Омъжих се за изрод

• 11 969
  • 142
  •   1
Отговори
# 120
Има разлика с човек, който търси помощ/съвет и човек,  който търси само съчувствие и някой да оплуе с нея изрода.
Оказа,се че има варианти да се измъкне от изрода, но тя не иска да се измъкне от него, а само съчувствие и уж да даде съвет на други, да не правят като нея.
За какво ритане на паднал човек, тя не иска да се изправи, тя иска само да се оплаче и помрънка.
Скоро имаше такава тема, искаше само да се оплаче жената, да и олекне.

Научете се да се изказвате правилно и да пишете грамотно. После съдете другите хора.
Я свий перките малко.
Ако искаш да се изтъкваш с нещо, ползвай ми поста за правописната тема, там може да събереш лайкове.
Пази, Боже, да черпя опит от Вас. Запетайките за нищо ги нямате. За изказа и правописа да не говорим. Нека да не спамим в темата на жената. И не ми е приятно да ми говорите на "я" и на "ти". Ако имате някакви претенции, пишете на лично. Ще Ви изслушам.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 18:40 от de_ja_vu

# 121
сподели тя, бил стар и болен....

# 122
Да, мога да отида при майка ми , но това означава , че децата ми ще бъдат далеч от мен. Сега е лято , но когато започнат училище няма да мога да ги виждам всеки ден , тъй като училището им ще бъде далеч. На синът ми му остава още една година , докато завърши основното си образование и ще е престъпление да го преместя последната му година.
Отидете при майка си.
Осмокласникът ще пътува с градски транспорт.
Съберете трите си деца при Вас. Осигурете им спокойна психологическа среда.
Бъдете денонощно с децата си. На тях сте им нужна, както и на себе си.
Споменахте, че последния Ви мъж е с 2000лв заплата.
Предполагам, че може за бебето да се постигне прилична издръжка след развод.
Действайте, а не да бъдете слугинаж на някой, който е алкохолик и тормозител.
Вие не сте паднала, а постоянно се спъвате.
Успех!

# 123
Щом е за децата ми, не при бившия, ми на луната бuх живяла само те да са добре.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 22:58 от sigma

# 124
  • София
Има разлика с човек, който търси помощ/съвет и човек,  който търси само съчувствие и някой да оплуе с нея изрода.
Оказа,се че има варианти да се измъкне от изрода, но тя не иска да се измъкне от него, а само съчувствие и уж да даде съвет на други, да не правят като нея.
За какво ритане на паднал човек, тя не иска да се изправи, тя иска само да се оплаче и помрънка.

Научете се да се изказвате правилно и да пишете грамотно. После съдете другите хора.
Я свий перките малко.
Ако искаш да се изтъкваш с нещо, ползвай ми поста за правописната тема, там може да събереш лайкове.
Пази, Боже, да черпя опит от Вас. Запетайките за нищо ги нямате. За изказа да не говорим. Нека да не спамим в темата на жената. Ако имате някакви претенции, пишете на лично. Ще Ви изслушам.
Е, съжалявам, че,  не, мога,  да, стигна,  твоя, опит, като,  любовница, нито,  перфектния, изказ, но,  събда. Ще, остана,  с, прост, изказ,  и, липса,  на запетаи,  от инат.

Аз се изказах по темата, като не ти харесва моето мнение, го оспори, не избивай на правопис и изказ.

# 125

Я свий перките малко.
Пази, Боже, да черпя опит от Вас. Запетайките за нищо ги нямате. За изказа и правописа да не говорим. Нека да не спамим в темата на жената. И не ми е приятно да ми говорите на "я" и на "ти". Ако имате някакви претенции, пишете на лично. Ще Ви изслушам.
Не, че нещо...но Вие от толкова старание прекалявате със запетайките  и ги слагате на неподходящи места.
Не сте по-грамотна и забележката Ви е неуместна в случая.

# 126
Ние въпросите ги зададохме и си отговорихме, но лошото е, че ТЯ не пожела да отговори на най-сериозните въпроси. Тя лъже дори "търсейки" помощ. Просто на нея така й е удобно. Чудя се дали ако не беше в България, децата й вече нямаше да са в приемни семейства?!
Коя от вас би се върнала при бившия си съпруг? Задайте си първо този въпрос.

# 127
  • Варна
Не става въпрос да се върне при него за постоянно. Спомена се по-назад, че и той не го очаква, а предлага да й помогне докато тя си стъпи на краката. При това положение защо не?

# 128
  • София
Щом е за децата ми, не при бившия, ми на луната бух живяла само те да са добре.
Трудно ще бъдеш разбрана от хора, за които "Децата са най-важното", е само фраза.

# 129
Щеше. На запад ги взимат за няма нищо. На авторката са и много сгрешени приоритетите. Забременява от друг, след като е във връзка с предишния. Надявам се вече да не се плоди, ама знае ли човек как следващия ще свърши и тя няма да усети.

# 130

Я свий перките малко.
Пази, Боже, да черпя опит от Вас. Запетайките за нищо ги нямате. За изказа да не говорим. Нека да не спамим в темата на жената. Ако имате някакви претенции, пишете на лично. Ще Ви изслушам.
Е, съжалявам, че,  не, мога,  да, стигна,  твоя, опит, като,  любовница, нито,  перфектния, изказ, но,  събда. Ще, остана,  с, прост, изказ,  и, липса,  на запетаи,  от инат.

Аз се изказах по темата, като не ти харесва моето мнение, го оспори, не избивай на правопис и изказ.
Бих се изказала, ако бях разбрала какво искате да кажете. Както виждате, за грамотно написаните коментари съм изразила мнение.

# 131
  • София
Щом е за децата ми, не при бившия, ми на луната бух живяла само те да са добре.
Трудно ще бъдеш разбрана от хора, за които "Децата са най-важното", е само фраза.
В някои случаи наистина е само фраза и извинение за действията. Да използва за гледач на 3 деца бащата на 1 от тях, защото тя няма акъл ли? Макар че за своите интереси трябва да се грижи той, не тя

# 132
Радвам се , че все пак намерих Човек , който ми подаде ръка и ще се справя. 

Отново предвидливо търсиш човеци, докато си още с предишния мъж. Не се заблуждавай, че е пълно с алтруистични мъже, умиращи от желание да подават ръка на жена с един куп проблеми и 3 деца от различни мъже. Нормален човек с такава отговорност като отглеждане на три чужди деца и майка им, която не може да гледа и нея си, трудно би се наел. От такива жени се интересуват основно тъпкачи, които ще си вдигнат гълъбите при първа възможност, и насилници, които си търсят удобни жертви. Да не се окажеш с четвърто дете от "човека", което да не можеш да гледаш.

# 133
  • София
За пореден път се убеждавам, че това тук не е форум, а публичен линч. Просто нямам думи....
Авторке, разбирам те, не те упреквам и не те виня. Такива са били обстоятелствата.

Никакъв линч не, но и не "обстоятелствата са били такива".
Могат да бъдат такива 1, 2 пъти, но при нея е модел.
И да я успиваш, че не тя е виновна за начина си на живот, няма полза.
Ако  мнението на толкова много жени- майки не я накара да се замисли, не я виждам.......

# 134
Не я оправдавам, но станалото-станало. Не мога да бъда съдник на живота й до тук. По-скоро ако може нещо да се направи за бъдещето. Когато аз самата си задавам въпроси за себе си, за живота си до тук, непрестанно се терзая за грешките си, каква полза имам? Нищо не мога да променя. Но бъдещето е друг въпрос. Ковем го тук и сега.  Не можем съвсем да оправим нещата, но поне можем да опитаме донякъде.

Общи условия

Активация на акаунт