Аз съм любовницата...

• 17 971
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Жените търгуват със секса, докато върже на сигурно, плюс че бъркат любов с обсебване и притежание.
Така че....

# 241
Жените търгуват със секса, докато върже на сигурно, плюс че бъркат любов с обсебване и притежание.
Така че....

А, то пък мъжете въобще не показват обсебване и притежание, ама хич, хич!

Всъщност взаимното обсебване и приежание до някаква степен е част от любовта. Иначе да си бръмчим като свободни електрони. Не случайно се казва "обвързан" - демек, овързан с нещо като въже с партньора Simple Smile

# 242
Хайде, хайде, горката жертва мъжка! Не ги жали чак толкова!  Мъжете са много облекчени от факта, че успешно разделят секса от любовта. При жените това е по-рядък случай.
Може да не са много, но има и жени, които могат да ги разделят.

# 243
Немалко любовници не са втората жена в любовта, а първата. Проблемът  на първата е, че се чувства такава, защото е майка на децата, делят един  покрив и имат битови проблеми. Фактът, че женен мъж е със свободна жена е фактор, утежняващ неговия живот, не нейния. Тя може винаги да излезе от връзката, но Той си се пържи в собствената нерешителност или каквото е там, къкрещо в семейното огнище, защото с която и да е, пак при жена си се прибира.

Няма нищо първо да те смятат за удобен вариант и да поддържат паралелно и втори. Без значение коя в ума на подобен мъж е първи или втори вариант, и двете са прецакани. Защото просто са използвани. Няма отдаденост, няма искрени чувства, има използване. И двете са третирани не като хора, а като предмети.

# 244
Как да помогнеш на някой, който не иска помощ?! Тя не търси и иска съвети. Каквото и да напишете, все тая, няма да го вземе под внимание. Докато не си блъсне сама главата в стената и докато не си го изживее по трудния начин. Видя ли теми " Помощ, влюбена съм........ развръзката ми е ясна. Мазохистично и откачено е, но на нея и харесва това, което се случва и няма да се откачи сама. Ще го направи той в един момент. Само жени със силен характер, които наистина знаят какво искат от живота, могат с лека ръка да излязат от такава ситуация. Няма плавно, няма " ама чакай да си дадем един месец, два месеца ", ама мънкане, мотане, чудене. Това или се прави твърдо и от раз, или никога!

# 245
Не прочетох цялата тема, но смятам,че ще го разкараш много лесно, ако го притиснеш да се разведе.Давай смело и му гледай сеира.Този човек е завършен използвач,манипулатор и лъжец. Мен ако питаш, не заслужава да е нито с теб, нито със съпругата си. Тя пък ако го знае какво върши, как търпи, не разбирам. Аз не можах да го изтърпя моя в идентична ситуация и бих шута.

# 246
Ех, нямаше ме няколко часа и вие сте изписали света... Не знам на кого да отговоря първо. Ще карам по памет. Ако изтърва някого... да ме извинява...
Отново за самооценката. Не отричам, че тежко преживях развода си, но това беше защото не го очаквах и обичах мъжа си. Не страдам от ниско самочувствие, нито ми е прекалено високо. Знам точно коя съм. Имам хубава и спокойна работа, която ми дава независимост. Мъжко внимание не ми лисва. Проблемът е, че попадам на елементарни мъже. Според моя критерии - такива, които нямат посока, живеят ден за ден и не знаят какво искат да им се случи. Освен това, след развода станах абсолютна "кучка", само някой да ме издразни с нещо, вадя голямата брадва..през кръста и не питам как и защо...
Жененият беше различен. Мислещ, буден, анализиращ. Общувала съм с много мъже, този наистина ме впечатли с интелект. Няма как да ви пресъздам часовете разговори, които сме провели. В интимен план... аз съм на 30+ и съвсем отговорно ви заявявам, че този човек ме научи каква е разликата между това да правиш секс и любов. Който иска да ми се смее...не ви говоря за "биологичен" секс.
Много от вас няма да ме разберат, защото не са в моите обувки. И не е нужно. И аз разсъждавах като вас. Това не значи, че съм минала от страната на любовниците. Аз повече няма да си причиня това. И да, обвинявам се, че го допуснах.
Споменах, че е с възможности...някой коментира това. Исках да ви опиша картинката. Той не парадира с това, доста време не го знаех. За тези, които си чешат езика...Мислите ли, че добре сложен мъж, симпатичен, с въпросните "възможности" би погледнал жена, която не изглежда добре и има ниско самочувствие за себе си?
И сега най-итересното. Излязох с приятелка тази вечер. По пътя за срещата с нея познайте кого срещнах...Него...Призна ми, че обикаля местата, на които ходя, за да ме срещне. От разговорът ни го насочих каква ще е развръзката....Мисля, че ще го приеме..., но доста гадно му стана...

# 247
  • Paris, France
........Мислите ли, че добре сложен мъж, симпатичен, с въпросните "възможности" би погледнал жена, която не изглежда добре и има ниско самочувствие за себе си?

Мислим. Доста такива съм видяла. Мъжете не са особено придирчиви когато не се налага да полагат особени усилия и да се охарчват. Много мъже се изморяват с красиви и успели, но взискателни съпруги и си намират нещо по-леко. Познавам доста мъже, които се разведоха и се ожениха за сиви мишки. Въпросните възможности в случая нямат значение, защото сама пишеш, че си независима и не искаш нищо финансово от него. На безплатна връзка с много по-стар женен с деца малко млади жени биха се навили, особено  с ревнивец, който изисква изключителност на връзката от страна на жената и доста внимание и време.

Елементарните мъже, на които попадаш са част от ежедневието на почти всяка жена. Подминаваш ги и толкова. Излиза, че си с него, защото не намираш свободен мъж с неговите качества. Нужен ли ти е мъж изобщо в момента? Имаш дете, осигурена си, била си женена.  Дай си време и не се хващай с мъж ако нещо не те устройва от самото начало!

Идете с приятелки на нови места! Ако обикаляш заведенията, в които ходи и той е нормално да го срещаш. Сега е времето да излизаш и да откриваш нови места и хора. На твоята възраст животът е пред тебе. Ще срещаш много мъже и ще можеш да прекарваш прекрасни връзки. Щастие ти желая

# 248
Значи много си се впечатлила колко е интелигентен, ама като ни вкарваш в историята с първия пост не го споменаваш, а това, че има пари, което в случая грам няма значение, го натъртваш няколко пъти.
Според мен като цяло идеята на цялата ти тема е да ни кажеш, че си много готина и ти се лепят само паралии.
Това е много хубаво, но в анонимен форум леко олеква.

# 249
И дете ли има намесено? Де жа вю, дете ли имаш?

# 250
И как завърши срещата?

# 251
........Мислите ли, че добре сложен мъж, симпатичен, с въпросните "възможности" би погледнал жена, която не изглежда добре и има ниско самочувствие за себе си?

Мислим. Доста такива съм видяла. Мъжете не са особено придирчиви когато не се налага да полагат особени усилия и да се охарчват. Много мъже се изморяват с красиви и успели, но взискателни съпруги и си намират нещо по-леко. Познавам доста мъже, които се разведоха и се ожениха за сиви мишки. Въпросните възможности в случая нямат значение, защото сама пишеш, че си независима и не искаш нищо финансово от него. На безплатна връзка с много по-стар женен с деца малко млади жени биха се навили, особено  с ревнивец, който изисква изключителност на връзката от страна на жената и доста внимание и време.

Елементарните мъже, на които попадаш са част от ежедневието на почти всяка жена. Подминаваш ги и толкова. Излиза, че си с него, защото не намираш свободен мъж с неговите качества. Нужен ли ти е мъж изобщо в момента? Имаш дете, осигурена си, била си женена.  Дай си време и не се хващай с мъж ако нещо не те устройва от самото начало!

Идете с приятелки на нови места! Ако обикаляш заведенията, в които ходи и той е нормално да го срещаш. Сега е времето да излизаш и да откриваш нови места и хора. На твоята възраст животът е пред тебе. Ще срещаш много мъже и ще можеш да прекарваш прекрасни връзки. Щастие ти желая
Бях с него не защото не мога да намеря мъж с неговите качества, а защото не бях срещала такъв мъж. След него ще търся "подобен" ерген Grinning , но да мине малко време.
Деца нямам.
Не обикалям неговите заведения, той обикаля местата, на които знае, че ходя (ние сме в един квартал)

# 252
Пристави си ,че си омъжена .След време друга жена да навлезе в живота ви ,независимо дали е за секс ,разговори или пр. Как ще се почувстваш ти ?  Намери и си един свободен човек и си живей живота ,но не разбивай друг ,защото Господ бави ,но не забравя .

# 253
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт