Аз съм любовницата...

• 17 968
  • 253
  •   1
Отговори
# 225
  • Насред хаоса
Иска и двете му жени да обичат само него.

Ми да се измести в някоя шариатска страна!
Е, що да се мести като и тук му се получава? Ако не съм аз, ще е друга...
Точно заради такова мислене разни като тоя си позволяват да се изживяват като собственици на харем. Ако всяка,   вместо да казва "ако не съм аз, ще е друга", си каже "защо пък точно аз да си губя времето и емоциите в безперспективна за мен връзка", нещата ще са по-различни и на такива пишман любовчии ще им е по-трудно да използват няколко жени за собствения си кеф.

# 226
Аз пък друго се чудя. Да знам аз, че мъжът ми хойка и да го търпя...ако има такива съпруги, които четат, моля да ми обяснят...защо?
Чакаш жена му да го изрита?   Laughing
Иначе, защо:
1.добър стандарт на живот (явно пича печели добре)
2.свикнала му е на мурафетите (с нов ще трябва с години ПАК да се напасват)
3.детето има баща
4.не й дреме, че хойка, така или иначе вече не го обича
5.обича приятелския им кръг (при един развод, приятелите обикновено избират единия)
6.не иска нов мъж (при развод би останала сама, а и това не иска)
Сигурно има и още причини, но и тези са достатъчни да си стои и да не обръща внимание на мъжките му "извращения".

# 227
Аз също мисля,че съзнателния избор да бъдеш любовница е свързан със самооценката. Ниската такава! Всяка себеуважаваща и обичаща се жена,знае какво заслужава. Ако мислиш,че заслужаваш някой да мачка чершафите с теб и друга в един ден... За каква самооценка говорим? Гнусни са ми тези неща,да го целувам като знам че преди 10 мин е целувал жена си... Ами секса? Я си представете,че с жена си практикуват прекъснат полов акт. На любовницата,която е толкова божествено прекрасна и специална,също мъти мозъка и с нея без презерватив? Е,гнусно ми е като си го помисля. Може би в този случай не е така,не знаем. Но със сигурност има и такива. Ясно,че и моя мъж е бил с други жени преди мен. Ама.. в един ден да ги менкаш,месеци наред при това. Няма как да не се е случило според мен. Колко трябва да НЕ се обичаш,че да допускаш от прегръдките на жена си сутринта,да скача в твоите следобяд? Има нещо сбъркано,много сбъркано.

# 228
Ниска самооценка е да си представяш кога, как и колко секс практикува с жена си. Липса на проблем със самочувствието е да си във връзка, макар и с женен, която ти носи удовлетворение някакво  - “любовница”, защото ти така желаеш, това те устройва, не искаш повече, и т.н

# 229
За ниската самооценка, че е някакъв задължителен атрибут на любовницата, мисля, че сте в грешка. Едни я имат, други я нямат.

# 230
Ама то не е задължително любовницата да е наясно със себе си и ниското си самочувствие.За такова, в случая, говори много и избора на конкретен тип мъже-неверни.И първия й мъж е кръшкал, и любовника е от същата порода.Най-вероятно и следващия ще е подбран от същия типаж-неверник.
Изключително рядко хората правят коренно различни избори, обикновено се "въртят" все в един и същи "кръг хора".
Защо една жена с осъзнато самочувствие би се поставила в ролята на "втора цигулка"?
Защо би приела да обира "трохите от трапезата" на друга жена?Това само по себе си е унизително.А неосъзнаването на това унижение говори точно за липса на самочувствие.

# 231
Защо една жена с осъзнато самочувствие би се поставила в ролята на "втора цигулка"?
Защо би приела да обира "трохите от трапезата" на друга жена?Това само по себе си е унизително.А неосъзнаването на това унижение говори точно за липса на самочувствие.

ами ако ИСКА да е втора цигулка - малко ласки, сладки приказки, откраднати мигове, чук-и-бег?

# 232
И стигаме до отговорите на въпроса - какво й носи ролята на първа цигулка, защо е приключила връзка и се опитва да набута следващата пак в същите рамки...ей такива неща

# 233
И стигаме до отговорите на въпроса - какво й носи ролята на първа цигулка, защо е приключила връзка и се опитва да набута следващата пак в същите рамки...ей такива неща
Много ангажименти.

# 234
На авторката така ѝ е било удачно в началото. Развод, не е искала нищо сериозно, смятала е, че е нещо мимолетно, обаче се е увлякла...

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 16:54 от Natali_

# 235
Любовницата е много наясно със себе си и с това какво иска. Според мен всичко се върти около портфейла на любовника. Не случайно тази подробност не ни е спестена.
Тоест какво значение има, че любовникът е добре финансово, нали идеята на връзката им е била друга? Защо го споменава? Или го прави несъзнателно, или просто си се хвали.
А вие защо решихте, че авторката няма самочувствие. Тя съвсем ясно си дава оценка и ти положителна.

# 236
За ниската самооценка, че е някакъв задължителен атрибут на любовницата, мисля, че сте в грешка. Едни я имат, други я нямат.

Нямат я тези, за които сексът не е big deal, просто почесване някакво, няма да се изтърка, я...
Тези които считат секса за емоционално преживяване, доста се прецакват. И ако си затварят очите за действителността, това не ги прави по-малко прецакани.

# 237
Разбира се, че не е написано на челата ни "ниска" или "висока" самооценка. Без значение ние самите как определяме наличието или липсата си на самочувствие.
Това, както е споменала и Амур, е неосъзнато поведение, избори, вземане на решения. Самоуважението, независимо дали си мъж или жена, изисква уважително отношение и от отсрещния. Едно е да го е избрала любовника тя, ей така да си поиграе с него, да сменя любовници, да го играе неотразима и фатална жена.
А тя лекува рани чрез влизането в клопката на любовница. Това е мазохизъм, макар да ни обяснява как се лекувала и получила отговори на въпросите си. По-скоро ѝ се иска да затъне напълно в ролята на жертвата – унизената и изоставената.
А това "с не мога да изоставя любовника" доказва още повече тази роля на желаната жертва.
И, да, никой човек (жена или мъж), ако няма проблеми със самочувствието, плащат му или е принуден, не би играл ролята на втора цигулка в любовта. В любовта, не в някакви извратени любовни триъгълници, игрички, мишкосвания.

Затова, аз не бих дала съвет на авторката. Тя търси внимание, не иска съвет, тя знае много добре в какво се е забъркала и това ѝ харесва.

# 238
Немалко любовници не са втората жена в любовта, а първата. Проблемът  на първата е, че се чувства такава, защото е майка на децата, делят един  покрив и имат битови проблеми. Фактът, че женен мъж е със свободна жена е фактор, утежняващ неговия живот, не нейния. Тя може винаги да излезе от връзката, но Той си се пържи в собствената нерешителност или каквото е там, къкрещо в семейното огнище, защото с която и да е, пак при жена си се прибира.

# 239
Хайде, хайде, горката жертва мъжка! Не ги жали чак толкова!  Мъжете са много облекчени от факта, че успешно разделят секса от любовта. При жените това е по-рядък случай.

Общи условия

Активация на акаунт