Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Ивче, мерси за инфото.
Абе този дезодорант на CD, защо е толкова скъп?

# 466
  • Стара Загора
Скъп ли? Мисля че са без алуминий затова или поне за рол-оните като писах скоро и ги гледах в ДМ забелязах. А и са немски. Grinning

# 467
Ами на фона на Рексоната, която често я пускат на 2лв и нещо  Sunglasses
Вероятно защото е без алуминий.

# 468
  • Sofia
Crystal Noir, благодаря ти!  Hug
Снощи на майтап смесих 3 капки с лосиона за тяло и си мацнах ръката. Днес половината ми оранжавее яко  hahaha Ама не грозно. Довечера ще уеднаквявам и поправям щетите  ooooh! Mr. Green

# 469
Ами на фона на Рексоната, която често я пускат на 2лв и нещо  Sunglasses
На CD ролоните съм използвала с години, сигурно още щях да съм на тях, ако не си бях взела пак кристал. Не са скъпи според мен, вземала съм си по някоя Рексона от любопитство, точно когато срещна някъде намалена... CDто за мен е много по-добро.
Сестра ми също гледам че не ги сменя с нищо от много време, има защо. Според мен си заслужават повече, отколкото другите на сходна редовна цена. Спрейовете им нямам спомен да съм пробвала, но предполагам че и те ще са добри.

# 470
CD-то какво прави, възпрепятства потенето, или само миризмата?

# 471
Момичета, ползвали ли сте спрей чорапогащник. И ако да - може ли да препоръчате ?

# 472
Препоръка за гел за коса за 17 год.младеж.Благодаря!

# 473
  • на последния етаж
Този руж ми хвана окото днес, но нямаше тестер. Някой има ли отзиви?
https://www.essence.eu/trend-editions/adventure-awaits/e/product … etallic-blush-01/

# 474
  • Across the Multiverse
Момичета, ползвали ли сте спрей чорапогащник. И ако да - може ли да препоръчате ?
OMG доживех ! както се казва на чист български Laughing не знаех дори че съществува подобно нещо и с интерес ще следя за отзиви  Sunglasses

# 475
  • София
Има доста ревюта в youtube за Airbrush legs на Sally Hansen и отзивите са добри. Моя приятелка ги беше поръчвала от notino/enzo/, мисля, и също беше останала доволна.

# 476
  • Пловдив
Ами на фона на Рексоната, която често я пускат на 2лв и нещо  Sunglasses
http://pesteliv.com/product/4871/cd-dezodorant-vodna-lilia-150ml.html

# 477
Имам 2 дезодоранта на CD, харесвам ги заради по-изчистения състав, преценки и сравнения  с други не правя, не се замислям и не  следя за ефекта. По принцип не излизам в гол. горещина. Рол-оните също са ми любими - с нара, синия и цитруса. Този с липата като аромат ми дойде странен.

# 478
Дами, на коя марка течните червила са хубави? Simple Smile

Бту, този руж на Есенс го търсих преди време в Лили, но го нямаха. Има хубави отзиви, особено за тази цена.

# 479
  • софия
За търсещите бронзанта на Дм има го в магазина в Младост4 до Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт