Сватба 2018 - ХI част

• 44 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря, Роузи Памуксън Flowers Tulip
Ще разгледам. Дано намерим нашето място сред тях ...

# 601
  • Beyond the stars
Понякога е лесно да си Стрелче  Grinning На втория ден след предложението бях решила, резервирала и т.н. дата, ресторант, фотограф, грим, фризьор и бях поръчала подаръци за гостите  Grinning

# 602
Ох, везните понякога могат да бъдат наистина трагични в чуденките си. Годеника ми е везна, няма да забравя как прекарахме над 5 часа в магазин за техника да си избираме телевизор, направо се облъчих. Купихме, 2 дни по- късно отиде и го смени с другия, между който се колебаееше. Но понякога решава бързо. Laughing
Покрай сватбата повечето решения ги вземам аз, веднъж, защото са си по- женска част и втори път, защото аз доста по- лесно решавам какво искам.
Вярно си е, че е доста комерсиализиран Шийрън, но аз съм далеч от мисълта, че на която и песен да се спра ще е уникален и неповторим избор (освен ако не говорим за някакъв супер нестандартен музикален вкус), най- важното е да си ви харесва песента и на двамата и да чувствате, че именно под нейните звуци желаете да изтанцувате първия си танц като съпруг и съпруга.
Иначе годеника ми е сигурно най- непритеснителния човек на света, просто грам не се кахъри за подобни неща. Аз миналата година, когато кумувахме последните 2-3 дни бях станала кълбо от нерви, все едно аз ще съм булката, а е факт, че голяма част от нещата, които ни тревожат са толкова незначителни дреболии. Женска му работа. Grin

# 603
Аз съм на двете крайности. Или решавам много бързо, или се колебая ужасно. Това второто с времето го придобих. Преди изобщо нямаше място за никакви съмнения при мен.
Но пък заради това, че съм много изпълнителна и отговорна, често се случва, дори в ситуациите, в които на мен уж някой ще ми върши работа, да ме нагърбват мен със задачи.
Скрит текст:
Ето, дори за цветовете агентката има повече претенции от мен самата. Вместо аз да капризнича, да избирам и да търся кусури, аз се наемам с разни неща, и после следва: ама това защо така, ама онова защо онака.
И в крайна сметка излиза, че всичките прентенциозни и с вкус, а само аз не подбирам. Ми то е много лесно да имаш претенции, когато знаеш, че има кой да се погрижи за всичко. Пък като знаеш, че до голяма степен зависят от теб нещата и правиш каквото е възможно, започваш да го даваш по-кротко с претенциите.

За протокола - Козирог.

# 604
  • Варна
Не, не държим да е българска.
По-скоро държим да е от златните години на рока или поне да е далеч от модерно диско или както там го наричат, да няма нищо общо с фолклор и чалга, както и с всякакви руски и славянски ритми.
На мен например много ми харесва I believe in love на Оскар Бентън, но като заслушах текста, се оказа неподходяща.
Ето тази песен за мен е божествена, тръпки ме побиват, когато я слушам:
Scorpions - When You Came Into My Life
https://www.youtube.com/watch?v=lqllL-5h0Vw
Текстът също е разкошен, има и превод в клипчето.

# 605
На 25.02 съм родена. Сестра ми е мартенска риба и никога не можем да вземем решение. Миналата събота 4 часа не можехме да решим дали да излезем и къде... Накрая се намеси приятелката ни овен и за 5 мин взехме решени...Като цяло държа на решенията си, но трябва да ги премеря много добре. За халките мислих повече от 4 месеца... сега като си я гледам още не съм сигурна дали това е най-правилния ми избор (макар, че си я харесвам, не мога да се възприема с халка на ръката).

# 606
Като започнахме за зодиите, ето една статия за каква сватба мечтаели булките от различните зодии.
https://horoskop.rozali.com/zagadki/kakva-svatba-iskat-razlichnite-zodii.html
За моята доста вярно са описали нещата Simple Smile))

Сърбят ме ръчичките да напиша хумористичен хороскоп за това как се държат различните зодии по време на сватба.

# 607
  • София, България
Хм аз съм Овен и доооооста трудно взимам решения... някой по-назад каза за верото, че си го избирала половин час. Е аз съм същата Grin Пазаруването ми е някакъв ад!  Но съм само понякога така. Като съм изнервена много бързо ги взимам решенията. От раз.

Хаха вярно си е донякъде това със сватбите и зодиите Grinning

# 608
Хахах, значи или ще взема верото веднага, или няма да го взема.
Знам, че започна ли много да се колебая какво да избера, обикновено не избирам нищо. А избера ли, просто за да съм избрала нещо, после чак ме е яд, че съм го купила.

# 609
  • Beyond the stars
Като започнахме за зодиите, ето една статия за каква сватба мечтаели булките от различните зодии.
https://horoskop.rozali.com/zagadki/kakva-svatba-iskat-razlichnite-zodii.html
За моята доста вярно са описали нещата Simple Smile))

Хахах 100% намирам себе си в описанието  Laughing Laughing

# 610
When you came into my life я бях забравила, а ми беше от фаворитите! Благодаря! Heart
Ние с хореографията вероятно няма да имаме проблеми, тъй като и двамата сме танцьори. За сметка на това винаги имаме проблеми с единодушния избор на песен, дори и за хореографиите, с които излизаме на сцена Grinning

А за зодиите - аз съм Рак и съм нещо по средата, някой път мога да стоя в магазин половин час да си избирам какво сладко искам да си купя и накрая да изляза с празни ръца, а друг път купувам нещо само като го видя (което за по-големи покупки пък е доста кофти работа) Grinning И в повечето случаи после винаги много премислям и ми минават постоянно едни мисли дали няма да съжалявам.
Интересното е, че роклята за сватбата си я купих от раз - първата, в първия магазин, но засега за нея не са ме обзели мисли на съжаление Grinning

# 611
И за мен категорично вярна статията за зодиите. Миналата година имах серия пазарене и връщане на дрехите на другия ден...В магазина за хранителни стоки прекарвам часове, защото чета съдържанието на всяяяка стока...

# 612
Хър, много е вярно написаното в зодиака. Grinning

Рапунцел, роклята е нещо, което наистина си усещаш, когато облечеш. Аз пробвах няколко, преди да избера моята и беше такава, каквато съм искала винаги. Е, даже исках да е с още повече обем долу, баш принцеса, ама щеше да е по-трудно придвижването вероятно. Grinning

Колкото до песните, с тази поздравих родителите си:

https://www.youtube.com/watch?v=y6JPF6bsWW0

Ако обичате шансони, ще ви залепне идеално за първи сватбен танц. Simple Smile

# 613

Колкото до песните, с тази поздравих родителите си:

https://www.youtube.com/watch?v=y6JPF6bsWW0

Ако обичате шансони, ще ви залепне идеално за първи сватбен танц. Simple Smile

Ооо и тази я обожавам Heart Аз съм завършила и френската гимназия и съвсем са ми на сърце френските песни. Наскоро я слушахме по радиото и му я предложих, а отговорът беше "Много фаталистично звучи" (той дори не разбира текста) Grinning Нямаме угодия направо Simple Smile 

# 614
Много е хубава тази песен, но и аз като мъжа на Рапунцел, я намирам за доста меланхолична. На мен много ми влияе музиката и направо се потискам от такива тъжни песни. Даже забраних на майка ми да пее една песен на сватбата ( те с баща ми са бивши музиканти и искат да ни поздравят с 2-3 песни), която я намирам точно за фаталистична. Ми не ща да я слушам тая "Незабрава" на сватбата си, колкото и хубаво да я пеят.

Общи условия

Активация на акаунт