Отговори
# 165
Мами, айде тогава за другата седмица - да видим - може и Ками да има възможност дадойде, и Кроче не е влизала напоследък, Калоян на Тиа имаше Т нещо, пък и да не рискуваме с това смотано време.

# 166

хихи, тази и аз я забелязах, много са сладки Grinning

# 167
Много сте сладки с тия раирани моряшки блузки....
 Hugsy не ги питай аз погледнах нашия и той е 33  Още не сме го ползвали Готин ли е и? а и помпа не съм купила още.
Да се похвалим днес ставаме на 1 г. и 1 месец и след обед сме на консултация . Ще има ваксина? На някои вече слагали ли са им я? . Има ли проблеми Температура или нещо друго?
 При нас Слънчице  Hugпекна и много се радвам след малко сме на разходка

# 168
  • Бургас
бистрица басейнчето е готино, но е голямо да го помъкнеш към плажа например.за тази цел се замислям да и поръчам таквоз

# 169
Кики, то отдавна се знае, че синчето ти художник ще става LaughingСпомням си произведението му отпреди месец Laughing

Момичета, моя син много псува ShockedЕстествено, че не е нарочно, ама умирам от срам вече. Айде вкъщи както и да е, ама като излезем навън си седи в количката и си псува, докато си играе си псува. Днес бях влязла в магазина да пазарувам и една жена като го чу, направи опит да се пошегува, че май някой вкъщи псува в повечеко - демек Дени е чул от нас и повтаря. А не е така - вкъщи почти не се чуват такива неща, просто си реди разни срички, милото глупаче BlushА пък когато плаче или е сърдит, започва да се кара и тогава псуването ми си е точно на мястото....много е важен в тези моменти Whistling

bistrica, аз мисля че оня ден писах на Криси, че сложиха в понеделник на Дени тази ваксина. Няма реакция, и явно не се и очаква, защото ни казаха че няма нужда да давам Калпол превантивно

# 170
Здравейте мами, ние изкарахме няколко тежки дни и нощи, оказа се, че е тази прослувата шеста болест. Лекарите ни обясниха, че почти всички деца между една и две годинки я карат, така че имайте го предвид. Лошото е, че Мари май имаше обрив и в устичката, искаше да яде, а като й дадем дори лъжичка к. мляко да е, почваше да си дърпа езичето и да плаче безутешно. Беше само на кърма,а една вечер даже и това отказа и такъв рев изрева, че се изстреляхме в спешното и си отвисяхме там до 2ч. през нощта.

За слънцезащитен крем, все забравям да купя, но вече съм го избрала, на Weleda  с еделвайс, май megstar беше споменала за него, органична козметика е, аз ползвам само такава за детето. Мами, ще купувате ли слънцезащитни очила за децата? Тук почти всички деца носят, нали техните очички са даже по-чувствителни от нашите. Аз смятам да купя този уикенд, но как ще я накарам да ги носи, като дори и шапка не търпи newsm78

# 171
  • Му Кинд Оф Плаце
Аня, и вие сте изкарали един маратон  Cry Важното е накрая всички да са здрави.
Я да се разпише един фен на 0 номер.  Laughing Ф като беше с едни гриви и бретони, така ме гонеха да го подстрижа, пък аз им викам или тъй, или 0 номер. После ме разкандардисаха и първа аз го настригах, че да не ми е криво. След това майка ми го завела на фрЕзьорка, ама там било трагично направо  Mr. Green
Тук още не е заваляло, аз вече гледам с любопитство навън, ма няма дъждовни облаци

# 172
  • Бургас
ania милата душичка бая зор е видяла, че и вие покрай нея  Sad Добре, че сте се оправили
Очила смятах да и взимаме за РДто. И харесахме Рей Бан ама няма толкоз малки като за нея. А тия пласмасовите.... по добре без тях.

# 173
           Аниа, добре че вече всичко е свършило.

Май обаче Явор се е разсополивил, гадна работа. И сега се чудя какво да го правя, не дава Стеримар да му пръсна в носа, та ако ще и чудо да стане. Трябва да чакам баща му да се върне да действаме и двамата. Ама то си е инквизиция като го заклещим. Вие как процедирате с капките за нос? Лошото е,че спим с биберон и така се дави от сополите си, абе ясно ви е. Аз много се шашкам от болести, а като започнат сериозно да боледуват не знам какво ще правя.

# 174
Много са готини раираните мами  Laughing
Аня,ох тези болести,съжалявам Cry,сега по-добре ли е?А какви са точно симтомите на тази болест,аз за пръв път я чух тук във форума,направо съм учудена.
Сиска,как така псува ,моето дума не може да обели ,вие сте напред с материала Winkама той наистина ли псува или просто си мърмори нещо което звучи така?,между другото знам от позната,че децата много бързо научават лошите думички.Нейното дете научило от площадката някакви мръсотийки на английски,тя горката даже не знаела какво значат.
Ант и ние сме сополиви,аз сополите не ги лекувам по никакъв начин,само ги забърсвам,то и това едвам ми дава да направя.
Ние очила нямаме,но му пробвах едни в магазина,той ги търпя точно 1 секунда.
Гледам,че се замисляте за басейнчета,на нас ни подариха едно такова
http://www.disneystore.co.uk/ProdDetails.aspx?id=25554&catid … ;r=1&scatid=0
добре е че не е голямо и има сенник,а и отстрани е достатъчно високо ако реши внезапно да излиза,а каква игра пада само,много се радва,доста често си правим плаж в градината.
Ние сега в басейнчето се къпем по дупе,обаче като отидем на море сигурно трябва с бански,вие как мислите и как водите децата на плаж,защото има спомен ,че имаше доста голи дребосъци по морето,сега как е?

# 175
Сиска, как псува бре?
Веднъж се изпуснах пред Теа с едно ииии мааму стара, папагалка веднага повтори с подходяща интонация Grinning Ама това не го броя ... с мъжа сме се разбрали нищо мръсно пред детето, трудно е, обаче, особено като сме в колата Mr. Green

Аня, гадна работа, добре, че е минало. И аз за първи път чух за тази Шеста болест тук.

За очила - ние с баща й сме фенове на Полароид, и двамата сме с такива, той ще купува плаки с н`ам си к`ва си защита (защото нямало детски с такава, аз не разбирам, ама той е маниак на тая тема) и ще ги монтира върху какватао и да е рамка - може и от по-евтините. Той си е монтирал плаки върху не знам вече колко чифта рамки, специализирал се е. Аз казах - добре Grinning
Само не знам девойката какво мисли по въпроса, и тя шапка не търпи, камо ли очила.

# 176
Здравейте!Най накрая се добрах до тоя компютър Whistling.Нашия хемоглобин е 118,  costumed050 каза,че е ок.Вигантол не давам от месец.Относно прическите аз веднъж споделих,че съм привърженик на голата главичка.Даже при нас е обратно татито не дава ама аз мойта си знам Mr. Green и като се позатопли още малко ще играе машинката Grinning.Слънцезащитен крем купих на "Чико"-50фактор,ама е много голям тоя фактор,пък и трудно се разнася и остава бяло та сигурно за плажа ще купим друг Confused.За банските аз мисля да вземем  "Банбино Мио", а басеина който на нас ни подариха/то  даже май не е басейн/ е много малък и плитък,но мисля че ще свърши работа за морето Laughing.

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 16:18 от Gita

# 177
и то какво стана - отложихме срещата и времето се оправи. Дано другата седмица уцелим. Ние все пак ще си ходим на Патиланци, като всеки ден, де.
Сетила съм се да питам - бургаски мами, виждате ли се с Диана? Как е Любаче, ако да? Минаха ли му коликите.... Тя дали ще си прекарва нет? Много поздрави да им пратите, ако се виждате!
А с Жана какво става? Не писа преди Априлци, аз бях убедена, че ще дойдат, не пише и след това... дано са ок.

# 178
ania добре е че вече сте здрави
за слънцезащитния не съм аз, аз купих на Гарние детския и въпреки, че е с фактор 50 се разнася много добре и попива бързо.

ant тук ми казаха, че не се препоръчват спрейове, т.к. нослетата са много чувствителни, само капки, в началото бе много трудно да слагаме, на третия ден момъка посвикна и даже ме оставяше да му капвам без да се налага да му държим главата.

# 179
Ей, трябваше да си направим среща, времето е топло.
Ние очила намаме и не мисля да купувам, защото Никол няма да ги търпи.
И ние имаме басейн, като този където си е харесала хъгси, купих гоот Фантастико послучай 1 юни и един пояс и взехме , нали здраве и живот на 22 юли тръгваме към Приморско.
Ания важно е , че вече сте добре.
Вярно как ли са Дияна и Жана?
Сиска, Дени е голям сладур

Joy
Как така ще подстригвате децата 0 номер аз съм против и нашия тати не е фен.

Общи условия

Активация на акаунт