на Тренд ит ъп. Много приятна и на мен ми хареса, не е кой знае какво, но се държи прилично.

# 221
  • Бургас
На ДМ са хубави продуктите.
От Балеа мед и изобщо кремовете на Балеа съм очарована.
На Trend it up имам коректор,който ползвам за база за сенки-много го харесвам за тази цел,имам и очна линия с мека четчица,много хубав, плътен,наситен черен цвят е,не се рони,не се размазва.Хвърлила съм око на блестящите единички,но имам доста блестящи цветове и се въздържам за сега.

# 222
  • Across the Multiverse
Че не е почти всичко китайско, не е, хубавото е, че има как да се провери и че човек вече има достъп до всякакви марки, за да си избере. На Есънс конкретно имам една бронзираща пудра, която не е лоша, но не съм подбрала добре цвета и ми оранжавее + един руж, който е много добър като пигмент и консистенция. Друго тяхно не помня да съм ползвала.

# 223
Да се включа в дискусията за китайските гримове, евтино и скъпо и дрогерийните марки. Аз не съм използвала кой знае колко high end марки, предимно използвам дрогерийни. Есенс ми е една много любима марка. Спиралите им ми харесват много, дори повече от Лореал и Макс Фактор. Сенките за очи, тези единичките - my must haves, с база са отлични за моите нужди. Моливите им за устни и очи са превъзходни. А най-любимата ми очна линия е super fine, много черна, дълготрайна и толкова лесна за нанасяне. Топ лака, базата и изсушителя за нокти са уникално добри
за мен. Червилата и гланцовете също са супер. Единствено коректори и фон дьо тени нещо не ми пасват, но пък от всяка дрогерийна марка си имам любима категория продукти.
Катрис са със същото качество за мен, но с нещо не ме впечетляват, не знам защо. Макс Фактор и Лореал дъщо са ми любима марка, а Аура ми е фаворит в продукти за лице - бронзанри, ружове и хайлайтъри.

Реално не изпитвам нужда да посягам към по-скъпи марки от рода на Chanel, Dior etc. Единствено за фон дьо тен бих посегнала или сенки за очи, заради пигментацията и това, че не се ронят.

# 224
Аз пък да похваля спиралата на eveline беше в комплект с базата им за мигли на цена 6 и нещо. Купих комплекта само заради базата тъй като не видях да я има отделно и изобщо не мислех да ползвам спиралата и на майтап я пробвах с база супер мигли ми правеше, пробвах и без базата отново страхотен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт