Отговори
# 90
  • Bristol
Честито на Хъгси!!!   bouquet
Avgusta, с четири калинки е  Mr. Green Аз не съм майстор готвач и имах проблеми със закрепването им, все се плъзгаха по тортата надолу, а с татито само проверявахме в хладилника и ги връщахме по местата им  Laughing та малко се поразвали декорацията  Wink
moni, и аз се чудя отдавна да я отделя в нейната стая. Спира ме това, че трябва да разглобим леглото, за да мине през вратата. Иначе до сега да съм го направила  Grinning Ели се буди нощем. Търси си бибата или е жадна. Обикновено ги оставям в леглото и се самообслужва, но докато ги намери врънка и ни събужда. Ако е в нейната стая няма да ни събужда безпричинно, пък и ние нея Wink Не мисля че е глад. Тя такива количества храна и мляко поглъща през деня. Скоро си правих сметка, че само за нея отиват над 600 мл мляко на ден и се чудех дали е хубаво толкова много  Thinking
Сиска, пробвай да намажеш пъпките с алергозан. Дени е с много бяла кожа и явно е по-чувствителна. Жорко е така. Като го ухапе нещо и става голяма пъпка, която ужасно трудно минава и много го сърби. Докато госпожицата е по-тъмна и много бързо и минават ухапванията. Ти и лятото ще имаш грижи, като се появят комарите  Rolling Eyes
И аз нещо съм изпуснала нишката за вигантола  newsm78 Никога не съм давала.

# 91
ЧРД на Hugsy!
Гласувах, че няма да давам Вигантол, аз от миналото лято не съм давала. Утре май ще водя Митко за ваксината, ама нещо не съм много наясно за същата. Има ли реакции от нея и т.н. Някои прави ли вече тази ваксина (на 13 месеца)?
Днсе моят син е като кисела краставица, само се чуди за какво да ревне. Това зъбоникнене става все по-ужасно, а има едва 8 зъба Close Но за сметка на това не мога да се оплача от него през ноща- вечер си ляга в 8 с 200 гр Нестле Junior и сутрин става между 7 и 9  готов за подвизи Mr. Green

# 92
ania едвали е от свещичките (аз ги ползвам) по скоро е от вируса, ние наскоро бяхме така, започна с температура, сополи, кашлица и диария, на петия ден отит и стана за антибиотик,  от АБ диарията се усили, в този случай не се слагат свещички а се дава сироп. Бързо оздравяване!

Хъгси честити рожден ден! smile3525
На патерица поздравявам и вчерашния рожденик Ники  nbirthday

На Данчо успешни първи стъпки, аз се чудя къде сте Дидке а вие ходите, браво на Даката и на Никола успешно прохождане!

Мартеа мерси за съдърж. на павлодерма, питах моята позната педка и тя вдигна рамене-незнаеща, но ще поръчам на майка ми да донесе-тя идва август за бебето.
Аз бях на изследвания, нивата на кръвната ми захар са завишени и сигурно и през тази бременност ще съм на инсулин Sad

Валя да покажеш бонбониерите.
Мери, Ели е бонбонка.

# 93
Честит рожден ден на Хъгси!

Момичета влизам само да ви кажа, че преди малко се прибрахме от консултация и малкия човек е наддал 720гр за 1 месец, което направо ме стресна, и е станал 8650гр и 75см - 2 см за последния месец. Той верно че никога досега не е наддавал по-малко от 300гр за месец, ама 720 са си бая, явно много го кефи кухнята  Mr. Green

# 94
ЧРД Хъгси!Да си здрава и много обичана жена!  bouquet
Честит рожден ден и на малкия Ники! Heart Eyes

Абе и моето диване се буди нощно време!Но окончателно се ококорва към 5 и нещо да яде.След като си изпие млякото заспива отново до към 8.Малко ме тормози това ранно ядене,но....това е положението за сега.
Криси,ние правихме ваксината за шарки и няма реакция.На Данчо му я поставиха в ръчичката.
Тази сутрин "можещия" пешеходец се сдоби с подобаваща синина в центъра на челото ooooh!

# 95
Аз давам Зимафлур ако не се лъжа е същото (флоур+вит Д), тук се дава задължително до година и половина две. Не съм гласувала, щото не съм сигурна дали за това става въпрос Thinking

Анди не се буди вечер от много отдавна, след вечерята, която е в 20,30 - 21 часа, не консумира нищо до закуската в 8 - 9 часа. Когато се е будил инцидентно от зъби или нещо друго, освен биберон залъгалка не съм му давала нищо друго.

Добър апетит на Велко, явно му е сладко на детето Wink

# 96
Хъгс,чиститууу ма буля,да си жива и здрава,"Вигантол" не давам от доста време,преди няколко месеца мойта щерка го китна зад секцията и не съм купувала друг.Резултатите ни от годишната консултация са 11.300 и 80 см.Хемоглобина ни е 128 и док каза,че било червена лампа за нас,трябвало да увелича приема на месо,дроб и жълтък и след 3 месеца пак ще прави контрола,ако не се повишат стойностите щяла да ни изписва люкарстфа,ма надявам се дотам да не се стига.

# 97
  • Варна
Честит Рожден ден Хътси!
Бъди много щастлива и обичана.

Сиска, дано по-скоро да се оправя Дени, а и ти.  Hug
Мери, много е сладка Ели с тая розова рокля и тази розова шапка истински малък бонбон. А за студеното и аз съм чела, че като ги болят венците се дава студено за облекчаване на болката. Нали има едни играчки с течност, държат се в хладилника и после се дават да ги гризе бебо. Аз не съм давала, че все ме е страх от болни гърла.
Валя, честито ви колело. Вече ги има и във Варна тези колелета. И на мен много ми се иска да видя бонбониерите от Гърция. Тези на Мегстар бяха много красиви, дано и твоите да са такива.
За спането, за сега Иво продължава да спи в леглото си долепено към моето и не виждам скоро да се промени тази ситуация. Той започна вече да се буди само по веднъж, а някой нощи даже и не се буди, но все пак.
Ания, по-скоро и вие да оздравявате. Като слагах свещички на Иво и при него имаха същия ефект. За даването на сиропа,  в началото и той го повръщаше, но започнах да го давам на гладно и с малка лъжичка, по-малко докато дам пълната доза. Спря да го повръща.
За Вигантола, аз бях спряла да го давам, но започнах пак защото моята лекарка ме подплаши, че била много отворена фонтанелата на Иво и до скоро давах по 3 капки, сега давам по една, но мисля да спирам поне през лятото.
Мегстар, как е Анди, оправи ли се. Да се пазиш.   bouquet
Момичета, аз утре заминавам за Русе и се каня от 12 до 19 юни да бъда в София на гости на приятелката ми.  Явно никой няма възможност да ми отслужи с кошарка. Все пак понеже съм нахална ще повторя молбата си.
Имам една молба към софийските майчета, може ли някой да ми отслужи със сгъваема кошарка за една седмица. Ще идвам на гости на приятелката ми София, но ще пътувам по влака сама с децата и не ми е по-силите да нося и кошарката. Така че мили софийски мами, искрено ви моля за вашата помощ.

Въпреки, че аз не съм от сновните фигури в темата ще се радвам ако успеем да се видим с мамите от София. Приятелката ми има нет, така че ако има желаещи да се запознаем, пишете къде ви е удобно и аз ще направя всичко възможно да дойда. Много харесвам всички ви и бих  била много щастлива освен виртуално да ви познавам и лично. Hug Hug Hug
Чопарче, браво на Велко. И моята щерка харесваше кухнята и предпочиташе нея пред моите творения, затова мъжа ми викаше, че била готова да тръгва по ресторанти  Joy
Павлинка, ти сигурна ли си че хемоглобина е бил 128 и ти е казала, че е нисък. На Иво беше 120 и на мен ми казаха, че е идеален, въпреки че аз още не съм давала яйце и дроб, а от месото съм захранила всичките, но давам основно пуешко и то през ден.

# 98
  • Му Кинд Оф Плаце
Павлинка, вашият док какви резултати ще приеме за удовлетворителни  newsm78 newsm78 Туй си е суперрезултат. Ф първо имаше 128, сега на годинка 120 таман преди да се обрине, пък не му бях давала месо от няма да казвам кога, че  Embarassed и казаха суперрезултати

# 99
Ба ли го другарко,на мен ми каза,че 120 била долната граница и да наблягам на тез работи дет ви казах,ма тя явно нещо я върти пералнята тогаз,щом казвате,че и ваще са така и са си добре.Те наще тука башкъ луди дет вика бабето.

# 100
Пък нашия хемоглобин е 104 и нашата докторка каза, че за дете на 1г. е екстра  Mr. Green

# 101
  • Mediterraneo
Ха, верно какви ли резултати биха удовлетворили твоята докторка, Павлина  newsm78  Като ни приемаха в болницата, Силия беше с хемоглобин 125. Като ни изписваха, след всичките АБ, беше 119 и всички казаха, че е ОК. Не бих се навила да давам каквито и да било лекарства при хемоглобин над 100  Peace

# 102
Павлина, и аз да кажа - ХГБ ви е супер! Нашият е 126, аз като разбрах, направо се възгордях, това при положение, че не ядем яйца, черни дробове и др. заради алергията, от едните броколи и просо сме го набавили.

Деспина, мари девойко, ма ти си си баш основна фигура! То няма човек, който да не е важен тук, и на мен всички са ми симпатични, второто семейство Grinning Мен много ме беше яд, че не успяхме да се видим лятото във Варна! Казвай къде си, евентуално да се виждаме. Ние ще местим тази седмица, надявам се бързо да оправим работата с нета, че тези в Банкя понеже са монополисти, искат наново първоначална такса (50 лв.) за включване и ме дразнят, само половин година съм отсъствала. Още преди прочетох молбата ти, но за съжаление нямаме кошара, липсата й усетих осезаемо на Априлци, много съжалих, че не сме си купили навремето.
Даже май ще се оглеждам за някоя втора употреба ей така да имаме - да се намира. Дано някой се отзове на молбата ти...

А откъде е наистина тая анкета за Вигантола? Ние престанахме с него, педи каза така - фонтанелата е ок и затова.

# 103
ania, повечето мами най-вероятно са слагали поне веднъж свещичка за Т-та SadИ при мен е имало такива случаи - като я мушна и стане белята, та от свещичката ефект няма. Или слагам още една, ако веднага я е изакал или минавам на план Б и давам нещо друго. Оздравявайте скоро!

Криси, едва ли ще имате реакция срещу тази ваксина. Пожелавам ви го! На Дени в понеделник му я сложиха, в ръчичката като ДТК-то. Но педката ми каза, че няма нужда от превантивно даване на Калпол (както правехме при ДТК-то). Предупреди ме само, че до 10-ина дни може да му се появят пъпки. newsm78За сега никакви реакция нямаме от нея.

Нашия хемоглобин беше 111, пък и на нас ни казаха, че е ОК.

След днешния тежък ден съм капнала, но всичко успях да свърша! Аз съм герой Laughing

Анкетата я махам - спете спокойно!

# 104

Анкетата я махам - спете спокойно!

аз лично имах предвид дали не е нещо общо за форума, някакво проучване, понеже не бяхме коментирали скоро вигантола newsm78

Общи условия

Активация на акаунт