Отговори
# 180
  • Sofia
Понеже чета последната страница и да си кажа - ей туй са на Сава очилата за РД-то
Иначе на Априлци си изкарахме супер, снимки ще кача довечера обещавам. Много ме нагърбиха с работа и ми ограничиха нета, та за това не съм писала. И в духа на срещите, какво ще кажете за повторение през септември - още е топло, има мегдан за отпуска, и някъде около Стара Загора или Копривщица и околните градове, та да може възпрепядстваните и без аутомобили да се предвижат с рейс или влак. Предлагам, ако решите имам базов лагер в Копривщица. Връщам са да чета, на всички пращам  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 17:54 от kroche

# 181
  • София
bistrica,и ние сме с Юсерин 25 фактор Peace

Момичета,за другата седмица може и аз да се присъединя за срещичи,само в сряда ще ходим следобед на ваксина.
Днес ходихме да се запознаем по-отблизо с новото педи.Направо е супер.Младичка,65 набор,много е внимателна и ни спести цялата бумащина по прехвърлянето.
Малко ми е мъчно,защото нашето старо педи е много,много болна.Гадно ми е,че трябваше да я сменим по такава причина Sad

Ето го нашият басейн.Взех го от ТСМ за 7 лв.и съм супер доволна.В големите жеги направихме сефтето на терасата с вода,Калоян умря от щастие направо Laughing

# 182
Ей, момичета, той не псува наистина, прави го съвсем несъзнателно. Просто си реди разни срички, но хората с мръсното си подсъзнание... Реди сричките "Де-ба, де-ба" постоянно. Дори ги крещи понякога, а когато е ядосан е задължително в репертоара. Хората като го чуят се опулват, не за пръв път правят коментари по този повод. Най-грубо е когато веднага след де-ба, последва ма-ма или ма-му EmbarassedИ какво мога да направя, той не разбира, а и това не го е чул никъде, не имитира, просто тези срички сега са на мода при него. Дано скоро си хареса други Crazy

И ние си имаме басейнче, най-обикновено. Ето го!

За слънчеви очила....абсурд. Такова нещо Дени няма да търпи никога.

Савата е страшен пич с тая риза и цайси.

# 183
  • Bristol
Аз толкова исках да имам момиченце, че просто няма начин да я подстрижа късо  Mr. Green Чакам още малко да порасне косата и мисля да я заведа за оформяне Wink
Сиска, и аз съм с нивеа фактор 30, на спрейче, много лесно се нанася и е удобно да го нося в чантата, защото не е голяма опаковка.
Ние също за РДто получихме басейнче, но не е надуваемо. Няма кой да го надува и спуска всеки ден  Crazy Пластмасов хипопотам с похлупак. В момента е напълнен с топки, но може да се напълни с вода или с пясък. Дълбок е около 20 см.
kroche, ама Савата търпи ли очилата или вие ги държите  Laughing
Въобще не ми е минавало през ума да търсим очила за Ели. На Жорко всяка година му купуваме, обаче няма кой да ги носи Grinning Гъзарее се с тях ден, два и толкова. Залагам на шапката с козирка или периферия.
Кики, ако пробия с идеята си, задължително ще ти се обадя да пием по кафе и на Станислава също.

# 184
  • Бургас
сиска едни от първите срички на Румико бяха "ба" "ма" В тази последователност и с напан  Wink

# 185
  • Му Кинд Оф Плаце
Тук все така не вали  Mr. Green Аз като метеостанция малко.
Сиска, незнам  Mr. Green
Ками, басейнът много арен, нашият се спука още на зима (зъб, попаднал на точното два пъти)
За срещата, ще се осушвам, вече не правя планове, ще ви следя тихо отстрани и, ако стане, ще кажа дзак на място.
Вигантол давах само първия месец (Ф е със затворена фонтанела от ехе-ехе), мажа с Нивеа 30, изостанал от миналата година, ама, когато се сетя. нали сме на морето, требе да сме несериозни и с дебели кожи-после като ми кибичи по цял ден по плажовете, мадамите ли ще го мажат  Naughty Naughty
таквиз работи-днес за пръв път отказа следобедна закуска и после беше гладен вълк и противен, туй мъжете верно били зли като са гладни, сега чакаме да заспи и да гледаме аутсайдерите на световното-мъжът си е отбелязал всички мачове на Того, Гана, Тринидад и ОАЕ, щото се надявал на чудо, което да размести първенците от призовите места. какъв невероятен футболен празник и др. такива клишета.

# 186
Да доразвия прогнозата:
В нашия град преваля по обяд и после такъв вятър излезе, че Станиславка пропусна следобедната разходка.
 Утре ще я водя на бабин дом, та се надявам на хубаво време, че съм планувала пикник с мойте мацки.

Диана  и Любака са добре, тя беше малко болничка. Ходят редовно на плаж (за наш срам, още не сме стъпали на плажа Embarassed), малкия похапвал пясък сегиз-тогиз, та такива работи. Надявам се скоро пак да се видим и ще докладвам.

Момичета все се каня да ви пиша, че от тая ваксина в 13я месец няма реакции. Ние я правихме отдавна, мина и замина.
сиска едни от първите срички на Румико бяха "ба" "ма" В тази последователност и с напан  Wink

Да, и при нас беше така.

kroche, много му отиват на Сава очилата, само дано търпи. И аз като Мери, ще заложа на козирките, щото едвам тях и бибите опазвам, ако сложим и очила ще трябва да наемам...хм следач Mr. Green или нещо такова.

Ох, хич не ща да подстригваме на детето буйните къдрици. Много ми е жал, тя до януари си беше плешивичка, миличката, искам още да и се порадвам на косицата, но много се поти.Ше взема да кандисам, че татито много напира.
В сряда ще правим прощъпулник.

# 187
Сава е много фешън момък. Heart Eyes
И аз съм фен на футбола, с мойте птиятели сиправим залагания на всекимач, на точен резултат по левче, сга чакам Поляците да вкарат и печеля. Peace

# 188
Добрутру - казвам дзак и изчезвам, че ще пътуваме  Simple Smile
За очилата - мисия невъзможна - в групата на нетърпящите сме.  Tired А Сава е супер фешън с тия цайси  Simple Smile
Весел ден на всички!

# 189
Реди сричките "Де-ба, де-ба" постоянно. Дори ги крещи понякога, а когато е ядосан е задължително в репертоара.

Joy Joy Joy

Ками, а от кой ТСМ ви е басейнът? Много ми хареса, изглежда ми по-стабилен от повечето с такава големина.

# 190
И от мен приятен ден на всички! Hug

# 191
Ей, егаси времето, тоя дъжд ме карана чистене.
Ама къде се губите?

# 192
  • Mediterraneo
Дъжд ли?! Тук времето е прекрасно  Party

# 193
  • София
Ками, а от кой ТСМ ви е басейнът? Много ми хареса, изглежда ми по-стабилен от повечето с такава големина.

От ТСМ-а в Младост 2-на последната спирка на 305.Айвън 7.Наистина е стабилен и е доста голям PeaceСтои от януари надут в хола и нищо му няма.А като го взех му давах не повече от месец Grinning

# 194
Аз да мина да почерпя,че днес пораснах с още една година newsm48/дявол го взел/,та ха да ви е сладко  party023 beer beer2 Wine Glass Popcorn cook!Аз снощи бях на дискотечка и днес направо съм като премазана от влак ooooh!.Аз пак да кажа за косата-хич не ми е жал щото тя за 1 седмица пак ще порастне,а и на Наси явно му дразни понеже тила му е целия в дребни пъпчици от топлото и постоянно се чеше.Сиска абе голям бонбон тоя Дени бе  love001,ама и Сава какъв е готин,изобщо сладури са си нашите дечица.За веселите срички-и ние сме в групата на псуващите"мам мам ба" или "ба мам" Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт