Отговори
# 105
Хъгси  честит рожден ден,желая ти всичко най-хубаво!

За буденето нощем, и Надин спря да се буди от момента, в който спрях да я кьрмя.Вечеря кьм 19.30 , след това пие мляко и кьм 20.00- 20.30 е в леглото.Сутрин се буди кьм 6.00 пие мляко и си доспива до кьм 8.00

Спрях да давам вит.Д преди около месец по препорька на наблюдаващата  от детската консултация.

Днес май видях две от вас.Мама Криси и Митко с едно колело пред детския магазин Малечко на Дойран,бях с кола и нямаше как да спра и да ви се обадя.А за другата мама не бях сигурна дали е тя.Камий случайно да си била днес следобяд в новия Сити център?

Деспина с удоволствие ще се сьберем когато дойдеш,аз няма да мога единствено на 17 юни,тогава сьм на сватба.

3а сьжаление от събота оставам без нет и няма да мога да се информирам за уговорките ви,единствено мога да си оставя тел. номер на някои от вас и ако не ви натоварвам да ми пуснете сьобщение с дата и час.

3а петьк и аз сьм на линия,чакам да уточните мястото.

# 106
Имам една молба,бихте ли ми препорьчали други електронни магазини освен Данет.Или по-точно от кой сте най-доволни.
Трябва да купим спешно(за сьбота) сгьваема кошарка и искам да проверя кой може да ни я достави максимално бьрзо и евтино Wink

# 107

Днес май видях две от вас.Мама Криси и Митко с едно колело пред детския магазин Малечко на Дойран,бях с кола и нямаше как да спра и да ви се обадя.
Boreli, ние слетобед излизахме с колелото и минахме точно пред Малечко. Страшно си наблюдателна!!! Жалко, че не се запознахме. Ако организираме скоро някоя по-голяма софииска среща съм навита да се видим.

# 108
Криси, аз през ден сьм в Борово,това ми е квартала преди да замина зад граница.А и майка ми има магазинче на Солун и Топли дол,ако си някьде от тази част на квартала може да се видим.

# 109
Boreli, това е от моя списък с детски он-лайн магазини:

http://www.stefi.biz/index.php?action=show_cat&cat=bbeds&from=12

http://www.pakostnik.com/products.php?cat=67

http://www.family-bg.com/catalog/catX_52_53.htm?osCsid=79d598b91 … ceca2e445f58a786d

А за доволното питай някой друг, аз не съм пазарувала от тях до сега Simple Smile

# 110
  • Му Кинд Оф Плаце
Имам една молба,бихте ли ми препорьчали други електронни магазини освен Данет.Или по-точно от кой сте най-доволни.
Трябва да купим спешно(за сьбота) сгьваема кошарка и искам да проверя кой може да ни я достави максимално бьрзо и евтино Wink
Борели, не е най-редното ама: www.family-bg.com  Embarassed Аз оттам поръчах миналата година, че тогаз бяха по-евтини от същите по магазините.
Мойто мъж излезе навън с другар и съм сламена вдовица.
Деспинка, приятно прекарване в София и  Mr. Green провинциални разходки по Витошка, добре, че станА пешеходна да си отдъхнем, ама тез трамваи (така и не ги схванах техните светофари и съм от младите самоубийци).
Да си питам, че едвам държа и не мога да отуча-детето стърже с нокти, където свари. Особено по стените, направо полудявам, цялата се изприщвам, а той се кефи, включително така ни и събужда (последното действа по-добре и от 5 будилника), поради което се принудихме да преместим леглото в средата на стаята. Чуждите съкровища правят ли така?

# 111
...детето стърже с нокти, където свари. Особено по стените, направо полудявам, цялата се изприщвам, а той се кефи, включително така ни и събужда (последното действа по-добре и от 5 будилника), поради което се принудихме да преместим леглото в средата на стаята. Чуждите съкровища правят ли така?

Слава Богу, не! #CrazyИ дано не се научи, че тогава вече ще го изселвам някъде Wink

# 112
Благодаря ви 3а светкавичния отговор,отивам да се поровя.

3а стърженето с нокти,ми Надин го прави преди да заспи,но върху чаршафа.Определено е по-поносимо от това на Фипо.

# 113
Честит рожден ден ,Хъгси! Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!  bigdance2 bdbaloni
Борели, ако става въпрос за мен не съм била аз.
За срещата съм за 17 часа- казвайте къде, на Мартеа предложението е добро newsm10
Вигантол давам и аз още по 2 капки всчка сутрин.

Зимафлур давам по 4 , 5 капки всеки ден, но понякога забравям Embarassed
Деспина ,нямам такава кошарка, иначе веднага бих ти услужила.

# 114
  • Варна
Сиска, ти си герой.
Мартеа, освен да дойда аз до Банкя. Щом се наемам да ида сама с деца до София, че една Банкя ли ще ми се упре. Twisted Evil
Калина, слава богу такъв номер нямаме в репертоара. За сега само гризем де що намерим. Най-много налитаме на дърво.
Борели и на мен ще ми е приятно да се видим.
Аз ще съм в Надежда, ама се надявам като науча как се придвижва човек с градския транспорт в София да успявам да стигам до където трябва.
Уф сега ми престои великия избор какви дрехи да взема на двамата малки. Направила съм няколко камари и сега ги сортирам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
Уф сега ми престои великия избор какви дрехи да взема на двамата малки. Направила съм няколко камари и сега ги сортирам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

като си помисля за 3 дена и 2 нощи (за Априлци), за едно дете що багаж бях помъкнала... съчуствам ти....
а миналата година за морето - ами срам не срам - но просто опразних гардероба и така....

# 116
Камий, да за теб става въпрос.Добре че не я заговорих твойта двойничка, имаше да ме гледат странно,както обикновено става като спомена за някакъв си форум и т.н.

# 117
Борели,ама кога е било това, да си ме видяла днес ли? Че преди 2 дни бях там, често ходя, но по работа.
Ники вече папа ягоди и чреши, действат и добре.
За срещата къде ще е?

# 118
Борели,ама кога е било това, да си ме видяла днес ли? Че преди 2 дни бях там, често ходя, но по работа.
Да, днес,но явно не си била ти.

# 119
Не съм.

Общи условия

Активация на акаунт