Аз съм любовницата...

• 17 969
  • 253
  •   1
Отговори
# 210
защото си гледат семействата, и защото като го изгони, трябва да се мобилизира пак да търси нов, освен това - мръсниците жени са виновни.

# 211
Ха! Това ли ти е драмата? Може па и тя да си хойка, да и е писнал и да й е по-добре други да го търпят, да си гледа детето (доколкото разбрах е голямо), значи жената може да й е по-добре тоз плазмод да е на някоя кифла проблем, не неин, тя да си живее живота - приятелки, кино, театър, екскурзии, сладкарници... И да не й се занимава с разводи и чудеса.

Повярвай ми, не хойка. Тя си го обича. И си го търпи. Само от време на време, като прекали, му свива сърмите да се усеща малко.

# 212
защото си гледат семействата, и защото като го изгони, трябва да се мобилизира пак да търси нов, освен това - мръсниците жени са виновни.
Ми ще търси, такъв да не хойка. Аз мисля, че ако мъжът ти е свестен и най- голямата мръсница не може да му завърти главата.

# 213
Иска и двете му жени да обичат само него.

Ми да се измести в някоя шариатска страна!

# 214
Иска и двете му жени да обичат само него.

Ми да се измести в някоя шариатска страна!
Е, що да се мести като и тук му се получава? Ако не съм аз, ще е друга...

# 215
Тя жена му може въобще да не знае, че хойка. Това, че той ти приказва така, изобщо може да не е истина. 

# 216
Свестните мъже също хойкат, обаче жените да умни и знаят как - прибират им парите на заплата и готово - няма пари, няма самочувствие, няма изневери.
Пълно семейно щастие.

# 217
Ролята на любовница е за жени с ниска самооценка и самочувствие. Отговори на въпросите си "защо един мъж изневерява на жена си" човек няма как да получи като преспи с женен мъж. Това си е за спорта.
Причините и ситуациите са различни при всички хора. Всяка двойка е един малък свят. И има своите собствени лични взаимоотношения.

Ако искаш да си лягаш с мъже, прави ги ти свои любовници, а не ти да си тяхна любовница.
А този с експеримента – пълен задник. Щастлив бил. И затова хойка. Няма топки да каже на жена си какво не му харесва в секса или там каквото го кара да се влачи по други жени. Удобна му е. А и така има оправдания пред останалите шаранки – че е щастлив с жена си и ще е с нея за цял живот. Егаси и тарикатите се навъдиха. Такъв с точилката и да обича на воля целия свят. Мишок.

# 218
Ми няма топки я, недей забравя, че другото основно средство за манипулация са децата.
Дето казва един колега - и кво като й споделя за липсите си в секса - нито ще стане по-слаба, нито ще й се промени анатомията на половата система Simple Smile

# 219
Познавам случаи и на паралелни любовници.
Едната е официАлна, не че нещо е по-специална.
Най-обиграната пожела червен лак:
Скрит текст:

# 220
Абе, жената на, изживяващия се като шейх, няма какво да я мислим. Щом е добре финансово и имат и дете, тя си е оплела кошницата, какъвто и да е изхода от цялата ситуация.
Мен ми е "мъчно" за Дежавюто, не е случила на мъж горката и е най-прецакана от всички. Нито законния бивш, нито любовника, ама то човек каквото си търси, това си намира.

# 221
Иначе сподели с нас защо, според шейха, бившият ти мъж те е зарязал. Аз май се досещам, но дай да чуем.

# 222
Ха! Това ли ти е драмата? Може па и тя да си хойка, да и е писнал и да й е по-добре други да го търпят, да си гледа детето (доколкото разбрах е голямо), значи жената може да й е по-добре тоз плазмод да е на някоя кифла проблем, не неин, тя да си живее живота - приятелки, кино, театър, екскурзии, сладкарници... И да не й се занимава с разводи и чудеса.

Повярвай ми, не хойка. Тя си го обича. И си го търпи. Само от време на време, като прекали, му свива сърмите да се усеща малко.
и ти това го знаеш, понеже я пита лично ли?

# 223
Уффф, и аз искам да знам какво ти е казал - защо бившият ти е напуснал заради друга жена?

# 224
"Ролята на любовница е за жени с ниска самооценка и самочувствие. Отговори на въпросите си "защо един мъж изневерява на жена си" човек няма как да получи като преспи с женен мъж"
За ниското самочувствие и оценка...тц, не съм съгласна.
Отговорите ги получих, да ти кажа честно.
Защо съм се развела ще запазя за себе си. Тук темата е друга.

Общи условия

Активация на акаунт