Отговори
# 150
Дидка на  Надин определено много добре и се отразява престоя тук.
Дори се замислям да си го удължим с още един месец.Не знам само как ще издържим толкова време  далеч от баща и (той си тръгва тази неделя).
И аз нямам никаква представа какъв е хемоглобина на Надин,явно и в Швейцария не ги е еня точно това.Замислям се дали да не отида тук някъде и да и направят изследване.
Слънцезащитния крем и го нанасям веднъж дневно,а от както сме тук си ходи и ненамазана,другите не се сещат много много да я мажат.
Дупето и го мажа с Бепантен при всяка смяна на пелената.
Момичета направо ме шашнахте с тези бълхи,особено като видях пъпчиците на Дени,милото детенце бързо да се оправя.
Сега съм в постоянен ужас Надин да не завъди от някъде тези гадини,че и е много любимо да  къса тревички .
Утре за срещата докъде я докарахме с уговорките?

# 151
Първо да кажа , че Никол си има нова прическа, офъкахме бритона.Ние днес бяхме в Патиланци, на нея много и харесва.
Мажем с крем за слънце сутрин обилно, ползваме Нивея 50ти фактор.За срещата аз съм или за Патиланци или за Его,казвайте?!

# 152
Румико и Ели са много красиви млади госпожици Grinning

# 153
Лe-e-e-лe, какво хубаво време се е отворило в събота на Априлци.
Супер! до сега гледах сминки - страхотни сте! Много съжалявам че не дойдохме, но другият път.

# 154
Мери, не не съм живяла в Борово,от Младост съм.Баба ми живееше в Борово,но там ходех само ваканциите,а набора ми е 73.Но светът е малък, може и да се познаваме.

# 155
  • Бургас
bistrica не си спомням какъв беше диаметъра. Височината май беше 33 см. Ще кажа на аншите да погледнат кутията и ще ти предам. Голяма сладуранка Ели. Много ме кефи с тва куку руку
bisserina като се събуди Румико ще покажа снимка на Преско. Да видим дали и от другата страна ще има превличане и може да седнем на чашка да го обсъдим по-сериозно  Laughing
Kamij честита ви прическа.  Heart Eyes Ния я офъкахме цялата. Таткото иска 0 номер да я правим ма аз  Whistling
искам и аз да видя снимките от Априлци. Катка ми прати няколко ама не ми стигнаха Sad Ровя из форума като кокошка да видя линк ама helppppp pls

# 156
  • София
Сиска , и Ицко имаше такива пъпки и като разпитах, един колега каза, че когато го ухапе бълха се получава същото, а той бил алергичен към ухапване от бълхи. И мойто педи каза да мажа с Аутан - били като рол-он дезодорант. Драсвали се по 1 чертичка на китките и глезените и нищо не припарвало до детенце. Опитай , ако искаш. Милото Дени, дано изгоните тази гад.

# 157
Добрютро!

Днес при нас отново ще вали, но ще трябва да отидем поне до кухнята под дъжда с дъждобрана Tired

За слънцезащитен крем използваме на Нивеа 30-ти фактор - това ни е по джоба. Мажа го преди всяка разходка, а ако се случи целия ден да сме навън го нася в чантата и го мажа отново по някое време.

Дупарата вече не я мажа. Само когато видя, че е започнал да се зачервява мацвам с Павлодерма и изчезва.

Пък за защита от комари мога да кажа какво проучих от ровенето ми във форума, покрай тези бълхи. Най-добри са OFF и Autan. Малко повече добри отзиви намерих за Аутан-а, затова на него се спрях. Има няколко вида по аптеките, но аз купих Аутан Junior, защото на останалите пишеше, че не са за деца под 2 г. Това е като лосион, намазах снощи Дени и тази нощ нищо не го е яло. Предпазва от комари, бълхи, кърлежи и всякакви такива гадини. Ако дeчицата ви си играят в тревичка и по детските градини, най-добре се снабдете с такова нещо, защото е пълно с кърлежи и бълхи (поне в нашия град, де) - доста мами се оплакаха. Оня ден на едно наше познато детенце му извадиха 2 кърлежа, след като си играло известно време в тревичката Confused

Хъгси, няма да се даваш относно прическата. Дени че е момченце няма да позволя да го острижат нула номер, пък за момиченце...

Льонеберя, снощи видях че и на татито ни ухапванията са абсолютно същите като на Дени, явно на него се е метнал. Но не е алергичен, ходихме на лекар.

# 158
Аз отивам на работа, пишете ми един смс какво сте се разбрали за срещата.Пращам го на Мартеа на лични ако може разбирасе.

# 159
Много благодарим за поздравите  bouquet,много е мило че си спомняте за нашето позакъсняло раждане миналата година(и за наддаванията Laughing),които май никой не спечели Wink
Въпреки твърденията,че 6.6.06 била страшна дата всичко мина ок,само дето контузихме рожденника,падна и доста си охлузи бузата,добре че го снимах преди това.Сега утре е голямото събиране на гости,и аз пак започвам с приготовленията.Даже вчера тръгнах да си купувам рокля за целта,а пък вместо това си взех спортно панталонче и блузка(та все още нямам тоалет),ами те повечето рокли изглеждаха по-официални от сватбената ми newsm78

Направихме прощъпулник, Ники взе четката за рисуване,художник ще става.Ще кача снимки тези дни ,че пак хуквам по задачи.

Мери,много ще се радвам да се видим ако дойдете към Лондон.Аз го разбирам мъжът ти,че не му се идва насам,такава е лудница,че започнах да си мечтая да живея на село.

Сиска,успех във борбата с вредителите Peace
Хъгси много е сладка малката и тортата е супер!
Борели и нашият къса тревички, бърка в пръст...порастават.
За слънцезащитен крем ползвам на Нивея бебешки 50,просто беше на половин цена като купувах,затова го взех,предполагам че е добър.
За дрането с нокти ,моят обичка да дере ,но не стената,а мен Rolling Eyes,и то като заспива така си дере и пощипва,че целите ми ръце са в синини,хората взеха да ме поглеждат едно странно и да ме питат дали не ме тормози мъжът ми  Mr. Green,вече само баща му го приспива,че той не посинява така лесно.

# 160
Хъгси, снимките са на първа и втора страница (на 3та май вече нямаше, но виж), публикували сме аз, Павлина, Катка, Ксения и Бисерина. И аз не ти виждам аватара.

Нашето преместване се отлага за следващата седмица, да се оправи малко времето.

За срещата - не знам, давайте да решаваме дали да рискуваме в дъжда или да оставим за другата седмица.

Бащите явно са фенове на 0 номер прическите, и нашият дава зор, ама аз Naughty

# 161
В това време няма да има маси отвън в Его. Така че остава Патиланци-вътре или другата седмица. Аз съм по-скоро за  среща през другата седмица (дано е слънчево  Praynig).
И аз съм непреклонна за подстрижка "0 номер" и не мога да разбера защо трябва да се подлагат на това децата  Rolling Eyes То добре че татито не настоява, де, че иначеее  #2gunfire

# 162
Аз пък ти виждам аватара , Хъгси  Simple Smile Много е чаровен  Heart Eyes

# 163
Слънцезащитно мляко GARNIER за деца 50+, избрах го между другите детски млека, заради фактора, моята педка каза да е с фактор не под 40.
Мажа преди да излезем, пише 20 мин. преди излагане на слънце, но обикновенно не ги спазвам.
мери аз мажа по веднъж защото излизаме само веднъж за около 2-3 часа, но както сте вие с градина и Ели е предимно навън, можеш да я мажеш и два пъти пр. сутрин и следобед.

Сиска ще се възползвам от проучването ти за Аутана и ще си набавя, че знае ли човек, тези гадини са отвратителни. при нас има много оси, голяма напаст и за съжаление нищо не ги прогонва.

Бащите явно са фенове на 0 номер прическите, и нашият дава зор, ама аз Naughty

ние сме обратно, моята фризьорка ми пусна мухата, че след 0 номер косата растяла гъста и здрава и аз се позамислих, но таткото изрази дълбоко съмнение, основано на анатомичното разположение на корена на косъма и отхвърли идеята Wink

# 164
  • Бургас
отбора на раираните мами Heart Eyes
Много сладки бебчетата, т.е дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт