Отговори
# 135
Ето го и нашият опит с бълхите: като ходим на моя мъж при баба му задължително пръскаме с " ФЕНДОНА 60 СК"- продукт на BASF, струва 3 лв. в селскостопанските аптеки и е страшно ефикасен- изтребва ги до крак. Използва се и в заведения за обществено хранене, както и в болници, така че е абсолютно безвреден. Сега пак сме купили че в събота заминаяваме за 5 дена на селото. Дано съм полезна на някои.
Boreli,   ние живеем срещу Малечко, до 20-та поликлиника. Ще ми е много лесно да се срещнем някъде из Борово, само че следващите 5-6 дена няма да сме в София. Ако искаш да си разменим телефони на лични и да се видим другата седмица след сряда? Ще се радвам да запознаем Митко и Надин!

# 136
  • Му Кинд Оф Плаце
Тук все така не вали, споделям, щото твърдят, че валяло в цялата страна, а по новините чух, че във Варна имало дъжд с гръмотевици преди 3 часа, ми нямаше  Mr. Green Е, духовито е, но сме свикнали.
днес Ф си направи първото падане на мрамор, точно след момента, в който си помислих-Ходи стабилно, кво му вися на главата  ooooh! Пак съм майка-орлица и досадница.
Повече няма да пиша, че ми е някакво особено и минорно, не съм хич добра компания днес.

# 137
При нас пък се заоблачи преди час, сутринта беше слънчево и с Хъгс разходихме ремаркетата.

Сиска, нямам опит с бълхите, но само Дени ли хапе? Ако да, може и да не е бълха newsm78
Калина, всяка сутрин щерката драска с нокти по чаршафа. Също така скърца със зъби ooooh!

Мартеа, много добре те разбирам наште девойки са с трудни характери Wink.Станислава влезе ли във фаза на мен ми излиза душата. Вчера видях една приятелка, стояхме около 40 мин. на кафе и за цялото време успяхме да си кажем само здрасти, щото мен просто ме нямаше на масата Mr. Green То не беше кривене, пищене, претенции, наблъсква си в устата солети и като станат на каша, плюе и маже по дрехите, количката ни е просто кочина...
Сега от два дни най- новия номер е вечер към 21ч. да дремва за час, а в 22ч. започва цирковата програма и продължава до 01ч. Ох, вече съм луда Crazy Стуацията е "бий ма, обичам та"!
Да са ни живи и здрави!

# 138
  • Bristol
Личи си че вали дъжд в България  Laughing много сте активни. А пък Кики се загуби, явно не само при нас слънцето е огряло.
Деспина, браво за екскурзията, която предприемеш. Ще ти е нанагорно, но психически разтоварва. Аз се пробвам да прокарам идея за ходене до столицата, сама с дечурлигата, но мъж ми се дърпа  Rolling Eyes Стане ли дума за Лондон и той овърта. Нито иска на еднодневна екскурзия, нито семейно с преспиване, а сега и на идеята сама с децата да отида се цупи. Да не би да има любовница там  Twisted Evil Намерих супер хотел в центъра на Лондон, в момента цените му са с 50% по-ниски, това беше и повода. И на мен градският транспорт в столицата ми разказва играта   Laughing
bisserina, има едни мушамени лигавничета, предполагам и в БГ ще ги намериш. Понякога са дори с ръкави. Децата ги ползват като престилки за рисуване. Те са супер, ако оставяш дребното да се храни само. Под столчето можеш да опънеш един найлон. Така поразиите ще са само по столчето Wink Лигавника и мушамата се измива бързо и до следващото хранене са сухи. Аз ползвам подобен лигавник, а се храним в двора  Mr. Green
Борели, сега ти е паднало да скитосваш  Whistling Ти и като малка ли си живяла в Борово? Може в едно училище да сме учили, обаче май ти си по-малка от мен  Wink
megstar, ти не намери ли кремче за дупето. Пенатен имаше подобно, с цинков окис. Тук купувам Sudocrem, местно производство, ужасно съм доволна. Много неприятно за захарта, но ти пак колко време устиска. Това бебче може още по-големичко да излезе  Flutter
martea, и ние имаме гърне, но само седим на него и натискаме човката на патката да пищи Laughing Понякога я пускам да се разхожда само по гащички и като се изпишква й е много интересно да гледа струйката  Crazy
Да питам, по колко пъти на ден мажете дребните със слънцезащитен крем, когато е слънчево Wink Мен ме домързява и само веднъж сутрин мажа, обаче сигурно не е достатъчно  Confused

# 139
      Здравейте и от мен. Докато Ели спинка да попиша че после немам думи то и това време каквото е гадно.
Ако не вали после ще излезем че сутринта пропуснахме.
Да ви се похваля снощи правихме прощапулник и си хвана първо питката, която се търкаляше пред нея. А след това като се доближи до предметите мале какво оглеждане падна -  след обстойния оглед на всичкото сложено пред нея си взе слушалки ще става докторица.
       А като още не се бе родила с татито я орисахме да става електрокардиоложка - детска де и дано.... каква ще е орисията и незнам . Като гледам как се оглеждаше доста ще и е трудно май да си избере бъдещото занимание.

biserrina и  аз съм в такова състояние че като дойде време за хранене нямам думи.... Още като види лигавника се мръщи и надава вой до небесата. Ще се побъркам  нищо не помага вече  - правя се на маймъна пред нея, пея, играя, мятам играчки около нея, ключове дрънкам, лъжици размахвам, абе вкарвам по една лужица  след определено залъгване но за втора  не се лъже по същия начин. Оххххх няма повече да се оплаквам за храненето.Стига да ви отегчавам. 
        Да ви я похваля - като и кажа "Има ли пиш? Има ли ако?"
отвръща ми "пиии" и ме води  до гърнето или сама отива кляка и го вади казвайки 'пиииис"А за акото - "аки" И така Но не всеки път де ....Гледам че от два дни се случва по едно и също време че заформаме графикк май Thinking
Да ви питам какъв крем  или мляко за слънце взехте че още се чудя?
Сиска дано скоро се оттървете от тия гадинки. че  да си отдъхнеш малко.
 хайде стига толкова от мен

# 140
Мерси за съветите! Взех Аутан, поне да мажа Дени против ухапване - дано помогне и да не го наяде отново, докато я унищожим Praynig Наистина са много упорити гадини! Разрових се из форума и видях, че е трудна мисия ликвидирането им. Но ще се борим Wink

Знам, че е бълха, защото видях няколко ухапвания и по мен, пък и акитата им виждам по пижамката , по възглавничката и по чаршафите. Но при мен ухапванията са една точка, която минава до 1 час и ако не видя веднага че ме е ухапала, няма и да разбера. А при Дени стават едни големи червени пъпки, които после имат и тъмно връхче. Тези от предишното ухапване пред 10-ина дни все още не са минали, много бавно му минават. А сигурно го и сърби много.
Ето тук се опитах да снимам пъпчиците, но не е много сполучливо:
http://i35.photobucket.com/albums/d165/sisska/drugi/SSA41818.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d165/sisska/drugi/SSA41824.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d165/sisska/drugi/SSA41826.jpg
http://i35.photobucket.com/albums/d165/sisska/drugi/SSA41819.jpg

# 141
  • София
Е,ние пак успяхме да отразим чудна разходка,даже седнахме на кафенце с другите мами.Излязохме в 11.30 и чак сега се прибираме.То в къщи не се седи вече,става една малка лудница като се разбеснее малкия терминатор.Сутринта изяде картите за игра на баща си,една няма цяла вече Mr. Green

bistrica,аз съм много доволна от Юсерин и за детето и за нас с тати Peace

# 142
Ками на Юсерин кой фактор ? Кой е най силния? Че ели е с много чувствителна кожа. 
Каква разходка тук пак вали сякаш е друга България Овча купел.
Ели се научи сда дава вода и мляко на куклата и е много доволна от усвоеното сега казва да на водата и и дава .... Много е сладка.
Сиска горкото дете....., дано по скоро унрат тия гадини.
А за комари нещо някой използвал ли е че сега ще ходим на село а от там ще се приземяваме в Бургас за лятото. Та затова съм на вълна плажно мляко и нещо против комари.
Мами дайте съвет

# 143
Ние също сме с Юсерин 25 фактор, имам го от миналата година, срокът му изтича през октомври и не е държан в хладилник, та се зачудих да го ползвам ли, но, да чукна на дърво, няма проблеми.
Сиска, ужас, при мен стават такива пъпките. Като имаше бълха аз бях основно нахапаната, и бях радостна, че не е Теа. При Теа май завехваха по-бързо, ставаха като при теб - до един час като точки. Явно моя организъм реагира като този на Дени. Да не ти обяснявам как сърби, горкото детенце.... дано бързо ги унищожите, пръскане му е майката. А да се обадиш в ХЕИ, може да се окаже, че блокът ви е заразен? При нас, когато живеех още при нашите, имаше такава напаст едно лято, дойдоха, напръскаха в мазето и всичко се оправи за един ден.

# 144
  • Бургас
bistrica против комари съм взела OFF! спрей. От аптеката казаха че става за деца. Не съм го пробвала още.
Сиска гадна напаст тез бълхи. Да се отървете скоро
Ето тук
качвам снимки от събота и неделя когато празнувахме с Румико заедно рожденните си дни. И накрая има 4 снимки как сме я подстригали. Като момченце

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 19:14 от Hugsy

# 145
  • Бургас
Тази ми е фаворит
виждате ли ми аватъра, щото аз не?  newsm78

# 146
мери дупето мина, оправи се много бързо след като спря диарията. А за крема на пенатен с цинк аз го ползвам откакто се е родил. В германия много го тачат, крем със 100 годишна традиция, а и аз съм доволна. Смятам да го ползвам докато не махнем памперса.
Вие мажете ли още дупетата?

Аз също ползвам от тези найлонови престилки, много съм доволна.

Hugsy нищо не виждам от аватара.

# 147
Hugsy, много сте сладки. А тортата е страхотна 
Какъв е диамеъра ма басейна че и ние имаме такъ
в 148
см е нашия но още не съм го разпъвала. пък и тук нямам място..... Като отидем в Бургас а и на село на двора.
 Абе нещо наште снимки не мога да ги кача нещо ли не става те че са големи като размер но пак ще се опитам  дано стане тоя път
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12701&AlbumId=55466

# 148
  • Пловдив
А при нас такъв порой се изсипа следобяд....
Мери,мерси за предложението,ще потърся такава престилка, на Априлци Ради ми услужи веднъж с един лигавник,който отдолу събира остатъците та и такова нещо може би ще взема. Лошото е че вече се е научил да става от стола за хранене,извива се някак си и се измъква от коланите а ако го пристегна и през раменете пак се обръща,заклещва се и има опасност да се задуши така.Уф....

Мегстар,аз ползвам кремчето за смяна на пелени на Мустела,много съм доволна,мажа всеоще,но само след аки и вечер след банята.

# 149
  • Пловдив
Хъгси,моя младеж,който от 15 минути хленчи без видима причина,тъкмо съзря Румико на монитора и каза: А-а-а-а-а! Хареса я май!

Общи условия

Активация на акаунт