Avgusta, с четири калинки е

moni, и аз се чудя отдавна да я отделя в нейната стая. Спира ме това, че трябва да разглобим леглото, за да мине през вратата. Иначе до сега да съм го направила
Ели се буди нощем. Търси си бибата или е жадна. Обикновено ги оставям в леглото и се самообслужва, но докато ги намери врънка и ни събужда. Ако е в нейната стая няма да ни събужда безпричинно, пък и ние нея
Не мисля че е глад. Тя такива количества храна и мляко поглъща през деня. Скоро си правих сметка, че само за нея отиват над 600 мл мляко на ден и се чудех дали е хубаво толкова много 
Сиска, пробвай да намажеш пъпките с алергозан. Дени е с много бяла кожа и явно е по-чувствителна. Жорко е така. Като го ухапе нещо и става голяма пъпка, която ужасно трудно минава и много го сърби. Докато госпожицата е по-тъмна и много бързо и минават ухапванията. Ти и лятото ще имаш грижи, като се появят комарите
И аз нещо съм изпуснала нишката за вигантола
Никога не съм давала.
Но за сметка на това не мога да се оплача от него през ноща- вечер си ляга в 8 с 200 гр Нестле Junior и сутрин става между 7 и 9 готов за подвизи