Отговори
# 120
  • София
Ей,добре си уговаряте среща вие младостките мами,аз пак ще я пропусна в петък Crossing ArmsМного ми е късно в 17 часа,пък и ще имам гости.Много ме е яд,значи  Sad

Нашия ХБ на 12 месеца беше 117 и докторката каза,че е идеален Peace

# 121
  • Бургас
Голямо благодарско за поздравите Simple Smile  Hug Heart Eyes
Нашя химоглобин е 104 /или 107 беше  newsm78/. Дофторката каза, че е добре ама  да продължавам да давам Малтофер. Пък аз си правя углушки и нищо не давам.
Тва със стърженето с нокти не сме го научили и дано го подминем, че ми е много гадно брррр
Иначе сме много добре /да дам отчет/ Все така се хили на всички и не се притеснява от непознати хора. От 2 седмици насам ми се струва, че почна да ме разбира. Като и покажа нещо и повтаря. Натиска копчета, които и показвам; прави "куку -дзак" т.е. си скрива лицето с нещо и се показва. Ей такива неща. Като пие водичка после слага капачката на шишето. Опитва се да подрежда ДВДтата на рафта. Естественно преди това ги е "подредила" на земята. Много ми е сладка като си вземе нещо от масата си го огледа и си ги остави пак там. Не се случва всеки път ама все пак... Ядем всичко. Даже вече поръчваме супички по заведенията. Правим ако и пиш в гърнето сутрин. Ама ако забравя да я сложа си го правим в памперса  Laughing
Тия дни трябва да кача малко снимки ама си преинсталрах виндолса и сега пак докато си накачуля програмките.....

# 122
На Ники уменията не са много и тя обича да взима нещо от масата и после пак го връща, много си барбори някакви нейни неща,опитва се да ходи натам ,насам и така.

# 123
Утре го дават дъждовно, последно къде ще се събереме?

# 124
  • София
Добрютро Laughing
Днес времето е направо ужасно.Какво ще правим в къщи цял ден не знам ConfusedСвикнала съм като станем и закусим да отпрашваме навън.

Днес трябва да ходим и при новото педи,но май ще го пропуснем.
А,да се похвля,че се записахме вече при д-р Елена Иванова от МЦ Сана.На пръв поглед изглежда много мила и приятна жена,младичка е,пък ще видим после.
Има ли някой дечковци от нашите,които да са при Елена Иванова?

Хайде,приятен ден ви пожелавам,въпреки гадното време Grinning

# 125
Добрутро и от мен!

За срещата - ако не вали - можем да се видим в парка при Патиланци и оттам да решим. Не вярвам времето да се изясни до утре, така че ако е мрачно едва ли ще има много хора и в парка, пък и за Его едва ли ще са си строшили краката да тичат. А ако е дъждовно - или да я отложим или вътре в Патиланци, въпреки че там е лудница... Някой знае ли прогноза за утре?

Ние купихме гърне в понеделник, отидохме в магазина за пюре уж, пък тя като го хареса, завлачи го насам-натам и затова го купих. За момента е абсолютно поражение - за 4 пъти ни пиш, ни ак. Пък трябва да се разбързам май, ако искам наесен да тръгва на ясла....

Цял ден как ще издържим вътре не знам... Вчера преди разходката Теа успя да разсипе половин бутилка олио на теракота, докато изчистя (представяте си как - това олио, сигурно 30 сапунки направих) тъкмо да излезем, изсипа едно пакетче солети и мина през тях, добре да ги натроши, тъкмо и това оправих, успя да влезе в тоалетната и да си натопи ръцете във водата. Това за 15 мин., а днес цял ден.... В момента ме дърпа за ръкава и пищи, така че чао.

# 126
Е,здрасти и от мен! Flutter
Франзела,направо не ти завиждем с това дране с нокти.Данчо по едно време скърцаше със зъби и аз бях в постоянни нерви!Дано скоро Филип реши ,че не му е забавно вече,дано... Praynig
Мартеа,тя твоята мома е огън!Представям си ако на мен ми се случат тия неща Sick,ще пАдлАдеЯ #CrazyНо трябва да има отракани жени,че да вкарват в пътя нашите КРОТКИ мъже!(сега да не ми мине котка път.... Blush)
Павлина,тая вашата педка нещо се е объркала,не и забелязвай.Нашия хемоглобин беше 116 и всичко е ОК!
Борели,така ми харесваш,включваш се честичко,но това че скоро ще си без нет....не е добре! Rolling EyesКак е Надин в БГ?Харесва ли и ?хи-хи
Деспина,дано гостито ти се отрази добре и да те слушкат дечицата!Приятно изкарване! Party
Днес ви се струва ,че доста ще си поговорим тук.А колко работа ме чака...но ще почака!Имам чувство понякога,че съм в постоянно движение....
Хъгси,много добре се справя Румито.Браво на нея и на мама и Blush

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 10:46 от Дидка-ръжената питка

# 127
Ха, добрутру и от мен! Времето е направо гнууус  #Cussing out и не знам как ше изтраем тук цял ден, а и за кухня трябва да се ходи  Sad Дребен само ходи на непозволени места - под леглото, при ПЦ-то , където отваря  безспир ДВД-то, сега е взел един микрофон и го влачи  Crazy
За драскането - опита се преди няколко месеца, качен на кухненския ъгъл, ама бързо го приземих... На друго място не се е сещал и слава Богу!
Деспина, добре си дошла в СоФията, ама и аз нямам кошара - не сме купували изобщо.
За срещата - ако вали май е по-добре да отложим, че на нас ще ние трудно в дъжда да се придвижим.
Докато пиша дребен докопал пакетче бисквити, изсипал  ги на пода и с  ентусиазъм ги мачка и хапва парченца...въобще веселба  Mr. Green  

# 128
Пателинке,много сладък тоз Момчил на аватара ти и има прекрасна усмивка!Да ти жив и здрав! Heart Eyes

# 129
  • Пловдив
Здравейте!

Честито на всички,които съм пропуснала да поздравя,желая им   bigdance2!
Ах,не знам за вас,но мен подобно на гореспоменатото поведение ме влудява. Откакто се върнахме от Априлци настана истински ад-след всяко хранене кухнята се превръща в кочина,отнема ми около половин час да изчистя стола,за пода да не споменавам,преобличам го след всяко ядене,но докато стигнем дотам остатъците от храна по дрехите му вече са се разпилели навсякъде.Не мога да ги разбера тия лиготии-бута ми с ръка лъжицата,пълна с храна,плюе храната, но не защото се е нахранил,ами понеже много му е забавно #Cussing outАз вече свиря отбой....А белите в останалото време не ги споменавам.Не знам,аз ли съм много нервна,та се дразня или моето дете е прекалено буйно... newsm78

То това гадно време ще ни излезе през носа...усещам...Аз вече сготвих,пъдпъдъчко спи,минутки за релакс...

# 130
Привет и от нас!

И тук времето е отврат и днес ще полудея с моя дивак.

Да се оплача, че след вчерашното целодневно чистене, пране и пръскането, тази сутрин открих че отново има бълха TiredНаправо ми се доплака и още ми се плаче, като си помисля какво ме чака отново. Пак да се изнасяме при свекито, тати да пръска с нещо друго, после отново чистене и пране цял ден...Прането от вчера още не е изсъхнало в това дъждовно време, чака още една партида за простора и една пък чака за пералнята. Как ще се справя отново с всичко това не знам, блъска ме главата като си помисля ooooh!Но като погледна на Дени ухапванията ми идва сила да се боря с тая гад до последно #2gunfire

Моя син като види, че някой яде нещо веднага започва да си проси. А като му дам се ухилва до уши и веднага си го намушква в устата. Всичко иска да опита Crazy И пак го мъчат зъбките....

# 131
Привет и от нас! Hug
Най-сетне да сколасам и да вляза във форума.От както сме се върнали от Априлци нещо все не ми стига времето. ooooh!
Със закъснение, но пък от сърце - честит рожден ден на Хъгси!Да е жива и здрава и все така усмихната и лъчезарна.  bouquet
Нашия хемоглобин на 12 месеца беше 104.Педката ни изписа Малтофер, но съм давала само 2-3 пъти от него.

# 132
  • Mediterraneo
Калинка, съчувствам ти за уменията на синчето  Wink... Не се изприщвам, ами газ припикавам като чуя подобно нещо  #Cussing out Малей, да не чува дяволът, че току виж моето зверче се научило на същото  Sick

При нас пък тази сутрин едно прекрасно време... да му се ненагледаш. Яхнахме метлата още в 9, разходихме се, седнахме на едно кафе. И като зачатка тоя ми ти дъжд. Скрихме се, добре. След десетина минутки- слънце. И ние ( с кръстницата на Силия и малката й) с количките по гезмето. Не ме питайте как доплувах до нас. Силия доволно заспа в количката под дъждобрана, а майка й нямаше сухо местенце Crazy Че и продължава да спи чавето  Grinning

# 133
Дами при нас най-после изгря слънце да постоплим и ние кокалчетата Heart Eyes
И моето момче е много подредено, вади и слага и пак вади и пак слага и накрая като му омръзне, обикновенно е пренаредил нещата. Наскоро и ние имахме авария във тоалетната, бутнал ароматизатора, майка му след това незнаеща пуска водата и така видях как отплава в канала.
От понеделник ще посещаваме два пъти седмично една детска група, надявам се така да удоволетворя нуждата му от социални контакти.
Иначе той каквото яде го предлага и на другите дечица и баща си и мен храни Grinning
Нашето дупе се оправи. Сега чакам с нетърпение да проходи.
За хемоглобина, тук нито веднъж не са му взимали кръв и урина за изследвания, явно тук нивата на хемоглобина не са толкова важни.

# 134
Издебнах облаците и рахатясахме - разходка цял час и половина. То вкъщи време не минава, ужас.

Пателина, да спрем да ги събираме, че взаимно си преподават уроци май Mr. Green

Сиска, не знам какво да кажа за бълхата. Нали и ние имахме същия проблем, сега пак гледам по щерката 2-3 точици - при нея ухапванията преминават в това, та се чудя пак ли сме вкарали някоя гад от тъпите улични псета. Безсмислено е да переш и гладиш всичко наново и наново, защото те са чернобилски същества - според мен и след пералня ще оживеят. Аз едната, която бях хванала, я стисках с цялата си злоба, на която съм способна, след това я напъхах в една салфетка и след това в буркан, за да докажа вечерта, че не си измислям (не съм споменавала за реакцията на свеки - едва ли не в нейната къща не може да има бълха, тя е страшна чистофайница и чак лично го прие, аз й обяснявам, че то не е до чистота, а до близост на бълхясали псета, а както сме на първия етаж е много лесно гадините да доскачат и да издебнат да влезат докато се туткам с количката, ама кой ти чува). Та след 12 часов престой "умрялата" бълха, която го играеше на мъртва много успешно - наблюдавах я през 20 минути и все си беше в една поза, в една гънка на салфетката - при отварянето изскочи. Гадини големи са, няма убиване. Тук мамите бяха препоръчали Биокил - ние така и не пръскахме с него, но може да пробваш, много било ефикасно.

Общи условия

Активация на акаунт