Аз съм любовницата...

• 18 039
  • 253
  •   1
Отговори
# 150
ами не личи, да ти кажа
... Такива писания и ох, ах, сакън не, ела, не мога, ма искам го, о не, не го искам
Приличат повече на някоя пуберка... Ох, жива да не бях от таквизи умни жени...

# 151
Ама, що се ядосваш?!? Ти търсиш вариант да го разкараш, после се сърдиш на коментарите.

Определено интелектът не му е сила на твоя възлюбен. Интелигентните и стабилни мъже не лъжат и изневеряват.  Peace

# 152
Авторке , кога пък успя чак така добре да го опознаеш за няколко месеца ?
Да беше малка, да ти прости наивността човек. Как го опозна- чрез приказки му ли ? По време на сексуален есктаз ? Как ?
В колко реални житейски ситуации , да кажем небанални , успя да видиш как реагира ? Ама ти наистина си се филмирала здраво.
Ах, че ме ядоса. С този човек съм била часове наред, всеки ден, месеци. Говорили сме много, присъствала съм на различни ситуации, телефонни разговори. Наблюдавала съм как реагира както с други хора, така и с мен. Знам какво е постигнал, какви са плановете, мечтите му...как мисли... Всичко, което съм имала възможност да проверя от думите му, съм го проверила. Не съм го хващала в лъжа.
Интимността беше бонус. Казах Ви няколко пъти, грабна ме с интелект.

Дай пример за неговата интелигентност, защото това с багажника е мега просташко. Или и ти толкова разбираш, за да ти се струва тоя умен. Като те харесват и други, тоя ли беше най-добрия избор.
Ама се пързалямееееее.

# 153
Варианти - чушки. Обича си го жената. Като във вица - бягам, ама гледам да не е много бързо, че да може да ме стигне.

# 154
Че сте критични - разбирам. Но защо сте хапливи?
Ако нямах нужда от Вашите коментари, нямаше да пиша тук.
Имам моменти на лутания, затова не съм достатъчно категорична. В мен се борят разумът и любовта.
Нека да не поставяме под съмнение твърденията за неговия интелект или дали съм харесвана жена.
Някои съвети нормално да "пропусна", защото са под достойнството ми да ги направя - да се разправям с жена му, да го лъжа, че съм бременна или, че съм хванала венерическа болест...
Аз не съм дете. Щом съм била с този човек, значи е имал нещо ценно. Аз напускам връзките си с вдигната глава, не като мишка.
И щом само по едно изказване за "багажник" можете да съдите за интелекта на 1 човек, жалко....

# 155
Нищо ново не прочетох в поста ти - нали искаш съвети, тогава дай факти.

# 156
В твоя случай имам една любима поговорка или и аз не зная какво е точно
"Обичай разума, защото не един от чувствата увлечен, тръгва в път от разума отречен"!

# 157
Скрит текст:
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

За болднатото - нищо подобно.
Грабна ме интелектът на този мъж.
Скрит текст:
Не си галя егото, аз съм харесвана жена
.
Сериозно?   Satisfied
Мъж, който лъже като дрЪт циганин, скача от "пчеличка на пчеличка" има интелект???Не ме разсмивай.
Пича е хитър тарикат, а това е на светлинни години от интелекта.
А колко хитър е тариката, се вижда от факта, че е успял да омотае с глупости една (уж) харесвана от мъжете жена.
Ако последното беше вярно, едва ли щеше да падаш в толкова плитки и лесни мъжки капани.Обикновено така се лъжат жени без самочувствие или наивни хлапачки.

# 158
Мене един всеки път ми обясняваше, че не спи с жена си. Ама все забравяше от колко време.

# 159
Скрит текст:
Положението е хем боли, хем сърби. Очевидно дамата е ниско самочувствие и се чувства супер, гига-мегата яко, когато някой тооолкова настоятелно "драпа" и "страда" по уникалната й особа. Лично аз съм разкарвала такава прилепчива ваденка (без да имаме каквито и да е било отношения, но постоянно ми звънеше и висеше пред нас) с простичкото - подадох жалба в районното за тормоз. Ни вопъл, ни стон после от прилепалото.

За болднатото - нищо подобно.
Грабна ме интелектът на този мъж.
Скрит текст:
Не си галя егото, аз съм харесвана жена
.
Сериозно?   Satisfied
Мъж, който лъже като дрЪт циганин, скача от "пчеличка на пчеличка" има интелект???Не ме разсмивай.
Пича е хитър тарикат, а това е на светлинни години от интелекта.
А колко хитър е тариката, се вижда от факта, че е успял да омотае с глупости една (уж) харесвана от мъжете жена.
Ако последното беше вярно, едва ли щеше да падаш в толкова плитки и лесни мъжки капани.Обикновено така се лъжат жени без самочувствие или наивни хлапачки.

Да съм написала някъде, че е излъгал някого за нещо?
Искаш да кажеш, че тарикатът и плейбоят (да го наречем), не може да бъде умен? Точно обратното даже. Тези понятия не са взаимноизключващи се.
Същото се отнася и за последното ти изречение. Нима една симпатична жена не може да се влюби и да стане наивна? Сериозно?

# 160
да лъжеш жена си е лъжа или не е?

# 161
Написала съм, че не я лъже. Тя знае за неговите забежки. Да ни запознае ли искате? Simple Smile

# 162
той й е казал, че спи с теб или тя просто си знае?
защото има планина разлика между двете

# 163
а щом знае за неговите забежки, значи ти си просто забежка. Къде е драмата?

# 164
Написала съм, че не я лъже. Тя знае за неговите забежки. Да ни запознае ли искате? Simple Smile

Това са глупостите, които той ти говори. Убедена съм, че лъже жена си. Особено, ако се случва от 15 г., както казваш. Хитреците като него не смеят да се изправят пред проблема очи в очи.

той й е казал, че спи с теб или тя просто си знае?
защото има планина разлика между двете

Точно!

Общи условия

Активация на акаунт